Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Ne gledam Pink. Ali znam o čemu se radi.

Ovako:

pošto je drug Mitrović do pre neki dan nemilice širio bratstvo i jedinstvo na svom ružičastom kanalu i bolela ga je kita za sve spaljene kuće i prolivenu krv u vreme kada se on bogatio, koristim priliku da izjavim kako bih voleo da sve što on ima nestane u plamenu, počevši od te jahte. A da ga posle proteramo...u Hrvatsku, recimo. :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ne pratim ja Pink, ali iz traceva koju sam cuo, samo jedno sam mogao zakljuciti:

U Srbiji jos uvek vlada komunizam, a jedino u izuzetno nerazvijenoj zemlji gde korupcija vlada, moze sebi dozvoliti privredni subjekt da se odrice moguceg posla i sticanja dobiti.

Zdrav moto bi bio: Pomazi prijatelje i zaradi na neprijateljima (i neutralnima).

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pink ni ranije nisam pratio upravo zbog "crvenog" programa te nazovi televizijske kuće. Ako je odlučio da prekine s tom praksom, iz kojeg god razloga, meni je drago. A sam sukob... ma, ne zanima me ni malo. Idioti s jedne strane, idiot s druge strane. Nije mi žao što je ostao bez jahte, nije mi žao što neće 'rvatske reklame. Smejurija, kao i sve ostalo.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

@shta ti je ,,crveni program na Pinku,,?

Zzeljko je prsno s mozgom... ni ja ne gledam Pink, ali stvarno ... No prsno je. Kapiram da je u kreditima do gushe, prog ramska shema Farme i Grand (koji btw nije njegov nego Ih keshira), informativni 0 (:ajme: kad je onog nesrecnog Lilica slao u Libiju).

Novo novo novo vreme :ok:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sve ovo što do sada napisaste je tačno. Upravo tako nekako i ja mislim. Msm, zaboleme prsluk i za Željka i za Jadranku (Ne, nije to ona TiTiNa jahta, no ona komšinica što fantastično spika engleski.), imao bi mnogo pitanja i za nju i za njega, vezano za temu.

Nego, meni mnogo više paraju uši usaglašena(!?) saopštenja UNS-a i NUNS-a! Na čemu oni zasnivaju svoje stavove, da Željkić nema prava da ograničava prisustvo 'Rvata na Ružičastoj televiziju!? Kao, nacionalna frekvencija je opšte dobro, pa on mora...?!? Kreteni!!! Pa on za tu istu frekvenciju plaća debele pare. I cente. I sa njom ima pravo da čini što mu je volja, sve dok ne krši pozitivne zakonske norme. A kome će da brani, a koga da forsira, to je samo njegova volja. Njegova i njegovih suinvestitora. Pazi ćuna, što se našiljiše, k'o da ih neko plaća za to!? (Ovo je bilo više retoričko pitanje. :smeh:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Bas to:ok:

Zaboli me stikla,pun je ko brod,a jauce na sva zvona.

Sta da rade oni sto nemaju Leba da jedu.

izvini,ja ovakvo gledanje na citavu stvar ne razumem

da imas deset pari cipela i da ti komsinica ukrade jedan par- ti bi kazala:pa ko ih jebe,puna sam ko brod? I nastavila bi s njom da kafenises?:blink:

taj argument da je pun ko brod mi je smesan i zalostan,pretvara nas u zavidljivce

da imam kintu i uticaj u drustvu i da mi neko otme nesto sto je moje - naravno da bih se borila iz sve snage da povratim imovinu! ja uopste ne vidim sta je tu lose?!?!?

e sad,druga je stvar sto je on godinama mislio samo na biznis i profit pa je promovisao Hrvatsku iz sve snage

a i to :dry:

ocigledno,da nisu umeli to dovoljno da cene

i da

nadam se da ce da im naudi ovom antikampanjom

tante za kukuriku

posteno

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Generalno ,pravde izgleda nema. Da se ja pitam(a dobro je za pink generaciju da se nepitam,izgubili bi svog mentora u zivotu :smeh: ),najbolje bi bilo da taj cika sa jahtom kada je vec posao u krajnost,da zadje jos dublje,pa krene da krsi malo i zakone,onako javno. Pa da ,na neki cudesan nacine ukinu tu televziju. Jos bolje bi bilo da sve frekvencije nestanu,ali da je babi muda bilo bi cuda :hahaha: . Malo smesno ispada da zbog nekog predmeta,on tako poshashavi,ali covek se brani na svoj nacin. Upravu je gospodjica iznad za jahtu i cipele. Meni se kao i uvek,cini da postoji tu jos nesto vise u pozadini,a mi obicni smrtnici to malo kasnije ili nikad saznamo.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Das malo nasmejemo:

BEOGRAD, 9. avgust 2011, (Njuz) – Televizija Pink otkupila je danas prava na prenos utakmica između Srbije i Hrvatske u ciklusu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014. godine u Brazilu, saopštio je danas vlasnik te televizije Željko Mitrović.

On je najavio da će televizija Pink i u ovom slučaju ostati dosledna ignorisanju svega što potiče iz susedne države, tako da će u oba meča biti izbrisani svi hrvatski fudbaleri.

- U ovom trenutku najbitnije je da TV Pink ne odstupi od principa ignorisanja svega što dolazi iz Hrvatske. Istovremeno, želja nam je da svim našim gledaocima pružimo uživanje koje će doneti gledanje utakmica između velikih rivala, tako da smo se zbog toga opredelili za kompromisno rešenje koje će zadovoljiti obe strane. I kada kažem obe strane mislim na mene i gledaoce, ne na Hrvate – kaže Željko Mitrović, koji dalje najavljuje da nijedan prenos u istoriji srpske televizije neće zahtevati ovakve tehničke inovacije.

- Tokom utakmice u Beogradu u studiju naše televizije radiće 22 tehničara, dok će na meču u Zagrebu radi 24 osobe. Za svakog hrvatskog fudbalera biće zadužena po jedna osoba koja će ga brisati kako se on bude kretao po terenu, dok će druga delić sekunde kasnije na njegovom mestu docrtavati teren. U Zagrebu ćemo morati da zaposlimo još dve osobe, jednu koja će brisati tribine sa navijačima, i drugu koja će brisati klupu sa hrvatskim rezervnim fudbalerima, koje u Beogradu nećemo ni snimati – najavljuje Mitrović.

Prema rečima vlasnika televizije Pink, ovaj prenos ne bi trebalo mnogo da promeni način gledanja utakmica od strane prosečnog navijača, jer „svi inače gledaju samo tim za koji navijaju“.

- Dobili smo neke primedbe da će čudno delovati scene u kojima naši igrači driblaju protivnika, pri čemu će gledaoci imati osećaj kao da driblaju vazduh, ali selektor Srbije Vladimir Petrović nas je uverio da nema potrebe za takvim strahom, jer ne treba očekivati da će srpski fudbaleri koristiti driblinge – kaže Mitrović, koja smatra da će jedine pomalo neobične scene biti izmene hrvatskih fudbalera, gde bi se video samo rezervni sudija, zbog čega će tokom tih nekoliko sekundi biti puštane reklame.

- Takođe se postavilo i pitanje kako će se komentatori ponašati tokom dugih hrvatskih napada, jer nije dovoljno samo ih vizuelno ignorisati, već na bilo koji način ne sme da se spomene hrvatsko ime i tako im se da prostor u srpskim medijima. Iako još uvek nismo postigli dogovor, mogu da najavim da su u završnoj fazi pregovori sa Ivanom Ivanovićem da tokom tih intervala priča viceve o Hrvatima – otkriva Mitrović, koji priznaje da se samo pomalo plaši kako će naši navijači reagovati kada budu videli da srpski fudbaleri ne uspevaju da postignu gol iako nemaju protivnike.

-Na svakih deset minuta pojaviće se tekst pri dnu ekrana „Hrvatski gol nije stvarno prazan“, ne bi li, koliko god je to moguće, zaštitili naše fudbalere od izliva besa navijača – najavljuje Željko Mitrović.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Koji nonsens :fijufiju: ............ali tu utakmicu ne bih propustila :strikeraj: Zeljko je prolupao, i msm da je strah za sopstveni zivot (od onog trovanja) ostavilo traga po njegovo mentalno zdravlje. ................... A da, ima u ovome i marketinga, rejtinga, piplmetrizma, etc :kafa:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Saopštenje:

Ostalo je još 9 dana do sednice upravnog odbora Pinka,

zakazane za četvrtak 18.08.2011.godine.

To znači još 9 dana pokušaja da se pronađe mirno rešenje. Mitrović se u međuvremenu sprema za najtvrđu i najbrutalniju bitku ikada,vraća ljude sa odmora,pripremaju se prilozi,skupljaju materijali,prave analize i potkrepljuju dokazi protiv institucija i lica u Hrvatskoj,koja su odgovorna za nezakonit i korupciono-kriminalni rad! Takođe, Mitrović sprema niz javnih pitanja za vladu RH kao i Jadranku Kosor lično! Bez obzira na razrešenje problema broda,neke mere, a u okviru novog programskog koncepta se mogu sa sigurnošću očekivati, a sve u interesu srpskih potrošača i građana Srbije!

Ono što mene ohrabruje,kaže Mitrović,jeste značajno buđenje hrvatske javnosti i visok stepen zabrinutosti oko pitanja incidenata koje srpski državljani doživljavaju u Hrvatskoj!

Dubrovnik je bila demonstracija dobre volje, da ne kažu posle da smo bahati, arogantni i nekomunikativni Srbi.

Znači pokušali smo sve što podrazumeva savremena I civilizovana komunikacija!

Ovo nije sa NJuza, ovo je zaozbiljno.

Nije da nesto preterano verujem u RRA i institucije opcenito ali je jamaćno da ce neko do 18 malko da ga obuzda.

Mogu samo da zamislim kakve skarednosti je u stanju da emituje.

...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ajd još malo publiciteta,treba mu.Prvo su ga trovali pa smo samo o tome slušali,sada polemika oko jahte ,e pa da je nije imao i da se nije *určio tamo gde mu mest nije(mislim tolko mora on baš našo tamo da plovi).Julovac,:cesces:i kada se setim kako je šutnuo sa TV Pinka pokojnog Minimaksa,jer ga je ovaj kritikovao kako se obogatio uz onu sa cvetom u kosi MM.i kako ima ispod svog parka tj.vrta grejanje da mu se trava nebi smrzla zimi i svo ostalo zelenilo,i još koješta je imao ondaka.Toga se navek setim,ma more sikte nek mu sve pokupe gde god da ode.Kako došlo tako ošlo,reko bi naš narod.

I moliću lepo kako se on napatio radeći težak posao i obogatio,pa sada divlja.I da do pre par godina nismo ga ni viđali a ni glasa mu čuti i vid kako se odjednom raspričao baš bi mogao malo da ode u skupštinu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
×
×
  • Create New...