Morpheus 5,112 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Novo renoviranje profila na FB, za ovo moram reći da mi se dopada, za razliku od prethodnih. Još je u beta fazi, ali sam ja naravno našao način da ga koristim pre ostalih. Ovo je svojevrsan pregled vaše aktivnosti od početka do danas. Profil je totalno reorganizovan tako da prikazuje vašu aktivnost po vremenu nastanka, a možete i pratiti šta vaši prijatelji slušaju ili gledaju trenutno, pa pogledati ili poslušati to sa njima... prilično interesantno. Evo kako možete da ga aktivirate: Ovo ne radi iz Opere, morate ga aktivirati iz Fajeršita ili Chrome-a. Posle toga sasvim uredno funkcioniše i u Operi, ako je maskirate kao Fajeršit. Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Ne dopada mi se novi koncept, ali uopste mi se ne dopada. Sama ideja, da svi kod svakog 'vise' mi je bzv. Verovatno je vreme da se pretrese lista prijatelja meni je i 6O tu mac. ... Dakle, da ne tupim, da li postoji opcija za privremeno iskljucenje? Ili mora da se 'za svagda' obrise profil? Sa fona sam ionako pasivni posmatrac, pa mi mindedj. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Postoji li način da se ta opcija ''praćenja'' deaktivira? :) Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 (edited) http://pureinfotech.com/2011/09/24/how-to-disable-facebook-timeline-step-by-sept/ edit: ovo je za developer...skjuz mi Edited October 1, 2011 by neobarocco Turkmenbashi, vesticara and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 1, 2011 Author Report Share Posted October 1, 2011 Ovo je developer verzija, a kroz valjda mesec dana će postati zvanična verzija za sve. (ili je već postala? ) Ne vidim problem u tome što svako može videti koje aplikacije koristim i koji video/muziku slušam. Ne posećujem ništa što bi me moglo osramotiti ili na drugi način povrediti. U pitanju su samo obaveštenja od aplikacija koje koristite, niko ne može znati da li ste posetili ovaj ili onaj sajt i tamo gledali ovo ili ono. Lično me boli uvo čak i da može. No, to sam samo ja. :) Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Nije problem u tome. Jednostavno nemam potrebu da vidim šta drugari rade, u određeno vreme. Njihova stvar, ako me neko zanima, skoknem do zidića. Sa desne strane mi sve prikazuje :beyond: Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Cuveno pitanjce: da li je sa ovim proradilo i ono 'Vidi ko ti gleda profil'? Zezam. Primecujem da stalno ima nekih izmena ...malo me uhvatila frka jer sam videla da su mi Podesavanja privatnosti (fotke) 'van snage'. Stavih katanac ... pa, kako god. Inace, mislila sam da smo uec automatski svi korisnici Timeline, ali videh na kompu da nisam ... ZbunjeN sam - da li je Timeline stvar izbora, ili nuzda? :uzdise: Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Stvar izbora. Samo što, koliko znam, ako se zajebeš pa ga priFatiš, nema povratka na staro. Ja se nisam za'ebo. :liza: Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 Stvar izbora dok ga ne uključe svima, mislim do kraja marta. I nije nikakav bauk kakvim ga predstavljaju, ja ga imam uključenog već dva meseca. Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Meni je ukljucen od.. Decembra? Nista strasno. Zajebala sam se, kao da probam, nisam mogla da vratim na staro, ali sam se vremenom navikla. Prvo sam mislila da je uber glup, sad mi je kul. Nepregledno je skroz, ali je.. Sareno I da, do 31. marta ce biti aktiviran svima. Quote Link to post Share on other sites
slavkos 321 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 iz znatiželje sam prešao i odmah mi se svideo, lakše mi je doći do nekih stvari što su davno postavljene...meni je ok! Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Naravno da je ok, neko iz Fejsbukovog tima je nespretno sastavio rečenicu o tome kako će prijatelji moći videti ono što mi vidimo i čujemo, pa se vajni fejsbukaši uplašili da će svi znati kad posete neki xxx sajt. Jbt, pre neki dan pokušavam staroj majci uključiti Timeline i nema šanse da nađem link jer su svi sajtovi zatrpani uputstvima o tome kako ga isključiti. Ima li potrebe da kažem da je moja želja da ga iz inata uključim narasla geometrijskom progresijom? Patološki strah od promena ima stručni naziv - tropofobija, i uspešno se leči već decenijama. Quote Link to post Share on other sites
faust 29 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Mene još nisu prebacili na isti. Naravno naviću se i na novu verziju ali mislim da bi trebalo da prelazak na nove verzije bude dobrovoljan. A ne taman se naviknem na jedno a oni promjene i ajd jovo nanovo. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 28, 2012 Author Report Share Posted April 28, 2012 Meni je sve daleko lepše i jednostavnije sa Timeline-om uključenim. Neće ti uopšte biti problem da se navikneš, videćeš i sam. A zadovoljili su i ove što pate za zaštitom privatnosti na internetu (oksimoron, jbt ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts