Idi na sadržaj

begecka nana

Član
  • Broj poruka

    19
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

O članu begecka nana

  • Nivo
    Član
  1. Jos se suncam. Steta, uskoro ce zaci sunce :(
  2. Vrlo sam otvorena i vrlo iskreno pisem, tamo o cemu zelim da pisem. Dobro, sad sam slagala da sam narcis, no to je stosa radi :)
  3. begecka nana

    Narcizam

    Njlepsa sam, najzgodnija, najpametnija, najpozeljnija...ma sve naj ...obozavam sebe! Da li sam ja narcis ?:hahaha:
  4. Da sam nabacila tako lepu boju, da cu samu sebe ubediti da je morska :hahaha:
  5. begecka nana

    Uvek u pravu

    Nekad sam se jedila kad neko drugi uporno pobija moje * u pravu*. Besnela sam cak. No naucila sam da je to Sizifov posao i okanula se toga. Ako znam da sam u pravu i iznesem to, a drugi tvrdi suprotno, samo kazem OK. Ja znam da jesam a taj neverni Toma neka dokazuje suprotno. Isto tako, ako pogresim i vidim da sam u zabludi, lepo se izvinim i opet kazem OK. Ne patim od toga da jesam u pravu, no nekeko cesto budem :)
  6. Ono sto mi ne podje za rukom sama da popravim, zovem majstora. Ako bih cekala da ih pozove moja polovina- nacekala bih se. A majstori k*o majstori. Lazu, mazu i po obicaju precenjuju svoj rad. Imam dosta njih koji su *stalni* u mojoj kuci i koji zaista odmah dodju po pozivu. A ima i onih koji obecaju pa stignu posle dva dana (ili jos duzeg cekanja) i tad obicno zateknu drugog majstora koji obavlja taj posao ili vec odradjen posao. Ne dozvoljavam da se bili ko igra sa mojim vremenom a jos manje sa mojim zivcima.
  7. Domacu, jaku, gorku ( bez imalo secera) ja je zovem -otrovnica-
  8. begecka nana

    Papuchar

    Niti je on papucar, niti si ti papucarka. Vi ste dva normalna bica koja tako funkcionisu. Sigurno ( predpostavljam ) ne strepi od tebe ako je rucak nesto manje slan, ili presoljen, a jos manje ako nije ohladjen na odredjenu temperaturu. Takodje verujem da odluke u porodici ne donosis ti, a on je tu samo da aminuje. Pokloni se do zemlje i kaze * da draga, tako je, kako si ti meni pametna*
  9. Ala si ti vredna zena ?! Sad sam jos prinela i kuvani kukuruz. Da li je neko za ? :)
  10. begecka nana

    Papuchar

    Najvise volim one muske ( ma ne zasluzuju tako da ih nazovem, vec prosto papci! ) koji, kad im polovina nije tu, pokazuju ko je glavni u vezi/braku recima: * Moja zena??? Ma ja bi njoj!! Ma ne sme ona da zucne od mene! ili jos gore kad pricaju o tudjim zenama * E da je moja, pokazao bih ja njoj Boga* !!! I onda kad se pojavi njegova polovina a on jadan poklopi se usima, uvuce u rupu i na svaku njenu * Da draga, tako je sreco * Pri tom je jadan svestan da nije cenjen niti postovan ni od nje, a o ostatku drustva da i ne pricam. Papucari su zapravo beskicmenjaci, bez svog stava i bet svoga JA!
  11. Pijem kafu ( drugu po redu), suncam se i forumasim. Bas mi lepo :)
  12. Samo mi malo fali do savrsenstva :roll:
  13. Kad ukrades malo vremena i posvetis ga iskljucivo sebi. Nije bitno gde...ali ono, da ostanes sam sa sobom i svojim mislima.
  14. Vise bi slusala srce, znatno manje razum. Bila bih mLogo nestasnija. I nista drugo ne bih menjala.:)
  15. Ne vezem se za sve ono sto se novcem moze kupiti. Ali ima stvari kojih se nikad necu odreci. To su ( kao u gore navedenom postu) benkice, carapice, cucle,...*umetnicki radovi* iz vrtica, cestitke za NG i 8. mart...e to nema cenu :srce:
×
×
  • Create New...