ELA 1,400 Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Pre neki dan mi koleginica sa posla rece:'ELA, ti si prava kokica'..... Molim? ... Pop Corn? ............-'Ma ne! Kokitza, ona koja se sepuri i namesta petlu.'......... ZnaCi, kokoSka? .......... -'Aman, prava zena! Oci ti se stalno smese i saraju....zracis kad pricas o muzu.....sva si zvrkasta!' .......... Hvala na komplimentu?!? .......... Mislim, to je ona petnaest godina starija koleginica...i znam da me gotivi ali sam se do suza ismejala takvom poredjenju - a u nameri da mi da kompliment. ................... Kakve komplimente dobijate? Da li umete da ih primite? Koji vam znace, oni koje dobijate za fizicki izgled, ili one za umne sposobnosti? Da li je bitno od koga je kompliment? ..........i koji je najludji koji ste dobili? :treptrep: Aiko and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Orion Lady 1,054 Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Tesko dam kompliment, a jos teze primim. Iskreno, ne volim ni pohvale, ni komplimente jer se onda cudno osjecam i nemam pojma sta da radim/kazem, kako da odreagiram pa najvise volim kad/ako ljudi taj ''dio'' preskoce.. Ako vec moram cuti nek ''kompliment'', drago mi je ako je taj poseban, simpatican, meni razumljiv, a ostalima i ne treba da bude.. npr. zadnji takav ''kompliment'' - valjda je bio kompliment, dobih i cmoku uz to.. : Tvrdoglava mala mazGo ..meni izmamilo osmjeh, a neka druga bi ga za ove rijeci vjerovatno sastavila sa zemljom dok si reko keks.. ..i da, nikako ne volim komplimente na racun izgleda jer posle takvih komplimenata uvijek imam osjecaj da doticna osoba zeli time da postigne nesto sasvim trece.. il u najgorem slucaju jednostavno znam da laze jer.. kako ce neko men rec, da mi je frizura super, a ja na glavi imam svracije gnezdo.. dakle .. sa kritikama sam uvijek lakse izlazila na kraj. :beyond: Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Volim komplimente, kako da ih dajem, tako i da ih dobijam. Naravno, ne od svakog i još jedno naravno - ne svakome. Nisam od osoba, koje će da primete da li je neko smršao, uradio nešto sa kosom... Kada primetim - volim to jasno i glasno da dam do znanja (pod uslovom da mi je osoba bliska) Što se tiče dobijanja komplimenata, obično stidljivo, na neki svoj šaljiv način, zahValim Ne znam koji je najluđi komliment, koji sam dobila, ali jedan od najsimpatičnijih je da, kada krenem po Kikija, pjeHe naravno, ne smem da se saginjem i vezujem pertle, jer u tom slučaju, izazivam minimum tri lančana sudara :lol: Glisha, Duga 12, Adrijan and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Glisha 3,487 Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Kad god ima razloga.. ja (u)delim kompliment(e). Šakom i kapom. Komplimenti su lepi.. a ja volim da biram lepe reči i da ih pakujem u rečenice. Volim i da izmišljam reči, da svaki kompliment bude poseban.. i što upečatljiviji. Komplimenti su naše poHvale i nakloni drugim ljudima.. a ja volim da poHvalim sve što je za hvalu.. i da se naklonim onome ko me je na kompliment inspirisao i pokrenuo. Lepo je i to što oni neizostavno idu uz osmeh, uz zagrljaj.. pa i uz poljubac.. a ja volim da se smejem, da zagrlim.. pa i da poljubim da čestitam svakome kome odlučim da dam svoj kompliment Radujem se tome kao dete... jer me tako malo njih na to pokreće. Ja baš volim.. i baš umem da se divim to volim da kažem.. i baš umem da poKažem. TakođeR vrlo lepo umem da amortizujem prijem istih. ___________________________ Ludih imam čitavu lepezu, ali najluđi je svakako ovaj odlazim nedavno kod svog ex kolege (jedva par godina starijeg od mene) na kaFicu, jkžem vojniku na prijavnici K-de kod koga idem, i on poziva dotičnog telefonom: - haloo halo... gospodine pukovniče, stigla vam je ćerka.. mogu li da je pustim kod vas :hahaha: gospodin pukovnik ga je za malo smoždio a i mene, koliko sam mu se krvi, tim povodom napila tada jbt "ćerka" ... mali, pod hitno na očno Edited May 25, 2011 by Glisha lenjivica, Duga 12, Mia and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
stiklica 339 Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Znam da kad je nesto lepo da to i pohvalim. Onako direktno. Al sam tako smotana kad mi udele kompliment da to pomalo postaje smesno. Pocnem da crvenim,sva se zabunim,useprtljim se. Kazem ja hvala al nisam sigurna da sam zasluzila kompliment. Od sebe uvek ocekujem vise i bolje. Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Udjelim kompliment...onako...neki sitni...mojim koleginicima sa posla...i vidim da im znaci...ljepse se osjecaju poslije toga...sve prhucu...pa onda i meni bude fino kad znam da sam nekome uljepsao dan... A meni hmmm moram priznati da se bas ne snalazim sa primanjem komplimenata...zahvalim se ja i to...ali jedva cekam da skrenem sa teme... A najsasaviji je bio da sam ..."drugi zmaj"...:lol: Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Bas skoro sam imala neku najezdu idiota koji se ubise da daju sto bolji kompliment, ali se jedan istice. "Toliko si slatka da garant piskis eurokrem." :hahaha: Boginja and Bledoliki_Vrach 2 Quote Link to post Share on other sites
lenjivica 704 Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Ne pamtim, ne marim, sve jedno mi je :kez: Quote Link to post Share on other sites
Ludi Milojko 261 Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 ...ljudi generalno, vole komplimente...zene pogotovo...medjutim, primetio sam da vecina nas babuna, nema stila niti zna kada i kakav kompliment da udeli......ali to je stvar stila, iskustva... ...pre neki dan mi je direktorka rekla da sam nenormalan...ja kazem hvala, ledenog izraza lica...ona stala,gleda...mislila sam pozitivno...ja opet, hvala...gledamo se 5 sekundi...i prsnusmo u smeh...:kez: Quote Link to post Share on other sites
Duga 12 1,083 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Ovo je kao trebao biti kompliment... Komšinice ti si more koje sve lađe potapa! :smeh: pobegla sam glavom bez obzira,ni 'fala nisam rekla. Mia and Glisha 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Danas na Štrandu, koncetracija sunca i svega ostalog je uticala na razne ljude... Prvo me je jedan čika (jbg, ne znam godine al' je prišao vrlo kulturno) - Imate lep peškir, jel' znate to? - Da. Znam. - Jel' to fora ili navijate za Partizan? - Nije fora ja zaista navijam za Partizan - Dražesnoooo.... svaka čast... iz o'ma sam pomerila moj peškir maaaalko dalje radi sigurnosti Nakon toga, situacija sa drugariškom zagleda me i kaže: - Draga, tvoj kupaći ima baš lepu boju. Sladolednu boju Ijaaaoooo... Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Kad se vratih sa Tare, pustih koleginicama sms sadržine, otprilike...hvala na druženju, uzajamnoj podršci, sjajnoj saradnji...jednostavno na dobro obavljenom poslu! Dobih odgovor od njih ali jedan je bio... Nema na čemu, sa tobom i ne može biti drugačije! Smucalica and GlorijaTreca 2 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Rekose mi da sam bela Serena :kez: Smucalica 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Rekose mi da sam bela Serena Nisam znao da uopšte i igraš tenis, a kamo li da si toliko dobra!?! :blink: Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Moj komšija Bosanac, ludi mix pesnika, bravara, limara, vozača kombija i još po nečega, često okvasi usta vinjakom pa je uvek veseo, nadahnut i spreman za priču. Jednom prilikom smo se sreli u hodniku zgradi, ja sam se penjala, a on silazio niz stepenice. Zanesen, mlatarajući rukama, izrecitovao mi je pesmu "... tvoje zrele grudi, ko dve jedre jabuke, mirisao bih ja, oooo ti ženo... " (ovo je interpretacija a zamalo original ). Kako sam tu pesmu čula kad god sam ga srela, rekoh da žurim, ljubazno ga pozdravim i krenem uz stepenice. Čuh glas iza "... auuuu, kakve bandere!" U istom stilu vozači kamiona udeljuju komplimente sa sonornim "ks ks..." :astasad: Adrijan and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Pinkerton 302 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 "ko proba tvoje usne, shvati da sve ostale liče na šmirglu" :kez: Mia, GlorijaTreca and Smucalica 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Danas me zagleda drugariška i kaže: - Slušaj me sad, tvoj kupaći je sladoledni ti si čokoladna i da sam u suprotnom taboru ja bih te *** ovo sunce čini čuda podjednako i sa ženama :kez: gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
Aiko 1,794 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Juce idem na trening, iza mene dva cigancica..koskaju se, smeju, guraju i posle desetak minuta rese da me obidju..i onda kaze jedan od njih- teto, teto, ala imas dobrooo dupeeee..:smeh: Dodjem do teretane, ispred stoje tri devojke i cudno me zagledaju...pridje jedna i pita me- da li smem da ti pipnem guzu..deluje mi taaaako tvrdooo..inace, ti si nas idol.. Ulazim u svlacionicu, presvlacim se, upada instruktorka- ej V ala ti je guzaaaaaaaaa..i pljus po njojzi.. Krenem u napad na tegove, a dva tipa sto su vezbala pored prekinu i merkaju mi pozadinu..i samo vidim u ogledalu ovo i ovo ...a ja im pokazem ovo Bilo mi dosta komplimenata za jedan dan..:kez: GlorijaTreca, Adrijan and vojo 3 Quote Link to post Share on other sites
ako_odem 666 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Juce idem na trening, iza mene dva cigancica..koskaju se, smeju, guraju i posle desetak minuta rese da me obidju..i onda kaze jedan od njih- teto, teto, ala imas dobrooo dupeeee..:smeh: Dodjem do teretane, ispred stoje tri devojke i cudno me zagledaju...pridje jedna i pita me- da li smem da ti pipnem guzu..deluje mi taaaako tvrdooo..inace, ti si nas idol.. Ulazim u svlacionicu, presvlacim se, upada instruktorka- ej V ala ti je guzaaaaaaaaa..i pljus po njojzi.. Krenem u napad na tegove, a dva tipa sto su vezbala pored prekinu i merkaju mi pozadinu..i samo vidim u ogledalu ovo i ovo ...a ja im pokazem ovo Bilo mi dosta komplimenata za jedan dan.. Guzaaaaaa.... :balavi: Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Skoro dobih kompliment koga ću pamtiti do kraja života. Pošto ga samo ja razumem, ostaje da ga pomenem ali ne i da ga prezentiram; toliko je suptilan da ga niko ne bi razumeo kao ja. :) Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Što nas uskraćuješ za našu verziju?! Misliš da nismo dovoljno senzibilni? Hajde, hajde. Samo ti nama reKni kakav je biJo komplimenAt, a mi ćemo već sami povezati na svoj način. ;) Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Ni slučajno ne sporim vaš senzibilitet. Ipak, kompliment je upućen meni, a ja poštujem onoga ko mi ga je uputio. Da budem precizna, oglašavanjem na temi htela sam reći da pravi kompliment (treba da) čuje samo onaj kome je upućen. :roll: gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 (edited) BiJo ja onomad na moru... Kao mlad majmun željan ronjenja, maltene ne izranjah iz mora 3 dana. Upalile mi se uši, ušna mast se rastopila i začepila ušni kanal kao vosak! Ja gluv kao top. Čitam sa usana ako vidim da mi neko nešto priča, ako ne nemam pojma ni o čemu! Naš vodič, divna i slatka jedna cura, odvede me kod doce, on mi ispra uši, uze 140 evra (blagosloveno bilo putno osiguranje!), dade neke antibiotike. Izlazimo iz bolnice, ja čujem kao novorođenče! Željan da podelim radost sa Anom (vodičem) kažem joj: "Ijaooo Ana kako je lepo slušati vas, a ne gledati vas!" .... .... .... Tri sekunde tišine, a ona će meni... "Hvala Dušane, ali ipak...nemojte mi davati više komplimente!" (Zemljo otvori se!) Edited June 23, 2013 by gresan Aiko, Adrijan, pleSachica and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
GlorijaTreca 602 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Jutros na pijaci Prodavac seljak: Snajka, da sam mlađi zaprosio bih te, da mi je sin stariji reko bih mu da te zaprosi. :ggg: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts