Smucalica 5,972 Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Pokušavam da sredim knjige, časopise, razne fotokopije i ostale stvari,kojima sam zatrpana ovde... i nešto mi ne ide zaključih da sam gora od najgoreg hrčka... sve će mi to možda zatrebati,kako da se toga rešim?!? Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted November 29, 2015 Report Share Posted November 29, 2015 Zapitaj se koliko puta ti je zatrebalo,ako ne mozes da se setis kad je to bilo,nece nitrebati..bacaj! Osim ako tenesto sentimetalno za to ne veze..Koju sam ja gomilu garancija bacila,muko moja sve zatrebace,a pronasla sam garancije od uredjaja kojih odavno vise nemam.. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted November 30, 2015 Report Share Posted November 30, 2015 Da je luminica promenila avatar, a još nije počeo Novembar Da sam ja u gužvi i da ne stižem da vas obiđem i da to nije lepo od mene..al' pošteno priznajem. Mia and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Da sam mrzovoljna,da ne razumem ovu Vecinu izjavu odozgo ,i da ne razumem uopste vise primedbe u vezi avatara..bolje malo da se sklonim,izgleda.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 (edited) Da sam mrzovoljna,da ne razumem ovu Vecinu izjavu odozgo ,i da ne razumem uopste vise primedbe u vezi avatara..bolje malo da se sklonim,izgleda..Da mi se sviđa što @luminica menja avatar svaki mesec i baš je zanimljivo i sa nestrpljenjem iščekujem da vidim sledeći avić.Onaj komentar se odnosio na jedan dan pre početka meseca Ništa zlonamerno i loše. I NE sklanjaj se NIGDE! Edited December 12, 2015 by vesticara luminica 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 15, 2015 Report Share Posted December 15, 2015 Ne smem nikome da pokažem ni Instagram ni Snapchat profil, samo dupeta iskaču na sve strane. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 20, 2015 Report Share Posted December 20, 2015 (edited) Da je konačno gotova nedelja novogodišnjih radosti...sad će malo lakše da se diše...još samo inventar da prođe i onda može da bude kraj ovom paklenom decembru Edited December 20, 2015 by vesticara Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Kad ja ,kao poznati mrzitelj zime,smatram da je katastofa sto nema snega.. Smucalica and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Kad ja ,kao poznati mrzitelj zime,smatram da je katastofa sto nema snega..Onda možeš zamisliti kako je meni, snegoljupcu, da dočekam NG bez snega a onda još u jutarnjem programu na radiu rekoše da snega nema do sredine februara... Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 23, 2015 Report Share Posted December 23, 2015 Čak i meni već nedostaje... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Razumem one Engleze, sto kad dodju u toplije predele, po ceo dan sede na Suncu.II razumem sto su onako arogantni,mrzovoljni,pposebni..treba bre izdrzati ovakve magle.I naravno da menja rasppolozenje ljudi..evo,meni se smucille.A oni uz to imaju i kise...fuuuujjj Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Volela bih da zaključim al' ne umem i ne mogu..i ne znam..odakle više toliko magle???!!!! pufta and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Od kondenzacije..toplo-hladno..nesto smo tako ucili koliko se secam iz skole ...al znam da nisi trazila odgovor vec ti muka od nje.. Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Malopre sam bio napolju, vidljivost je svedena na za pešake opasan nivo, strašno... Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Razmišljam..ako odem do centra i ostavim ovo moje kuče samo u stanu, doživeće srčani udar ili će umreti od petardi!!Ne izlazi mi iz krila, drhti, štuca...i nije mu dobro.Zaključujem polako da ipak nećemo ići do trga...Sledeće godine ću morati da mu dam nešto za smirenje negde oko 19 časova da zaspi pa da razmišljam o odlasku na trg... Ovo nisu petarde! Ovo je teško naoružanje!! vojo 1 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted January 2, 2016 Report Share Posted January 2, 2016 Ovaj forum ima najbolje smajlice. vesticara and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
luminica 2,120 Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Da kod mene sneg ne moze normalno da pada.A,joook!To obavezno mora da ide sa kosavom,smrznes se cim provedes koji minut napolju.I ajde ti sad voli sneg.. vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Ja sam prava majstorica u kujni od svakog recepta, napravim posni kolač, očas posla...na kraju, od originalnog recepta ne ostane ni slovo r i sad me majka pita kako sam napravila i koliko sam čega stavila,a ja ne umem ni da ponovim Mia, Adrijan and vesticara 3 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 (edited) Bila sam ubeđena da sam završila u životu sa neprijatnim dužnostima...i radom onog što ne volim..ali definitino nikad ne redi nikad! Opet me sustiglo ... OVO je za Ginisa!! Edited January 3, 2016 by vesticara Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Da mi je upravo otpalo uvo!!1: 51 minut sam pričala telefonom!! Zvala me drugaricaaa....aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odvikla sam se od tolikog telefoniranja!!!! Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Ako sve bude islo po planu, bice ovo paklena godina..a ako ne..onda moram da menjam plan Adrijan and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Da Adrijan imaaaa jakoooo dobar avatar!!! Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Veca uplavila... počinjem da je mešam sa neom. vesticara and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 Turi cvikera pa ćeš da vidiš da kod mene pada sneeeeeeeeg!!! Kod nea toga nema Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Da ne mogu da se setim da je luminica menjala svoj avatar u januaru??Jesteee...? Nijeeee...? Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts