Idi na sadržaj

Instaliranje FaceBooka na mobilni


Preporučene poruke

Vec mesec dana ignorisem opciju koju mi nudi Fejs... da instaliram FB na mobilni (prema modelu telefona). Do sada sam tamo ulazila kroz Mini Operu, ali sam zbog brzine iskljucila prikaz slika, tako da je bzv, (msm, fejs bez sliCica? :kez:), ali i kad je ukljucen - nepregledno je. Lm, zna li neko sta se konkretno dobija tim instaliranjem? Da li u vidu 'precice', ikone (da ulazim direkt na sajt, a da ne otvaram prvo Operu? Pa mu to dodje kao brze pretrazivanje koje nude? Ili, instaliranjem dobijam bolju preglednost - kvalitetniji izgled sajta? :hmm: .... I, koliko ce to da me kosta? :lol: Zaebavam se. .................. Zna li neko? Ja sam radoznala, a ne bih da 'kliknem', pa da mi to pobrljavi 'pileci mozak' fona. :stid2:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ne znam koji telefon imaš, ali postoji Facebook aplikacija za mobilne telefone na Symbian-u, verovatno i na Android-u. Aplikacija k'o aplikacija, radi isto što i poseta sajtu sa Opere Mini. Meni se aplikacija dostupna za Symbian uopšte ne dopada, jer je isuviše siromašna opcijama. Recimo, nisam mogao komentarisati svoj status sa nje. Korisna je za objavljivanje statusa, ali za sve ostalo mislim da je bolji browser sa telefona. Ako ti je telefon na Androidu, možda je ta aplikacija bolje odrađena. U svakom slučaju, najbolje da probaš pa sama odlučiš, sto ljudi sto mišljenja.. :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nisam jos 'kliknula', a mislim da necu jos dugo odolevati. Razmisljam se nesto, ako instaliram, valjda postoji opcija i da reinstaliram..... ako mi se ne dopadne? :ufrci: .................. U potpisu: neodlucna :uzdise::kez:

Odlučna :lol:

Ne znam na koju foru mi se ponudio, pa sam ga skinula - fb, je l'...

Sada mi fale mb...

Odlično je za prepisku, sa dragim ljudima :uredu:

Izmenjeno od strane člana neobarocco
:kez:
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...