Jump to content

Turkmenbashi

Moderators
 • Content Count

  3,410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Posts posted by Turkmenbashi

 1. Sve preporuke za Krakov!

   

   

  Варшава (пољ. Warszawa) је град у централној Пољској, од 1596. године она је главни град Пољске, а такође и важни научни, културни и политички центар. У Варшави је средиште парламента, председника и централних власти. Варшава је највећи град у Пољској. Она је такође и средиште Мазовијецког војводства.Варшава се налази на средњем делу тока Висле у средњомазовској низији. Њена средња надморска висина износи око 100 m. На терену града налази се неколико углавном вештачки направљених узвишења. Град се налази са обе стране Висле. Варшава је удаљена око 350 km од Карпата и Балтичког мора.

 2. E vala su u nekim momentima protiv Francuza i licili na nasu reprezentaciju :laugh: ali lepo u svakom slucaju. Ljudi igrali otvoreno pa pet komada-pet komada.

 3. Tesko da ce Island da izbaci Francuze... Francuzi mi kao Portugal, niti smrde nit mirisu celo prvenstvo pa prolaze. Realno mi zao Zabara, ali nekako mi Vels i Svabe mirisu da ce igrati finale. Generalno je prvenstvo, uz par izuzetaka, bilo bas bas dosadno.

 4. Djokara je samo covek, kao i svako drugi. Desava se svakome jbga. Stvari se potrefe tako da mu mnogo sta nije islo na ruku, nekada stvari prevagnu na njegovu stranu ovaj put nisu. Jbga govnari su jedva docekali da od ovoga prave spektakl...  evo prilike da konjoglavi Marej ne bude konobar posle duuuuzeg vremena.

 5. Maltretiraju slabe ko i svaki šljam i ološ. Uvođenje komunalnog reda je jedno, ovo je čisto iživljavanje nad građanima koji finansiraju tu usranu komunalnu policiju.

  Ovo gore, ako je zaista bilo kako je opisano po komentarima koje čitam na netu je ubistvo. I za ovo se ide na robiju.

 6. Sulejman Ugljanin, Enis Imamović, Čedomir Jovanović, Žarko Korać, Nataša Mićić, Nenad Milić, Nenad Čanak, Goran Čabradi, Olena Papuga i Nada Lazić.

   

  ​Sve moj do mojega, nisam čuo u životu za pola ovih likova :roll: rekao sam sve što sam imao na ovu temu jedno sto puta do sada. Za mene je ovo završena priča rezolucijom koju je skupština usvojila u jednom od prethodnih saziva. Svi zločini eksplicitno osuđeni, uključujući i zločin u Srebrenici. Škk više.

 7. Eeeeeeee, ajde mi objasnite nešto.

  Jutros slušam radio, i vest kaže ovako:
  "Kinezi koji su kupili železaru je  preuzimaju tad i tad... Ono što je zanimljivo je da kinezi imaju zakon o plaćanju poreza koji se odnosi na to da za ostvarnu dobit  porez plaćaju samo u svojoj  zemlji. " 

  .....??

  ​Na teritoriji Srbije valjda važe zakoni RS, ne zakoni Kine ili Tadžikistana... a ta železara ionako samo pravi gubitke, dobit mogu da očekuju samo ako uplate loto.

 8. Jel ovo zbogom Britanijo kao ono zbogom Kikindo :laugh: Nisu još istupili, ovo treba da odluči parlament jer je referendum savetodavnog karaktera i nije pravno obavezujući. Vidim da su brže bolje požurili svi da podnesu ostavke kada su videli rezultate referenduma, igrala se deca...

  Bude li parlament ipak odlučio da se ne istupa iz EU Englezi će biti yebena strana. Unija sigurno više neće biti ista sa ili bez njih. Recimo da su se zajebali, kako god da su razrađivali svenario izlaska neće Nemci dozvoliti da oni dobiju status jedne Švice ili Norveške. To bi bio vetar u leđa evroskepticima i zagovornicima izlaska iz EU u drugim zemljama. Ono, zajebali su se.

  Zato su recimo Rusi lepo profitirali, pošto su nagomilali dobre rezerve zlata. Al' će na'ebati sirotinja koja duguje belosvetskim lihvarima kada euribor krene da tandrče. Već je referendum napravio šou na berzama, izlazak će tek da bude qq lele.

 9. Moj tip je bio da će cenzus (ako izuzmem manjinske stranke) preći SNS, SPS, SRS, DS i DSS-Dveri. Izgleda da će i Radulović preći cenzus a možda i LDP-LSV-SDS.

  Jebo mamu mali debeli opet najviše profitirao :hhh:

  edit: inače Radikalima nisam davao ovako dobar rezultat, mislio sam da će biti oko 5%

×
×
 • Create New...