neobarocco 1,125 Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 "Uzivaj u svakom bureku kao da ti je poslednji" daleko biloautora mislim da znate, te ga zbog istog nisam navodio Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Ne znam, čitala sam kako je napisano Autor: ''daleko bilo'' - po difoltu Morpheus and neobarocco 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 Kad osetiš da imaš srce, u velikoj si opasnosti.Kad počneš da ga slediš - ti si izgubljen čovek...Z. Petrović Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 3, 2015 Report Share Posted October 3, 2015 Dok ti spavaš neprijatelj ne spava!!!Zato spavaj što ćešće i što duže, nek crkne neprijatelj od nesanice!!! vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 "Jednom se živi."Rečenica koju koristimo kada planiramo da uradimo neku glupost.**** Bože pomiluj ove bezgrešne! Mi grešni imamo sa kim da se milujemo.**** Malo je falilo da se zaljubim... Srećom, zasr'o sam na vrijeme...**** Čuvajte se malih žena. To da valja, naraslo bi.**** Udaje mi se prijateljica a nije trudna. Kažem joj nek' stavi jastuk, da se ne blamira!**** Čudne su žene... Prvo prete mami da će se udati, a posle prete mužu da će otići kod mame...**** Ne mogu da se dogovorim sa ženom gde ćemo na more ove godine. Ja bih u Tursku, a ona bi sa mnom.****"Da li neko iz vaše porodice pati od psihičkih bolesti?""Ne doktore, svi poprilično uživaju u tome!" ****Doktori kažu da vam svaki komad pržene slanine koji pojedete, oduzima 9 minuta života. Računajući tako, trebalo je da umrem 1732. godine. ****Kada čekam u redu, nerviraju me samo ljudi koji su ispred mene... Ovi iza su super likovi!**** Svi smo mi isti, samo su nam plaće drugačije.**** Ja uvijek dva puta kažem prije nego što razmislim...**** Poslije razgovora sa nekim osobama, preostaje mi samo da pustim vodu!**** Ono što me ne ubije - ja probam ponovo...**** Želite redovan seks narednih 30 godina? Uzmite stambeni kredit... Mia and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 U svakoj ženi žive đavo, anđeo, glupača, pametnica, drolja i čarobna princeza.Ono što probudite u njoj, to ćete i dobiti! Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Politicari ne vole da saradjuju sa sposobnim i ujedno casnim ljudima; kad se te dve osobine spoje,nesposobni su da manipulisu-K. Murad Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Ako su vam rekli da je vaš voz otišao, zapamtite- postoje još i avioni i brodovi . luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted April 9, 2021 Report Share Posted April 9, 2021 ~ Blago onom, ko ima krov nad glavom i topli dom. I najmilije u njemu. Samo toliko. I samo sve! ~ Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Inkvizitor 82 Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Mnogo luduh oko mene To mi društvo kanda prija Kad se družim ja sa njima Dal sam ludak onda i ja.... By B (nije baš mudar čovek, al je jedan čovek rekao....) Quote Link to post Share on other sites
Inkvizitor 82 Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 "Da li je krokodil više zelen, nego što je duži...? " Pitam se gde je granica izmedju mudrosti i gluposti.....? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts