Malena 178 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Od kojih se zivotinja plasite? I zasto? Kao mala najvise sam se plasila misheva, izmedju ostalih zivotinjica. Danas dok je izmedju mene i zivotinje koja je opasna i veeelika, pristojna udaljenost ili mozda elektricna zica - sve je OK. Ne bojim se. Inace strah me od velikih paukova, zmija otrovnica i skorpija. O ajkulama necu da pricam - ne idem ja u duboko kad se kupam. Sto je sigurno, sigurno je :lol: Quote Link to post Share on other sites
ELA 1,400 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Zaba je najstraSnija zivotinja :new: shumica and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Mislim... mislim.... i nešto ne uspevam da se setim ni jedne životinje koja me zapravo plaši. Možda recimo zmija...ali ne u toliko meri da je ne bi klepila nečim po glavi. U mladosti (prošli vek) bila sam izviđač 12 godina. Noćila u šumi, što sama (po razno raznim zadacima) što u društvu. Navikla sam nekako na životinje i njihovo prisustvo. Nikada nisam imala ni jedno loše iskustvo i verovatno zato ih se ne bojim. Sećam se, Makedonija, nas četiri u idemo kroz šumu, zastanemo da se nešto dogovorimo a zmija mi pređe preko noge. Šok...pa smeh mojih drugarica zbog napravljene face. Pre tri godine sam imala miša u stanu. Ustvari nekoliko njih. Vijali se miš i ja po stanu-ja pob(i)jedila!! Naravno, ovo ne znači da sam neustrašiva. Da se neću povući instiktivno korak nazad ukoliko naiđem na zmiju...:hahaha: Quote Link to post Share on other sites
tinki 4 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 neplasim se nijedne zivotinje,jedino sto nevolim da vidim je zaba i to ona krastaca,fuuuuuuj:jok:A inace stvarno sene bojim nijedne.Nediram ih nediraju me :lol: Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Zaba je najstraSnija zivotinja VraPac je još strašniji na svetu. VraPci su chudovishta :hahaha::hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Zaba je najstraSnija zivotinja hoće i da ujede Zmija Mada... nekada se više uplašim nekih ljudi, a i žena, tačnije nekih njihovih osobina, karakteristika je l'? ... nego milih i dragih životinja. bellissima, Aiko and Glisha 3 Quote Link to post Share on other sites
shumica 474 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Svaki covek se plasi od neke zivotinje, ali to nije onaj klasicni strah od lavova na pr., vec neki iskonski, usadjen u kosti, pomesan sa nekim gnusanjem. Ja se plasim pauka, odvratni su! :bljak: Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Stvarno,sad razmisljam ne plasim se ni jedne zivotinje. MSm na ove nashe,naravno da bih se uplashila velikih lavova i tigrova,al ovo buba,zaba,slepi mish,mish koji vidi...ma svi oni cool ,mada obozavam da jedem zabe(batake) jako je sochno. Ne znam shto se vecina ljudi plashi zaba :smeh: Quote Link to post Share on other sites
Jeca 454 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 rePtili i gmizavci..deFinitiVno. Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Od ovdašnjih nijedna. Malo su mi odvratni pacovi, i to je to. Od stranih bih se verovatno plašio slona, nosoroga, lava, tigra, nilskog konja, crnog pantera, kobre i ostalih otrovnica, vellike bele ajkule i tako nekih nekulturnih i nevaspitanih životinjica koje mogu da me eliminišu. :( Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Kako je moguće da nisam pisao ovde? Kao dete sam imao paničan strah od paukova, koji je nekim čudom sam od sebe ispario. Sad nemam baš nikakvih problema s njima. Šta znam, nema životinje koje se baš izrazito plašim. Zmije me iz nekog razloga nikad nisu plašile, prosto uopšte ne osećam strah kad ih vidim. Jezu u meni pre izazivaju sitne životinjice poput bubašvaba i sličnih... ne volim ta sitna oklopljena stvorenja. Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 buba švabe Quote Link to post Share on other sites
Zoe 181 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 ne plasim se zivotinja na kopnu, iako postoje one koje ne bih volela da vidim (gmizavci) zbog svog ljigavog izgleda. Ali, plasim se onih sto vrebaju iz vode, konkretno ajkule. Na moru, kad god sam plivala, imala sam neki neprijatan osecaj da ce me zgrabiti iz dubine, tako da nikada nisam odmicala daleko od obale. Quote Link to post Share on other sites
Mrak 138 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Sem zlatne otrovne zabe ne plasim se zivotinja, a ako bas zelite da znate zasto evo prvo da vidite kako izgleda A otrovna je na dodir..eto samo zbog tih par sitnica Ali posto ja sigurno nikada necu putovati tamo gde ih ima to znaci da nema razloga za brigu :jok: Quote Link to post Share on other sites
Jeca 454 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 ne volem,i plažim se gmazova i reptila..i sitnih kerova..:roll: Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Strsljenova. Jednom me ujeo nicim izazvan....bolelo je kao sam djavo! Kad ga cujem kako zuji blizu mene, samo me zmarci podidju i nesvesno saginjem uvlacim glavu u ramena... (muska junacina) :kez: Glisha 1 Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Plasim se samo zivotinja koje su u vlasnistvu zlih ljudi i izdresirane su da budu krvolocne.. Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 komsinicin medjed..sta god da je :roll: Quote Link to post Share on other sites
Provokatorka 32 Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Gusana i ćurana. :roll: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ne racunam zivotinje koje verovatno nikad u zivotu necu videti, tako da, nemam problema sa ajkulama posto mi buljson takvog mora nece osetiti.. Tigrovi, lavovi i ostale velike macke vide veliku sniclu umesto mog ultramegagiga zgodnog tela bi mi se jako obradovali, a verovatno i ja njima, dok ne shvatim da oni u meni vide rucak a ja u njima dalekog predaka mog Kerofiksa.. Medjedi! Medjedi bi bili divna zabava za kondiciju sve dok me jedan ne bi opamprchio sapom i ja rekla dovidjenja svetu, verovatno ne bih morala da se pravim da sam mrtva, taj deo posla bi bio obavljen.. Sta znam, od tih divijih zivuljki bi me verovatno svaka prestravila da se nadjem u toj situaciji gde mogu da me ozlede, a posto se to nece nikad desiti, pusi ga divljino, ne plasim te se Od lokalnih.. Paukovi :usr'osamseodstraha: Dobijem mini epi napad kad vidim kako pomera nozice. Uzas. Ne znam kako da opisem kolicinu straha. Ne ubijam ih uvek, osim kad mi prete (to znaci da se pomeraju iz jednog ugla u drugi, postoje, disu, gledaju me pravo u oci itakoto) i osim kad su veliki, male uglavnom ne diram koliko god da su mi blizu (osim ako seta negde jako blizu mene i na nisanu mi je). Dalje, zivina. Mene petlovi podsecaju na pakao Kao malu me je petao kljucnuo u guzicu i vijala me je guska bez glave. You get the point. Sve sto ima kljun i nije divljac (ili kljunar ili leti) od mene moze da dobije samo pogled koji kazuje da sam se olaksala od straha. Zivino, m'rs. Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 paTka .. divlja paTka :( .... pobesnela divlja paTka :( ...... velika pobesnela divlja paTka :(:( kad jU (taku paTku) vidim Bože mili sledi mi se krv u aOrt žili. :hahaha: vojo and Malena 2 Quote Link to post Share on other sites
Inkvizitor 82 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Ja se mnogo plasim zveri kad ih vidim sav se jezim stegne mi se srce samo i od straha oma bezim.... Al od svih tih strasnih zveri sto u meni jezu budi ne plasim se zivotinja ja se plasim zveri ljudi... Bilo koja zivotinja napasce te ako mora ali zloba u ljudima od takvih je zveri gora... Zato susrest sa zverima nije neka bas trauma mene plasi ono drugo pomracenje ljudskog uma... By B:( Inace ne plasim se ali su mi gadne zmije..... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts