Turkmenbashi 937 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Dakle, kako bekapujete podatke? Omogućeno je da glasate za nekoliko opcija jer verujem da mnogi preferiraju kombinacije navedenog. Edited August 7, 2011 by Turkmenbashi Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 eksterni hard disk pa na sifonjer medju slatko...za podatke garantujem, za slatko ne :lol: Turkmenbashi 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Na drugom hard disku čuvam sve što mi se ne da ponovo skidati s neta. Velike fajlove poput filmova i serija, foldera sa slikama i muzikom i kopija foldera sa portable programima... ostalo nek' slobodno crkava, tu je brzi internet. :) Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 preko mreze prebacim sve bitne foldere cakpak na drugi notebook, i dodatno na poseban hard disk u fiokici na PC. ne drzim sva tri racunara na istom mestu, pa je moguca steta po podatke zbog kradje ili pozara minimalizovana. Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 Kod mene je 2 harda u računaru+na laptopu+CD a imam nešto i na starom računaru na hardu planiram i eksterni da pazarim za neko vreme pa da se ne smaram da režem cdove, što je sigurno sigurno je :lol: Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 ... planiram i eksterni da pazarim... pazi sad ! pazi !taj sto planiras uzmes Solid-state drive i koristis kao regularni bruka je brz i necujan, dok stari koristis kao eksterni tj iscupas iz kucista ( samim tim dobija prefiks eksterni )...ja bi bar tako :trt: Quote Link to post Share on other sites
Turkmenbashi 937 Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 pa jedan je na putu da izdahne od ovih u kućištu, vrlo skoro tako da će biti ili pazariti SSD kako kažeš ili nešto drugo što će poslužiti videću već za šta ću imati i koliko $$ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts