Morpheus 5,112 Posted June 27, 2017 Author Report Share Posted June 27, 2017 Jedan čovek kupio najnoviji Mercedes i na putu ka kući, na semaforu pored njega se zaustavi Jugo.Otvara prozor lik iz Juga i pita ga:Imaš li ti TV u tom mercedesu?!Imam,imam.A GPS?Imam,imam i to.A krevet? Krevet? Nemam krevet.E vidiš, ja imam, hahaha i nastavi da vozi.Ovaj sa mercedesom se iznervira što nema krevet i naruči da specijalno za njega naprave krevet u Mercedesu.Napraviše mu krevet i on sav srećan ide po celom gradu da nađe lika sa jugom da mu se pohvali kako i on ima krevet.Napokon ga ugleda na nekom parkingu, a na njemu svi prozori zamagljeni.Lupa liku na prozor, lupa, lupa i na kraju otvara se prozor. Tek će ovaj:Šta lupaš, šta je bilo?Aha ,i ja sad imam krevet u kolima!E budalo jedna, izvuk'o si me ispod tuša samo da bi mi to rekao! luminica and vojo 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Mladenci došli stanovati kod mladinih roditelja. Već prvog dana njen brat prvi siđe na doručak.– Mama, jesu li seka i njen muž još uvek u sobi?– Jesu.– Ja mislim…– Nema ti šta da misliš! Doručkuj brzo i gubi se u školu!Kad se popodne vrati iz škole, dečak ponovo pita:– Mama, da li su seka i zet još u sobi?– Jesu.– Ja mislim…– Nema šta ti da misliš! Sedi tu ručaj i ćuti, a posle se možeš ići igrati!Kad se predveče vratio kući, odmah upita:– Da li su seka i zet sišli?– Još nisu!– Ja mislim…– Dobro, ajde da čujem šta to misliš!– Pa eto, sinoć sam čuo kad je seka rekla zetu da ode u kupatilo i donese vazelin… Pa sve nešto mislim da zet nije greškom uzeo moj super lepak koga nema na polici, a vazelin je i dalje na polici… Morpheus and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted November 27, 2018 Author Report Share Posted November 27, 2018 Jednoj ženi se u rukama slučajno našao telefon njenog muža...Riješila da malo provjeri njegov telefonski imenik...U oči joj upadoše tri broja: MOJ NJEŽNI ZAGRLJAJ, ČISTA SUZA i GOSPOĐA MOJIH SNOVA...Bjesna zbog ovog otkrića, žena riješi da provjeri koje su te kučke koje su se drznule da sa njenim mužem.Prvo je pozvala MOJ NJEŽNI ZAGRLJAJ...Javila se njegova majka...Onda je pozvala ČISTU SUZU, javila se njegova sestra...Kada je okrenula broj GOSPOĐE MOJIH SNOVA, zazvonio je njen telefon!Posramljena zbog svoje ljubomore, a srećna što ima takvog muža, ona otrča do banke, skinu dio novca sa svog računa i pokloni mužu. Kada je njegova majka čula, ona mu kupi zlatni sat, a sestra mu kupi motor koji je oduvijek sanjao...Muž je bio dirnut ovim neočekivanim poklonima.A onda je stavio na ruku zlatni sat, uzeo malo para, sjeo na motor i otišao da kresne "ALEKSU ELEKTRIČARA"... Smucalica, Adrijan, luminica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted January 23, 2019 Author Report Share Posted January 23, 2019 Ulazi kontrola u autobus. Revizor dolazi do jednog rmpalije i kaže: - Kartu.Rmpalija: - Bojler.Revizor: - Šta ti tu meni "bojler"? Rmpalija: - Šta ti tu meni "kartu"? Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted October 7, 2019 Author Report Share Posted October 7, 2019 Dečko u taksiju jede čokoladu i taksista mu kaže:• Momak, to će ti uništiti zube.Dečko odgovara:• Moj deda je živeo 105 godina...• Zato što je jeo čokoladu?• Ne, nego zato što je gledao svoja posla! Adrijan and luminica 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts