Idi na sadržaj

elektricna ovca

Član
  • Broj poruka

    257
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    1

Sve što je napisao član elektricna ovca

  1. Smuca je načisto prosmucala sa svojim bačuškama i preporukama:smeh:. Ja se drogiram torrentbox paketom Halloween filmovima i Majkl Majersom. Ne bih da menjam tradiciju ovih dana:)
  2. elektricna ovca

    Ljubav je...

    Ljubav je i psovka i sve stvari koje stavljamo "pod tepih". Ljubav su i sove i prašina i auto-put. Ali i oblaci i zemlja. Ljubav si ti sam i svi oni koji su u tebi.Sadašnjost, protoni, neutroni:smeh:, kičma koja nas tako ponosno nosi, to i noge koje stoje uspravno.Ljubav je i pad niz stepenice:smeh:, kad oguliš guzu do daske i ne možeš da sedneš normalno 2 nedelje.Ljubav je mir, spokoj, osmeh na ivici usana. Ljubav je sloboda da u svakom trenutku možeš da izgubiš ono ili onog što/kojeg voliš. Ljubav je izbor.
  3. Divim se volji svih vas da (uopšte) imate želju da to propratite. U tom segmentu poprilični sam duduk. Ne zanimaju me "leba i igara" za široke narodne mase. Ne kažem da sam posebna, ali mom biću:roll: potreban je drugačiji pristup. Držim se ja RTS DIGITALA I RADIO BG2 i 3 . Kad mi je do opuštanja, na bajs i grabim kilometre pod nogama. Da i radio-drame! Ko još to voli:smeh:.
  4. Poprilicno sam zahtevna kada su serije u pitanju. Trenutno sam na off,ali "Crvotocina" i Morgan Frimen me zakucaju ispred ekrana :)
  5. Koliko sam shvatila,reč je o serijama koje nam se NISU svidele, a ne svidele:plaz:. Moj spisak je podugačak. Dovoljno je da kažem da mi se ni jedna ne dopada od gore navedenih . Sve je totalni fijasko za moj tanani sofisticirani duh :smeh:
  6. elektricna ovca

    Ljubav je...

    Ljubav su i bube i ribe i magla i polomljena kristalna vaza koju naslediš od bake:). Ljubav je i smrdež i sve izvojevane bitke, izgubljene i dobijene. Ljubav su i ljudi koje manje voliš ili ih uopšte ne voliš. Ljubav je čudo koje ti je dozvolilo da dobiješ najvažniju bitku dok još nisi bio ti:smeh:.
  7. elektricna ovca

    Asocijacije

    padeguz:smeh::smeh::smeh:
  8. Ja sam bila blentavo i nestašno dete. Ulazila sam u kavez sa vukom jer me zanimalo da ga izbliza pogledam, čupkala sam lava za grivu, igrala klikere i šila lutkama haljinice koje sam prodavala na improvizovanom štandu ispred ulaza.Kad sam se prvi put zaljubila prišla sam dečaku koji je bio iz našeg društva i rekla mu slušaj, od danas ti si moj par, jel' to jasno:smeh:. Majko moja, pravi indijanac sam bila!
  9. Ja je imam već par godina:sesir:
  10. elektricna ovca

    Dylan Dog

    Volim jako Dilana Doga. I bogami kupujemo one sveske iz Darkwooda:). I deca ga vole. Imali smo tu čast da upoznamo Bonelijeve crtače i scenariste; Paolu, Medu i Ćelonija. Barbatova nas je oduševila jer i po ponašanju, ali i po izgledu izgleda kao da je Dilanova devojka :smeh:.
  11. http://www.imdb.com/title/tt1454468/ Ugrabila pre desetak dana. Dopao mi se.I tematika i izbor glumaca i priča. Šta ćeš više od toga.
  12. Odradila još jedan natal i evo sad malo da odmorim. Nije da se žalim, ali posla preko glave. Nedostaje mi još dva-tri sata da završim sa svim obavezama. Smanjila sam spavanje za dva sata. Tako da sad spavkam samo 5h.Dobro, bar je kvalitentnih pet :smeh:
  13. Napokon promenila telefon. Ne zato što sam htela, nego što sam morala. Počeo da crkava stari:(, a volim ga stvarno! I šetala gradom, svratila i kupila ovaj. Meni se dopao. Sestra mu dala ime LOVERKA . Odgovara mojoj malenoj ručici:) i nekako ide uz mene. Pogledala onaj što reklamiraju(samsung galaxy), ono kao tablet, bljaks. Kud ću sa tolikim čudom...
  14. Ja se sebe setila jutros:lol:. Vreme je da se vratim:plaz:
  15. Da je ovde atmosfera mnogo bolja i vedrija. Mislim da ću boraviti više ovde nego na dr.f. "Tamo" svi nadrndani,a to mi ne treba u ovom trenutku. :kez:
  16. otpala bi mi drska:smeh: ...Amerigo Vespuci:kez:
  17. roknula bih Zemlju da stvorim novi zivot .... glista:smeh:
  18. :smeh: pevala visok momak pa tanak izgubio opanak:kez:
  19. nikad svanula ne bih :smeh: da si metak:kez:
×
×
  • Create New...