Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Interesuje me koristi li neko od vas neki tablet uređaj? Postaju sve zastupljeniji i sve više njih je dostupno na našem tržištu, ali ja nikad nisam ni poželeo da kupim nešto slično. Nekako mi deluju kao na pola puta između PC računara i mobilnog telefona, a s obzirom da imam i jedno i drugo, na tablet ni ne pomišljam.

Dakle, koristi li neko od vas neki tablet? Koliko ste zadovoljni izgledom i funkcionalnošću? Šta bi na njima trebalo promeniti/popraviti da bi bili još bolji?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja ne koristim,al nameravam s tim da sam totalni duduk :),što se znanja o njima tiče.

Nameravam da uzmem neki preko telenora,ona fora za dinar,neograničen net,uz mesečnu pretplatu itd.Trebalo bi mi na poslu nešto takvo,više za razbribrigu,nego za ozbiljne stvari,tj.ne treba mi ništa skupo.Pa ako neko ima neku sugestiju ili savet bila bi zahvalna.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Upravo mi moj muški predlaže da kupim sebi jedan tablet računar. Njemu se to baš sviđa i nije skupo (?!??!?!?)

Boldovani deo je posebno zanimljiv jer njega ni laptop ne zanima a kamoli tablet računar.....:lol: :lol: ali baš mu se sviđa...i još me pita- "Što ne kupiš !!" :hahaha:

Možda me iznenadi? :treptrep:

Sad mi se ideao.gif to on hoće da se dočepa GPS-a hhhk.gif meni ovamo-što ne kupiš? connietwiddlethumbs.gif

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Vidim da Telenor nudi 3 uređaja, Samsung Galaxy Tab, HTC Flyer i Huawei S7. Dugice, kad bih ja birao, izabrao bih HTC Flyer. Ima najnoviju verziju Androida, i najbrži procesor, pretpostavljam da je iskustvo korišćenja neta na njemu najbolje. A i HTC ima već mnogo iskustva sa Androidom i moilnim uređajima. Mada i ovaj Samsungov ARM procesor uopšte nije loš.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam bacila oko na Samsung :lol: Cena mi je sasvim prihvatljiva a i dovoljno brzo sam shvatila šta se krije iza slatke ideje mog dragog hhhk.gif

Kad malo bolje razmislim, meni tablet i ne treba, a njemu je i Samsung dovoljan hhhk.gif.

Kada bi lepo priznao šta mu se mota po glavi mogao bi dobiti i običan GPS i proći mnogo jeftinije hhhk.gif Ovako ja :fijuk:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

I ja snimam samsung...ko bombončić je.Mada kad bolje razmislim,sigurnija bi bila sa nekom tablet spravicom,al da ima tastaturu,jer ove spravice koliko god bile slatke,deluju mi nekako osetljivo,il će biti da ja volim tastaturu...;),čisto iz praktičnih razloga.

Još uvek sam u dilemi kupiti ga ili ne...stalno sam u pokretu,veličina mi odgovara i volela bi takvu spravicu da imam uz sebe...jer dok ja stignem do kompa,prođe ceo dan.

Nego šta znači WiFi Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot

:stid2:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

To je samo oznaka za standard prijema bežičnog internet signala i njegove podgrupe (b/g/n). Hotspot je tačka na koju se moguće konektovati i surfovati internetom, obično internet kafei koji žele da privuku mlade imaju sopstvene hotspotove, ili su napravljeni u okviru nekih projekata od strane države ili opštine.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Danas sam bila da se raspitam u Telenoru oko kupovine SAMSUNG Galaxy Tab.

Stari korisnici, višegodišnji ( "Kako ti imaš dobar korisnički račun :fijuk: ..." ) mogu ga kupiti na 6 mesečnih rata uz paket "SURFUJ 10 GB" mesečna pretplata iznosi: 1.190,00 pristup: Neograničen. Tada je cena 30.000 na 6 jednakih mesečnih rata. Ukoliko se uzme manji paket "SURFUJ 2 GB mesečna pretplata. 790,00 pristup:Neograničen; cena je 45.000 takođe na 6 mesečnih rata.

Ukoliko želite veći broj rata morate podići kredit preko banke, a to nije ni malo povoljno. Na 24 meseca iznos jedne rate je 2.500 dinara. (deru što bi rekla moja drugarica).

Osnovna razlika između Samsunga i HTC-je u tome, što preko Samsunga možete da telefonirate uz pomoć slišalica ili preko spikerfona a na HTC-u ne možete. Naravno HTC ima mnogo više mogućnosti i bolji je ali je cena....meni lično prevelika.

Malo sam ga čačkala i petljala po onom modelu kod njih i mnooooooogooooo je sladak. Njen savet je "Ne žuri. Sačekaj malo, biće povoljnije za koji mesec."

Eto...

A da, studenti nemaju nikakvo povoljnost prilikom kupvine. Jedina povoljnost je što ima paket u jeftinijoj ponudi za njih. Plaćanje je u gotovini odmah.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Znam Veco to za rate je ok...al kad naletim na netu na ovako nešto što košta oko šesnaest hiljada din.,a meni kao prosečnom korisniku ionako ne treba neka ljuta mašina,računam da je po meni bolje dati duplo manje keša.

Nađoh ovako nešto,a poznavaoce specifikacija molim da prokomentarišu :)

http://www.prestigio.com/news/new-products/The-first-Prestigio-MultiPad-tablet-PC

PMP3084B_front_500x666.png

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na sugestijama Morfe,ovaj tab je za sad na razmatranju,ima toga dosta,tek sam se bacila u potragu.Što se memorije tiče,ne znam,može li to da se nekako ojača :lol:...mada svakako ne bi bio primaran računar.Nalepiću na temu,opet neki model,jeftin a swadak,pa da vidimo šta je najisplativija varijanta u zavisnosti od specifikacije:) .

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Imah jedan samsungov juce u rukama. Stajaznam....slatka igracka.

Ono kao citas novine na netu ujutru u krevetu uz kaficu...ili poneses u komsiluk u kafic pa citas vesti...

Ali ako pogledas ovako....imas andorid telefon, imas lap top sa internetom, pa jos i tablet racunar....pa mislim stvarnoooooooooooooo

A sva tehnologija zastari za 2-3 godine...Pa gde je kraj!?!?!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...
  • 1 godinu kasnije...
  • 4 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...