Idi na sadržaj

Preporučene poruke

EL: Real, Makabi, Efes, Armani...

Izvor: B92

Košarkaši Partizana igraće u grupi C Evrolige zajedno sa Real Madridom, Makabijem, Efes Pilsenom, Armanijem i kvalifikantom, odlučeno je žrebom u Barseloni.

'Crno-beli' će bez obzira na imena rivala sigurno pokušati da se i šestu godinu za redom plasira u Top16 fazu.

Žreb koji su obavile legende Evrolige Željko Obradović, Dejan Bodiroga i Šarunas Jasikevičijus bio je nemilosrdan i crno-bele naredne sezone očekuje izuzetno težak posao u elitnom takmičenju.

U Grupi A Evrolige nastupiće grčki Olimpijakos, španski Kaha laboral i Bilbao, turski Fenerbahče, italijanski Kantu i francuski Nansi. Grupu B čine grčki Panatenaikos, ruski CSKA, španska Unikaha, litvanski Žalgiris, nemački Brose basket i hrvatski Zagreb.

U Grupi D igraće španska Barselona, italijanski Montepaski, ruski Uniks, poljski Prokom, slovenačka Olimpija i ekipa iz kvalifikacione grupe B.

Raspored odigravanja utakmica biće naknadno odredjen. Evroliga počinje krajem septembra mečevima kvalifikacija. Kvalifikanti su rasporedjeni u dve grupe - A i B, a samo će pobednici ove godine igrati u elitnom evropskom takmičenju, Evroligi.

EL, 2011-12:

Grupa A: Olimpijakos, Kaha Laboral, Fenerbahče, Bilbao, Kantu, Nansi.

Grupa B: Panatinaikos, CSKA, Unikaha, Žalgiris, Brose, Zagreb.

Grupa C: Real Madrid, Makabi, Partizan, Efes Pilsen, Armani Džins, kvalifikant A.

Grupa D: Barselona, Sijena, Uniks, Prokom, Olimpija, kvalifikant B.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 meseci kasnije...

:)

Važna prva pobeda Partizana

partizan-1.jpg

Košarkaši Partizana mt:s pobedili su belgijski Šarlroa sa 91:81 (22:17, 30:27, 21:26, 18:11) u utakmici trećeg kola grupe C Evrolige.

Ovo je prva pobeda "crno-belih" u Evrolige ove sezone, a najefinasniji igrač na meču bio je Amerikanac Ejsi Lou koji je ubacio 26 poena (38min, 3sk, 7as).

Nikola Peković je ubacio 21 poen, Milan Mačvan 15 (6sk) i Dragan Milosavljević 14 (2/8 za 3). Dve važne trojke u drugom poluvremenu za Partizan pogodio je Vladimir Lučić koji je imao učinak od 7 poena i 4 skoka.

U ekipi Šarloa petorica igrača postigla su dvocifren broj poena. Najefikasniji je bio Malet sa 19 poena (4/11 za 3), Gruzijac Šengelija je ubacio 16, Hil 15 (9sk), dok su Jirži Velš i Ridik postigli po 10 poena.

Partizan je prve poene postigao posle samo nekoliko sekundi preko Nikole Pekovića. Međutim „crno-beli“ su već posle 30 sekundi napravili dva prekršaja, Lučić i Mačvan. Čeh Jirži Velš postiže prve poene za goste na utakmici.

Prvom trojkom Milosavljevića Partizan je poveo sa 9:6, a Peković je u prva tri mintua meča postigao tri koša. Napadi gostiju u prvim minutima uglavnom su išli preko Velša. Posle koša Mačvana „crno-beli“ su prvi put poveli sa +7 – 17:10 i zatim dobro odigrali odbranu.

Međutim, posle nekoliko nerealizovanih napada domaćina, Belgijanci poenima Ridika, Vešla i Šengelije dolaze na dva poena zaostatka (19:17). Trener Jovanović je zatražio tajm-aut, pa je poenima Kecmana, njegovim prvim u Evroligi ove sezone, sa linije penala prekinuta serija gostiju.

Raduljica je pogodio jedno slobodno bacanje, Malet je promašio trojku za goste, ali je i Lo izgubio loptu pa je posle prvih deset minuta rezultat 22:17 za Partizan.

Grin I Malet za goste i Milosavljević za domaćine pogađaju trojke u prvim minutima druge četvrtine. Belgijanci su se raspucali u drugoj četvrtini i pogodili čak četiri šuta van linije 6.75m, posle tri i po minuta ige, dok je Partizan neke promašaje nadomestio ofanzivnim skokom. Kod rezultata 31:31 trener Partizana Vladimir Jovanović zatražio je tajm-aut.

Njegovi igrači su dobro odreagovali pošto je Mačvan pogodio trojku, a zatim je Hamilton napravio faul u napadu. Atraktivnim poenom Milosavaljevića posle dodavanja Loa Partizan ponovo stiče šest poena prednosti, pa je trener gostiju zatražio minut odmora.

U Partizanu su već posle 17 minuta igre trojica igrača imala dvocifren poenterski učinak (Milsoavljević, Peković, Mačvan), a Šengalija trojkom sprečava Partizan da stekne dvocifrenu prednost. Gosti poenima Maleta i Haleta ponovo dolaze na samo poen zaostatka i čak propuštaju priliku da povedu.

Partizan serijom 7:0 završava prvo poluvreme pa na 15-minutni odmor odlazi sa osam poena prednosti. Partizan je prvo poluvreme završio serijom 7:0, a trojica igrača u "crno-belom" dresu postigla su dvocifren broj poena. Peković je ubacio 15 poena, Mačvan 11 i Milosavljević 10 poena.

Belgijnci su „otvorili“ drugo poluvreme serijom 7:0, četiri poena je ubacio Ridik a trojku je pogodio Malet, a seriju Belgijanaca prekinuo je Lučić poenom sa linije za slobodna bacanja. Peković i Mačvan poenima pod košem vraćaju prednost Partizanu – 58:53. Zatim je usledila nova serija gostiju od 7:0, pa su Belgijanci posle trojke Hila prvi put poveli na meču sa 60:58.

Posle tajm-auta Jovanović razigrao se Lo, ali su Belgijanci nastavili sa neverovatnom serijom trojki, ubacili su deset posle 27 minuta igre. Važnu trojku za Partizan pogađa Lučić, kome su to bili prvi poeni iz igre. Gruzijac Šengelija na drugoj strani lako probija dva napada zaredom odbranu Partizana, ali je u trećem napadu izgubio loptu.

Gosti su uspeli da rezultatski dobiju treću deonicu sa 26:21, ali je Partizan zadržao tri poena prednosti pa se na poslednji dvominutni odmor otišli sa tri poena prednosti za "crno-bele" - 73:70.

„Crno-beli“ nisu uspeli da postignu koš u prva tri minuta poslednje četvrtine, ali su bolje zaigrali u odbrani i sem izjednačenja gostiju 73:73 nisu dozvoljavali Belgijancima da povedu. Tri munta pre kraja utkamice sa iste pozicije kao u trećoj četvrtini Vladimir Lučić pogađa iz ugla još jednu važnu trojku, a zatim posle prodora Ejsija Loa „crno-beli“ dolaze na +8 – 88:80.

Američki plejmejker trojkom i svojim 26. poenom na utakmicu rešava pitanje pobednika 75 sekundi pre kraja.

Partizan je na kraju slavio sa dvocifrenom razlikom 91:81, a u četvrtom kolu Evrolige takođe u Pioniru igra sa madridskim Realom.

b92

Izmenjeno od strane člana Smucalica
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

EL: Partizan od -21 do pobede!

IZVOR. B92

Košarkaši Partizana pobedili su Armani u Milanu sa 69:65 u petom kolu Evrolige.

Partizan je u trećoj četvrtini gubio sa 45:24 ali je u poslednjih pet minuta serijom 17-0 uspeo da preokrene i zabeleži izuzetno vežnu pobedu u borbi za Top16 fazu.

Tim Vladimira Jovanovića sada ima skor 3-2 u C grupi, dok je ovo Armaniju bio treći poraz u pet utakmica.

Nakon veoma dobre prve četvrtine Partizan je odigrao očajnu drugu, veoma slabu treću i delovao je potpuno izgubljeno pred početak četvrte. Međutim, još jednom su crno-beli dokazali da su sposobni da proizvedu čudo, pokazali su karakter i dobivši poslednju deonicu sa 30:9 došli su do velike pobede.

Trio Mačvan-Peković-Kecman bio je najzaslužniji za pobedu. Malčvan je meč završio sa 18 poena, 11 skokova i indeksom 24, Peković je imao 15 poena, 6 skokova i indeks 22, a Kecman je uz 11 poena imao 6 skokova i indeks 19. Sa druge strane, Galinari je ubacio 14, a Manćineli i Herston po 12 poena.

Partizan je duel otvorio veoma čvrsto. Armani je pokušavao da udvajanjem i zonskom odbranom zaustavi Pekovića, ali ni to nije davalo rezultate pošto je centar crno-belih u prvih pet minuta pored četiri poena imao dva skoka i nekoliko iznuđenih faulova.

Nakon startnih 6:2 Armani je uspeo da se vrati i izjednači, ali Partzan je kontrolisao dešavanja na parketu tokom prvih deset minuta. Crno-beli su imali potpunu dominaciju u skoku, a tu veliku prednost pretvorili su u plus šest u osmom minutu (14:8). U preostala dva minuta prve deonice Partizan nije uspeo da postigne koš, pa je domaćin smanjio poenima Galinarija sa penala.

Armani je u finišu prvog kvartala došao do igre, pre svega u odbrani, pa je početkom drugog došao i do vođstva. Međutim, seriju od osam uzastopnih poena domaćina prekinuo je Milan Mačavn trojkom, a nakon toga nove poene postigao je Peković (19:16).

Iako je Armani igrao na svom parketu, nije imao preveliku podršku sa tribina. Hala u Milanu nije bila ispunjena, a domaću pozorišnu publiku bez većih problema nadglasala je grupa Partizanovih navijača.

Delovalo je nakon pet vezanih poena da je Partizan vratio kontrolu, ali ispostavilo se da su to bili i jedini poeni srpske ekipe u drugom periodu. Armani je uspeo da agresivnom i pokretljivom odbranom ’iseče’ i Pekovića, u napadu je italijanski tim koristio individuelane mogućnosti svojih igrača i serijom 15-0 priveo je kraju poluvreme (31:19).

Crnu seriju Partizana na kratko je prekinuo Kecman početkom treće četvrtine, ali to usledila je nova. Tim Vlade Jovanovića očajno je šutirao sa distance, Armani je lagano povećavao prednost i u 26. minutu je nakon trojke Manćinelija došao do velikih plus 21 (45:24).

Koliko je Partizan bio slab do tog trenutka dovoljno govori i podatak da je Ejsi Lo prve poene postigao tek u 27. minutu. Do kraja treće četvrtine crno-beli su se koliko-toliko povezali, pet vezanih poena ubacio je Anđušić, ali pred odlučujućih deset minuta domaćin je i dalje imao visoku prednost (56:39).

Delovao je Partizan izgubljeno posle 30 minuta, ali u poslednjih deset dogodilo se čudo. Malo po malo crno-beli su sustizali prednost domaćina, počeli su da ulaze i dalekometni šutevi, a skupo plaćeni igrači Armanija su potpuno stali.

U drugom delu poslednje četvrtine Partizan je napravio neverovatnu seriju 17-0 i od minus 13 (63:50) stigao je do plus četiri na 20 sekundi pre kraja. Do kraja, sigurni sa penala bili su Lo i Kecman, Galinari se ispromašivao za tri poena i Partizan je na kraju slavio veoma važnu pobedu.

:uzbud:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima




Dušan Kecman:

„Važna pobeda. Kada se pogleda tok utakmice verovatno niko nije mogao da veruje da možemo da uđemo u egal završnicu a kamoli dapobedimo. To je najbitnije, da se utakmica igra svih 40 minuta, jako loše smo igrali pre svega u napadu, nismo mogli da pogodimo šuteve spolja, a oni su u drugom poluvremenu u jednom trenutku imali čini mi se čak 18 razlike. Pokušavali smo polako da spustimo razliku jer smo razmišljali da je svaki poen bitan. Kada smo im se približili i oni su ušli u paniku i nesigurnost što smo mi stvarno odlično iskoristili, odlično smo igrali kontra napad, čuvali smo odlično njihove igrače, dobro igrali odbranu i što je najbitnije pobedili. Svaka čast momcima, stručnom štabi i navijačima koji su došli.“

Danilo Anđušić:

