Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Gde se i kako šišate? Birate li skupe frizerske salone ili radnju "na ćošku"? Koliko uopšte vodite računa o frizuri? Imate li uvek istu ili lutate u izboru prekrivača za glavu? :roll:

Lično nikad nisam ni ušao u bilo kakav salon koji naplaćuje više od 300 dinara za šišanje. Izaberem onak koji mi je u datom trenutku najbliži, a da mi u njemu nisu ranije uništili vizuelni identitet. A identitet i nemam, pošto mislim da mi nijedna frizura ne stoji kako treba. Zeznut oblik glave, bem li ga. Još nisam probao da se ošišam "na keca", a ozbiljno razmišljam o tome.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

U mom komsiluku su 3 frizerska salona, i nijednom nisam verna. Sve ih i licno poznajem, ali se ne smaram, niti lomim 'na koju cu stranu'. Izaberem iz prakticnih razloga, (koji mi je toga dana usput). Opustena sam, verovatno, sto ne pravim shok frizure .......odem samo da mi stricnu krajeve, ili isfeniraju kosu. :narcisa:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mrak se ovde najbolje snashao :smeh:

Pa imam jednu zenu ,koja je sad bas daleko,pa sam zarasla,a i mrzi me da odem. Uglavnom fino shisha,kada vidi moju kosu,padne u nesvest. Ne volim frizere,dosadni su. Moram da sedim tamo 2 sata dok me ona cupa. Jos mi najteze pada da je gledam,kako fenira moj tepih..covece ,dobije upalu mishica. Te joj ja dam bakshish i svi srecni (malo sutra,s tim baksisom ni leba da kupi) .

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Oko moje kose sme da petlja samo jedna Lela :uredu: i ne dam nikom više da se približi sa makazama :jok:

Pre... pa recimo 16-17 godina sam upoznala moju Lelu i od onda traje naše druženje... samo jednom sam išla kod neke druge frizerke (silom prilika, u drugom gradu i drugoj državi) i žestoko se posvađala sa dotičnom mladom damom koja je tvrdila da će onako kako ona misli biti bolje :dry: na kraju sam na tu svadbu išla sa vezanim repom, jer onu očerupanu metlu koju je dotična nazvala frizurom, nisam smela prošetati :jok:

Moja Lela zna kada želim samo skratiti vrhove, kad zamislim neke pramenove ili punđu, bilo kakvu promenu... sve što joj ja kažem, ona to i ostvari i zato je nazamenjiva :)

P.S. A pri svemu tome, radi sa vrlo kvalitetnim proizvodima i nije preterana sa cenama, kako to neki saloni ovde nabudže :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mrzim frizere i obilazim ih u sirokom luku..:dry:

Nema mi veceg smaranja od sedenja u frizerskim salonima i obaveznog slusanja kojekakvih prica bla bla truc..sama sredjujem svoju kosu, a odprilike jednom godisnje smognem snage da odem na sisanje i to se zakazem da ne cekam ni minut i gurnem sluske u usi da ne slusam price..

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Godinama imam istu frizerku. Zenski je frizer, ali sisa i muskarcee ako navrate. Nekad je dolazila do kuce, pa je iz jednog poteza sisala celu porodicu. Sada ima lep salon na ivici grada. Radi na crno i ide na more dva puta godisnje. Odlicno i brzo sisa, od kada mi ona uredjuje frizuru, ja sam potpuno zadovoljan. Naplacuje 150 dinara. Termin kod nje se rezervise tri dana unapred zbog guzve.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
Ja sam teska na sisanju..i ne volim da mijenjam ......................ja kazem jedno, ona napravi drugo...i ja odem.
Kada me je, nekada davno, jedna frizerka unakazila (i navukla traumu), resila sam da pustim kosu ...nije bilo sanse da se vise osisam na kratko ...sa siskama 'ala princ Valijant' :dry: ...(ko joj i dao makaze u ruke?) ........... Ovako, santim tamo, santim vamo, nije frka ........ moze i Dejan Matic da me stricka :cica:
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Komšinica - frizerka :)

Kada sam rešila da se olindračim, jer sam imala kosu dugu do dupeta, prvo sam bila sam(a) svoj majstor :lol:

onda me je moja Draga preuzela u ruke, i em što se lepo ispričamo, em što me lepo olindra, po mojoj želji... i nameri...

Često se zabrine, jer me uvek pita... ''a šta će suprug da ti kaže?''

- ''Moja glava, moj problem''. ;)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 meseci kasnije...

Pade mi napamet vitZ

Ulazi čovek kod šišačbrice i kaže:

- Molim vas, da li možete da me ošišate ovako...

jedna bezvezna linija ovde po sred glave, jedan zuluf dosta kraći i nakoso, pozadi na vratu da bude pola besPrekorno a pola k'o očeRupano, na vrh glave da mi bude jedan pramen k'o peradetlić i odmah uz njega jedna rupa.. k'o od tifus otPadajuće kose

a šiške.. šiške da mi budu skroz neravne, pokidane, oglodane i onako.. (maše rukama) nehajno raščupane.

Sve u svemu.. da bude totalno kretenski ošišano, kako bi što više ličio na idiJota.

... možete li to?

maestro šišač: - Ne, izvinite.. ali to stvarno ne mogu.

čovek: jeeel'... a prošli put si mog'o, bez da sam ti tražio dda29abe.gif

...a menme (o)šiša svako kom'dam :treptrep:

Izmenjeno od strane člana Glisha
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Komsinica frizerka...evo vec deset leta...:uzbud:

A nema ko me nije siso...ucili se na mojoj glavi...ja gori od Glishe...jednom su me cak sisali sa makazama za lim...ej...:uredu:

Evo i od mene jedna anegdota sa jednom bricom...legendom...dolazi njemu neki ljakse...mozda mu je prvo normalno sisanje a silazak u grad sa neke cuke je prvo sigurno...i kad ovaj sjede na stolicu...kaze brico..."Braco...hocemo li ko i prosli put..."...:lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...
  • 1 godinu kasnije...

Svi po malo, ja sve. Od pre neki dan sam prešla i na sebe i sasvim sam zadovoljna iako se dorađujem evo već četvrti dan. :kez:

Kada naiđem na frizerski salon ih koga ću moći pravo u grad a ne kući da operem kosu jer me majstorica nije isfenirala kako sam joj objasnila, biću njena mušterija pa šta košta da košta al' da ne bude više od 2.000,00 sa sve bakšišom pa neka me tretira koliko hoće, u tome baš uživam (jednom sam čak zaspala). :lazygirl:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...