Idi na sadržaj

Facebook Timeline


Preporučene poruke

Novo renoviranje profila na FB, za ovo moram reći da mi se dopada, za razliku od prethodnih. Još je u beta fazi, ali sam ja naravno našao način da ga koristim pre ostalih. :lol: Ovo je svojevrsan pregled vaše aktivnosti od početka do danas. Profil je totalno reorganizovan tako da prikazuje vašu aktivnost po vremenu nastanka, a možete i pratiti šta vaši prijatelji slušaju ili gledaju trenutno, pa pogledati ili poslušati to sa njima... prilično interesantno. Evo kako možete da ga aktivirate:

Ovo ne radi iz Opere, morate ga aktivirati iz Fajeršita ili Chrome-a. Posle toga sasvim uredno funkcioniše i u Operi, ako je maskirate kao Fajeršit.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Ne dopada mi se novi koncept, ali uopste mi se ne dopada. Sama ideja, da svi kod svakog 'vise' mi je bzv. Verovatno je vreme da se pretrese lista prijatelja :uzdise: meni je i 6O tu mac. ... Dakle, da ne tupim, da li postoji opcija za privremeno iskljucenje? Ili mora da se 'za svagda' obrise profil? Sa fona sam ionako pasivni posmatrac, pa mi mindedj.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ovo je developer verzija, a kroz valjda mesec dana će postati zvanična verzija za sve. (ili je već postala? :ces:) Ne vidim problem u tome što svako može videti koje aplikacije koristim i koji video/muziku slušam. Ne posećujem ništa što bi me moglo osramotiti ili na drugi način povrediti. U pitanju su samo obaveštenja od aplikacija koje koristite, niko ne može znati da li ste posetili ovaj ili onaj sajt i tamo gledali ovo ili ono. Lično me boli uvo čak i da može. No, to sam samo ja. :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 5 meseci kasnije...

Cuveno pitanjce: da li je sa ovim proradilo i ono 'Vidi ko ti gleda profil'? :uzbud::lol: Zezam. Primecujem da stalno ima nekih izmena ...malo me uhvatila frka jer sam videla da su mi Podesavanja privatnosti (fotke) 'van snage'. Stavih katanac ... pa, kako god. Inace, mislila sam da smo uec automatski svi korisnici Timeline, ali videh na kompu da nisam ... ZbunjeN sam - da li je Timeline stvar izbora, ili nuzda? :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Naravno da je ok, neko iz Fejsbukovog tima je nespretno sastavio rečenicu o tome kako će prijatelji moći videti ono što mi vidimo i čujemo, pa se vajni fejsbukaši uplašili da će svi znati kad posete neki xxx sajt. :roll:

Jbt, pre neki dan pokušavam staroj majci uključiti Timeline i nema šanse da nađem link jer su svi sajtovi zatrpani uputstvima o tome kako ga isključiti. Ima li potrebe da kažem da je moja želja da ga iz inata uključim narasla geometrijskom progresijom? Patološki strah od promena ima stručni naziv - tropofobija, i uspešno se leči već decenijama.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...