„Velika pobeda, pogotovo za dalji prolaz u Top16 fazu. U drugoj četvrtini napravili su veliku prednost, ali mi se nijednog trenutka nismo predavali i na neki način smo znali da možemo da dođemo do pobede iako smo gubili sa velikom razlikom. Zahvalio bih se saigračima na sjajnoj borbi tokom cele utakmice. Idemo sada na duel sa Zlatorogom. Ne smemo da se opustimo, veliki smo favoriti u tom duelu i trebali bi da dobijemo tu utakmicu.“

Ejsi Lo:

„Bilo je teško. Nismo igrali dobro, nismo šutirali dobro, ali nismo ni odustali. Oni su postali nervozni, počeli su da promašuju, mi smo pogodili neka slobodna bacanja, uhvatili smo važne skokove... Milan (Mačvan) je odigrao odlično, Peković je odigrao odlično, Kecman je ušao i odigrao odlično. To je bio timski rad, nismo odustali, to nam je trener govorio tokom cele utakmice. Rekao je: ’Ne odustajte, nastavite da se borite’. To smo i uradili i došli smo do veoma važne pobede u gostima koja nas približava Top16 fazi.“

:uzbud:
:uzbud:
:uzbud:

danas uživam u naslovima i komentarima po netu i novinama... jer to je moj Partizan :srce:
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Peković: Tukli me; Lo: Morali jače

Košarkaši Partizana mt:s složni su u oceni da je u porazu od Anadolu Efesa 67:58, u utakmici 6. kola Grupe C Evrolige, presudna bila treća četvrtina.

"Treća četvrtina nam je napravila problem, pošto nismo dali poen do tri minuta pre kraja te deonice. Brzo smo ušli u bonus i to je napravilo razliku. Šutirali su puno slobodnih bacanja, a mi do kraja nismo uspeli da se približimo", rekao je Dušan Kecman.

On je dodao da 'crno-beli' sada moraju da se okrenu idućim utakmicama.

"Šta je, tu je - idemo dalje. Ostaje nam da se spremimo za Hemofarm u Jadranskoj ligi, a onda i za Makabi u četvrtak", kazao je Kecman.

Partizanov centar Nikola Peković ocenio je da srpski šampion nije igrao na nivou iz prethodnih mečeva.

"Imali smo šansu da dobijemo utakmicu. Nismo odigrali kao što smo igrali neke prethodne duele. Ključna je bila treća četvrtina kada smo imali šansu da dođemo do izjednačenja, ali smo im dopustili da odigraju nekoliko kontri", rekao je Peković.

Peković koji je ove sezone najefikasniji igrač 'crno-belih' postigao je samo poena u Istanbulu, ali nije želeo puno da priča o činjenici da se u strelce upisao tek tri minuta pred kraj.

"Tukli su me... Bila je dobra odbrana i ne bih da komentarišem dalje", rekao je jedan od najiskusnijih igrača Partizana.

Miroslav Raduljica je istakao da je beogradski tim propustio veliku šansu da sebi olakša posao u nastavku takmičenja.

"Ostaje žal zbog toga što nismo pobedili, jer nam je ovo bila velika šansa da napravimo još jedan brejk na strani, što bi nam mnogo značilo u nastavku takmičenja", ocenio je Partizanov centar.

Bek Danilo Anđušić je sa dve trojke vratio Partizan u igru u poslednjih pet minuta. Sjajnom šuteru je žao zbog poraza i propuštene šanse Partizana da dođe do neizvesnije završnice.

"Žao mi je što smo izgubili utakmicu. Prvo poluvreme smo se dobro držali, u trećoj četvrtini smo imali pad u igri, ali smo u poslednjoj imali šansu da se približimo na tri razlike, međutim oni su postigli trojku. Moramo sada da se okrenemo narednim mečevima", rekao je Anđušić.

Amerikanac Ejsi Lo je ocenio da 'crno-beli' nisu igrali dovoljno dobro da bi pobedili.

"Nismo igrali dovoljno dobro da bi pobedilli. Bilo je teško, nismo pogađali šuteve, a oni su igrali odličnu odbranu. Morali smo da igramo jače", rekao je Lo.

U sledećem kolu Partizan mt:s 1. decembra dočekuje Makabi u "Pioniru".

Izraelci su u 2. kolu pobedili u Tel Avivu sa 70:66.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

EL: Debakl Partizana u Madridu

Izvor. B92 | AG

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi od Reala u Madridu sa 101:83, u devetom kolu Evrolige.

Crno-beli sada u C grupi imaju skor 4-5 i u poslednjem kolu u ’Pioniru’ igraće protiv Emporio Armanija za plasman u Top16 fazu.

Timu Vladimira Jovanovića će u tom duelu biti dovoljan i poraz do četiri poena.

Na utakmici u Madridu Partizan nije imao šanse. Iako je domaći sastav igrao bez Ibake i Fernandesa koji su se vratili u NBA, odnosno Martinasa Pociusa koji je povređen, očigledno je da je odlazak Nikole Pekovića mnogo veći minus.

Partizan je bio izjednačen samo u prvih pet minuta utakmice, a ostatak je u potpunosti pripao ekipi Pabla Lasa koja je ovom pobedom obezbedila prvo mesto u grupi.

Milan Mačavan bio je najbolji u timu Partizana sa 16 poena. 13 je ubacio Vladimir Lučić, 12 Raško Katić, a 11 Ejsi Lo. Domaćina je predvodio veoma raspoloženi Džejsi Kerol sa 22 poena, sjajan je bio Mirotić sa 20 poena i osam skokova, dok je Felipe Rejes dodao 15 poena.

Trener crno-belih Vladimir Jovanović priželjkivao je pred ovaj duel da njegov tim bude u igri svih 40 minuta. Partizan je meč počeo sasvim solidno, a odgovornost je, kao što se i očekivalo, preuzeo Milan Mačvan.

Međutim, Madriđani su u drugom delu prve deonice pojačali ritam, iskoristili nekoliko grešaka Partizana i posle deset minuta imali su 12 poena viška. Tim Pabla Lasa je nakon 11:10 na šest minuta pre kraja napravio seriju 16:5.

Bilo je evidentno da će Partizan, ukoliko želi da napravi iznenađenje u Madridu, morati da odigra na gornjoj granici svojih mogućnosti. Dosta ispod tog nivoa igrao je Miroslav Raduljica koji je veoma važan za crno-bele nakon odlaska Nikole Pekovića. Real Madrid je to iskoristio došeo je do velikih plus 15 (40:25), ali Partizan se nije predavao.

Srpskog šampiona u meč je vratio Petar Božić trojkom od table uz faul, a već dva minuta kasnije nakon trojki Mačvana i Lučića bilo je samo plus sedam za Real (44:37). U tom periodu na poziciji centra bio je Raško Katić, a novo vraćanje Raduljice dovelo je do novog pada Partizana. Do kraja poluvremena Real je postigao sedam, a Partizan nijedan poen pa je posle 20 minuta bilo 52:37.

Početak drugog poluvremena pripao je Anti Tomiću koji je u prvom imao dosta problema pošto je zaradio tri faula. Hrvatski centar postigao je šest vezanih poena, pa je Ral prvi put došao do 20 plus (58:37). Nešto kasnije bilo je i 25 poena viška za domaćina, a osim Mačvana donekle raspoloženi u sastavu Partizana bili su još samo Lučić i Katić.

U poslednjih deset minuta tenzija na parketu 'Kaha Mahike' je potpuno splasnula. Jovanović je, kao to u većini mečeva u Evroligi radi, tek u finišu pružio priliku Anđušiću, a šansu u domaćem sastavu dobio je i reprezentativac Srbije i bivši igrač Partizana Novica Veličković.

Na kraju, Real je zabeležio uverljivu i ubedljivu pobedu, a Partizanu ostaje da pred svojim navijačima overi plasman u Top16 fazu što bi svakako bio veliki uspeh.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Partizan posle pet godina bez Top16

Izvor. B92 | AG

Košarkaši Partizana mt:s nisu uspeli da se plasiraju u Top16 fazu Evrolige šestu godinu za redom.

Crno-beli su u utakmici poslednjeg desetog kola poraženi od Armanija u ’Pioniru’ sa 72:66.

Ekipi Vladimira Jovanovića je za prolaz bio dovoljan i poraz do četiri poena razlike, ali nisu uspeli to da ostvare iako su početkom drugog poluvremena imali 11 poena prednosti (40:29).

Dragan Milosavljević ubacio je 14 poena, ali samo četiri u drugom delu, 13 je postigao Milan Mačvan, a po 11 Raško Katić i Miroslav Raduljica. Sa druge strane, ekipu Emporio Armanija predvodio je Malik Herston sa 18 poena, 17 je postigao Omar Kuk, a 13 Janis Burusis.

Važnost utakmice očigledno je sputala obe ekipe na početku. Partizan je u prvih pet minuta promašio četiri slobodna bacanja (pet ukupno u prvoj deonici), a pojedini gostujući igrači delovali su uplašeno.

U ekipi Vladimira Jovanovića najbolji su na startu bili Dragan Milosavljević i Miroslav Raduljica, dva igrača koji su bili najviše kritikovani od strane navijača crno-belih u poslednje vreme.

To ipak nije bilo dovoljno da Partizan u prvoj četvrtini stekne neku osetniju prednost. Ipak, u samom finišu prvog kvartala crno-beli su poenima Raška Katića i Dušana Kecmana stekli četiri poena viška (18:14).

Nervoza je bila prisutna i u drugoj deonici. Partizan je stekao šest poena prednosti, a italijanski tim je i dalje imao puno problema da se adaptira na atmosferu u Pioniru. Gosti su iz straha pokušavali da napade završavaju šutevima za tri poena (1-8), ali to im nije polazilo za rukom, pogotovo Druu Nikolasu (0-4) u prvih 15 minuta.

Nakon poena Mačvana Partizan je stigao do u tom trenutku najvećih sedam razlike (24:17), ali Italijani su se brzo vratili dvbojkom Herstona i trojkom Focisa.

Armani međutim nije iskoristio pad Partizana da preuzme vođstvo u finišu prvog dela, a u poslednjim trenucima poluvremena katastrofalnu grešku gostiju pri izvođenju iskoristio je Dragan Milosavljević koji je trojkom sa devet metara doneo svom timu plus sedam – 36:29.

Dalekometna trojka Milosavljevića u poslednjim trenucima prvog dela očigledno je dala dodatno samopuzdanje Partizanu u nastavku. Drugo poluvreme tim Vladimira Jovanovića počeo je na najbolji mogući način – laganim poenima sa slobodnih bacanja.

Prvi put je srpski šampion stekao i dvocifrenu prednost (40:29), ali na drugoj strani su se razigrali Omar Kuk i Malik Herston. Armani je prišao na minus četiri trojkom Kuka (43:39), ali Partizan nije odustajao. Na ovoj utakmici odlični Dragan Milosavljević nastavio je da igra veoma dobro na oba kraja terena, a trojku je pogodio i Dušan Kecman (48:41).

Usledila je nova serija Armanija koji je u igru vratio Dru Nikolas trojkom uz prekršaj, četiri poena ubacio je i neprimetni Manćineli, a prednost Italijanima pred poslednjih deset minuta doneo je Burusis (51:50).

Zebnja navijača u ’Pioniru’ bila je vidljiva kada je Burusis pogodio trojku na startu poslednje deonice, ali veoma važnu trojku za crno-bele ubacio je Milan Mačvan nešto kasnije, ali veliki problem bio je razigrani Janis Burusis. Grčki reprezentativac preuzeo je odgovornost, uhvatio je nekoliko važnih skokova, ubacio četiri poena i doneo svom timu pet razlike šest minuta pre kraja (59:54).

Usledio je period jako dobre igre Partizana, pre svega u odbrani, pa je tri minuta kasnije bilo plus jedan za Partizan nakon poena Katića, Kecmana i Mačvana (60:59). Usledila je izuzetno važna trojka Malika Herstona koji je zatim pogodio još dva slobodna bacanja, a kada je Mejson Roka postigao koš za 66:60 na 90 sekundi do kraja bilo je jasno da će Partizan teško do podviga.

U penal završnici Ejsi Lo je promašio dva bacanja, što je bilo previše i Emporio Armani je uspeo da se plasira među najboljih 16 timova Evrope.

Partizan mt:s - Emporio Armani 66:72

Partizan: Lo 5, Kecman 9, Raduljica 11, Jaramaz, Lučić 1, Milosavljević 14, Katić 11, Bešović, Božić, Čakarević, Mačvan 13, Andjušić 1.

Armani: Đentile, Đaketi 5, Manćineli 18, Herston 17, Focis 5, Kuk 17, Nikolas 6, Roka 5, Filoj, Burusis 13, Meli, Radošević 2.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...