Idi na sadržaj

bigrancer

Član
  • Broj poruka

    1210
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    13

Član Komentari u profilu pisao u bigrancer

  1. images?q=tbn:ANd9GcSL1qAkTyzb7-ZgwxRc9B4 Srecan 8 mart ! :kiss: ( mozda malo neuobicaje poklon ali setio se onih kestenja :) )
  2. :) Cao A..:) ......:mahanje: .:)......:kiss:..........:)

  3. :) ....hej cao ! :) .....i dobro jutro ..i dobar dan ....i sve tako redom ...:)

  4. :) Dobro Jutro :) Pa.. eto.. tako... nije lose... a sada jos i bolje :uredu:.........:):kiss: Ti ?

  5. :)......lepo je podsetiti se onoga sto je cinilo deo naseg detinjstva pa i rane mladosti i dobra je ideja postavljati ih kao teme..... A likova , strip - junaka ima zaista mnogo ......:) I svi smo ih citali , ili barem velika vecina. Bila je omiljena razonoda u to vreme ........za razliku od ovog danas.

  6. :cesces: .................:) ..................:uredu:

  7. :mahanje: Dobroj'tro u jutro rano ....:)....6 i 32 o clock....

  8. :roll:..................:zagrljaj:...( nadam se da Onaj sto Ode nije video.....:) ).... A i ako jeste ........meni svejedno....:uredu:.

  9. .....i mislim da mislish da nisi pogresila ...naprotiv.:uredu: ......greje na svu ovu " ladnocu ....:uredu:

  10. ...crno bele u koloru :)......ipak su najbolje one u koloru ......:uredu: ......boje....

  11. ...malko .?......:)......pa dobro .....malko ......:zagrljaj:

  12. ..jest :uredu: Kada sam vec bio na koncertu u jednom momentu rekoh sam sebi : " a zasto ne bi zabelezio ovaj trenutak ?" ...pa kada kroz godinu koju pogledam ovu slikicu opet cu reci sam sebi : " e jesi odabrao lepu majicu za tu ugodnu prigodu ":)

  13. Ja to volim. Volim i knedle sa shljivama ali ovo Volim vise. jbg........................................:uredu: Lepa pjesma ......................jel'' de ?
  14. A ja ga trazim a njega nema pa nema . E sta cemo ? Tu tugu u beskonacnu prazninu::( nadomjestiti onim silnim proizvodima ljutim od onih vocaka... tih darova majke prirode ... A kada se jopet pojavi signal .......:roll:

  15. A jeste bas :uredu:.kolega. Dobro je i za voce i za sve , jedino sto je 1. maj malo pokvarila. Al marim ja :) Za 1. maj kisa obavezno pa ni ove godine nije omanula. A kanda ce biti i ona za Djurdevdan,:uredu:

  16. A sta reci ? Jbg...takav sam ti ja .....znam da napravim Atmosferu :) A..di sneg ?... se ne se sekirass .......nemenemenemenece zatrpati ta prirodna pojava sto se tako zove ......:jok:.......:)

  17. A zainteresovao si se ! Stvarno sam strucnjak za marketing :) Od ponedeljka do petka od 10 do 13. pa od 13 do 15 casova. Subotom od 10 do 12 Vuciceva zena ima nekog gosta ...i tako... Iscrpna satnica :) ne slusam onoliko koliko izgleda da slusam .....ali da slusam slusam u slobodnom vremenu. Vremenu za razonodu :uredu:

  18. Ae dobro :uredu:..aj neshto novije ...zivot nepatvoreni ...realna slika .....Ko Kusta .....:)

    Aftobiografsko ......:kez: Pa kako ne bi bio pacijent ........:lol: :kiss:
  19. Ah lepe vesti ..:)...ala je lep ovaj svet ......shalaj ..i mashala ..dakako...:uredu:

  20. Ako ..ako..:) ..ne se ljutim ..:jok:...cak sta vise Sve je to ionako samo sala ....:uredu:

  21. Ako nista drugo ..dobro je sto je ravnica ......a preko mostova bi bilo malo straobalno... Koracnica je to .....:uredu: ......:)

  22. Ali to je nemoguce ( ne znam da li se ova rec pise odvojeno ? ) Vreme se ne moze vratiti. Ustvari , sta sam hteo reci ......? Vreme i ne postoji ......:jok: Kao postoji :)

  23. buenos días :) ( ziveo malo u mehiku pa znam :uredu: )

  24. Cao smuco i dobrojtro!:) Eto ja malo navratio......:mahanje:

  25. Direkt s bostana :uredu:images?q=tbn:ANd9GcRwnYDSbrIQPSb8TC1o3cs Lubenica a Ladna :roll:

×
×
  • Create New...