Smucalica 5,972 Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 (edited) Gledam nesto kad naletim nista nije pod must sem "Once upon a time" To mi je trenutno jedina serija zbog koje se nacrtam ispred tv-a ponedeljkom u 21h Edited October 20, 2013 by Smucalica Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 20, 2013 Author Report Share Posted October 20, 2013 Ja se ne sećam kad sam poslednji put neku seriju pogledao na tv-u. Sve ima na netu, kad mi se nešto gleda odem na sajt i pogledam epizodu-dve ...tri. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 (edited) Ne gledam na netu i ne skidam serije sa neta To bi za mene onda bila cista zaraza i tesko bi se odvojila od gledanja, ako bi me neka serija privukla Jedino sto imam skinut je ceo serijal "Seks i grad" i to kad sednem da gledam, obicno odgledam po celu jednu sezonu... :ajme: Edited October 20, 2013 by Smucalica Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Jaoooooooo prošle nedelje sam slučajno naletela na novu seriju "Kriza". Do suza sam se smejala...što nisam odavno uz neku TV seriju. Glavni likovi serije prolaze kroz krizu srednjih godina. Osnovno obeležje te krize su njihovi, uglavnom neuspešni, pokušaji da dođu do seksa. Vođeni floskulom po kojoj rokeri imaju više uspjeha kod žena, četvorica prijatelja u garaži osnivaju bend kojem daju ime ‘Kriza’. Također, svaki od njih četvorice ima svoje vlastite obiteljske probleme. Sve epizode počinju scenom u Psihijatrijskoj ordinaciji, gde Aleš Firdus (Nikola Kojo) leži na kauču i prepričava doktorici ono što mu se događalo. Doktoricu nikada ne vidimo, već samo naslućujemo njeno prisustvo. Kroz svaku epizodu, s vremena na vrijeme, čujemo Alešov glas u pozadini. Njegov glas vodi gledaoce kroz epizodu, ali ne u smislu klasičnog pripovedača, već u smislu pacijenta koji se otvorio pred svojom psihijatricom. Kao što sve epizode započinju scenom u psihijatrijskoj ordinaciji, tako sve epizode završavaju u garaži u kojoj bend svira. :hhh: :hhh: Quote Link to post Share on other sites
Apolodor 709 Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 As Time Goes By (1992–2005). Fantastična serija. Izuzetan scenario pretočen u gotovo savršenu TV priču neverovatnog senzibiliteta ispunjenog najboljim engleskim humorom, toplinom i iskrenošću... Quote Link to post Share on other sites
elektricna ovca 69 Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Poprilicno sam zahtevna kada su serije u pitanju. Trenutno sam na off,ali "Crvotocina" i Morgan Frimen me zakucaju ispred ekrana :) Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Jos nisam skontala kojim danom je repriza a kojim je nova epizoda al' krenuh sa gledanjem domace serije "Sindjelici". Evo sad saznah da su ponedeljkom. (onda je nedeljom repriza) Quote Link to post Share on other sites
pufta 169 Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 od večeras...po ko zna koji put da gledam VRATIĆE SE RODE na rts1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 Trenutno: The Big Bang Theory Star Trek Deep Space 9 Elementary Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Pošto se tek sad prikazuje treća sezona serije Revenge čekam da izbace bar po 3 nove epizode pa onda gledam. Tako da sam počela da gledam i Vampirske dnevnike, trenutno treću sezonu. Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Uvod u anatomiju Gledala nekad davno dok je bilo na tv-u i pošto se pola nisam sjećala, kao ni koju sezonu sam zadnju gledala krenula sam od prve. Danas završila šestu sezonu. neobarocco and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Once upon a time - polako se privodi i ova sezona kraju, a sve se više zakuvava... Likovi iz sveta bajki me opčinjavaju... Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 E baš sam danas počeo da gledam Married with children, vrh su. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Tamo na zapadu naleteh jedno veče na seriju Mentalist na tv-u i zalepih se za nju na prvo gledanje. Pomalo liči na Hausa, premda je sasvim druga oblast u pitanju. Lik je osobenjak koji primećuje sve što drugima promakne i to ga čini sjajnim detektivom. Pomaže ekipi detektiva u rešavanju komplikovanijih zločina na koje nalete u radu. Odlična serija. Smucalica and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 1, 2014 Author Report Share Posted October 1, 2014 Scorpion (Škorpija) Prošle su dve epizode, da li se računa da je pratim ako sam odgledao obe? Volim te serije o genijalcima, ovde je reč o timu nadprosečno inteligentnih pojedinaca koji pomažu vladi u rešavanju problema za koje niko drugi ne može pronaći rešenje. Njih četvoro imaju kombinovani koeficijent inteligencije od skoro 700 i gotovo nepostojeće društvene veštine. U tome im pomaže majka devetogodišnjaka koja za njih "prevodi svet" dok oni za nju "prevode" ponašanje deteta koje je poput njih, genijalno ali sa problemima u komunikaciji. Ne znam, možda se ne bi dopala baš svima, ali ja sam oduševljen nakon ove dve epizode. Nadam se da će serija potrajati. I da, ponovo gledam Odeljenje za ubistva... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 2, 2014 Report Share Posted October 2, 2014 Mentalist i Lie to Me. Obe su Morfe sjajne. Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 8, 2014 Author Report Share Posted October 8, 2014 Sinoć pogledao dve epizode Person of interest, i definitivno ću nastaviti da je pratim, sviđa mi se ideja. Od kako pratim NFL gledam na NBC, CBS i FOX reklame za serije koje oni emituju i koju god da počnem da gledam navučem se najstrašnije. Odličnu produkciju imaju. Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Na Prvoj plus ide serija Lost i pošto sam je svojevremeno gledala na preskok i nisam mogla pohvatati ko je ko, sad natenane gledam Morpheus and pleSachica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 27, 2014 Author Report Share Posted October 27, 2014 Ja sam se malo zakucao s tim serijama, počnem da pratim jednu pa drugu pa treću, sagledam sve epizode koje su snimljene i ostanem sa 6-7 serija koje pratim od epizode do epizode i gde zaboravim šta sam gledao prethodne sedmice. Sad mi Person of Interest i Scorpion onako baš prijaju - moj tip serija definitivno. Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Zato ja to ne praktikujem, skidanje serija i gledanje u nizu... Lepo gledam jednu dnevno i ne pratim više njih jer niti imam vremena niti želim da me to drži ispred tv-a Ovu Lost sam počela od prve, jer sam videla najavu na vreme i to mi je ok, jedino i dalje s velikim guštom gledam Zverku i Keri ta serija mi nikada neće dosaditi E, da ne zaboravim - Dva i po muškarca ali samo dok je Čarli Šin bio u postavi... Ovaj Ašton Kučer me nervira, Čarli je bio zakon Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Treća sezona Lost je u toku i moj sinak i ja smo se sasvim izgubili u svemu... Mnogo mi se sviđa serija pleSachica 1 Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted November 25, 2014 Report Share Posted November 25, 2014 Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Ne pratim na tv no gledam online, ali to mu dođe isto Mnooooogo dobra serija Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 1, 2014 Author Report Share Posted December 1, 2014 Sleepy Hollow Neverovatna priča, ne znam čime me tačno privukla, ali eto, pratim seriju i čak mi je zanimljiva. Mešavina elemenata američke istorije (rat za nezavisnost, deklaracija, masoni) i religije, odnosno priče o jahačima apokalipse. Poginuli američki vojnik iz rata za nezavisnost ustaje iz groba u 21. veku, usled čini koje je na njega bacila njegova supruga, da bi se u partnerstvu sa policajkom borio protiv nadolazeće Apokalipse. Nakon što sam ovo napisao, opet ne znam šta mi je interesantno u ovoj seriji. Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted December 1, 2014 Report Share Posted December 1, 2014 zabrinjavas me Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts