Idi na sadržaj

maski

Član
  • Broj poruka

    26
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    1

maski last won the day on April 7 2014

maski had the most liked content!

O članu maski

  • Nivo
    Član
  1. kada bršljan cveta poziva na sećanje na SQUAW - urbane stonoge gastronomska zbrka (ne mogu da postavim link. guglajte.)
  2. maski

    Trenutno slusam ...

    ptičice i pčelice :srce:
  3. maski

    Moj izbor dana

    pseći život
  4. maski

    Makro

    koitus trajao duže od proseka za ljudsku vrstu.... ja sam otišla zadovoljene radoznalosti a oni su ostali da se zabavljaju i dalje. (s)kakavac :)
  5. maski

    Četiri godišnja doba

    26. mart o.g.
  6. moj prvi retušerski rad (i fotografija je moja) feb 2011 neobarocco mi je prstom pokazao na planetu koja se zove stock. od tog dana na ovamo sam mnogo toga naučila. hvala neo :mahanje:
  7. people.. big and small....      
  8. pričao mi jedan star i istrošen čovek kako je upoznao svoju suprugu. bilo je to početkom pedesetih, neposredno posle rata, ona je završavala farmaciju a on je tek dobio licencu. bio je arhitekta. jedan od pet u FNRJ koji su mogli da odobre projekat. ona je kasnije završila i doktorat iz farmacije i radila ceo radni vek u uglednom institutu. nju je površno poznavao preko nekih prijatelja. bila je... sestra od nekoga iz društva. razboleo se od turbekuloze ponovo i završio u bolnici na šestomesečnom lečenju. več je jednom bio na lečenju od turbekuloze negde '44 ili '46. ona je dolazila često d
  9. htela sam ostaviti post u temi priča iz života ali sajt ne prihvata post... koji je razlog?

×
×
  • Create New...