Idi na sadržaj

jaovde

Član
  • Broj poruka

    23
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Sve što je napisao član jaovde

  1. ja sebe samog najvise volim, to je kod mene od malena tako, zbog toga sam dobiao i najvise batina od brata. trajalo je to nekoliko godina dok su shvatili da i batina tu nemogu pomoci, sad samo klimaju glavom. zivot zna bas da bude grub, ali zato sam muskarac, mi barem ne osetimo sve.
  2. Eto vidis kako reci mogu da zbune? Ja sam Covek, Otac, Muz, Ja sam na to Ponosan. Slucajno imam Srpski Pasos, ja sam dobar Srbin, ali bio bi isto tako i dobar Svajcarac ili Amerikanac ili Kinez ili nesto drugo. Znaci na kraju krajeva bio bi dobar svake Nacionalnosti "samo ako budem dobar Covek" ! sa DUSOM u meni i Srcetom na pravom mestu. A tvoja izreka da nebi menjala ovu zemlju u kojoj zivis je za mene "Babina Bajka". Voleo bi da te cujem kad bi ti neko ponudio Svajcarski Pasos, 100 hiljada Franaka Startlove i redovan Posao od kojeg mozes pristojno da zivis i svojoj deci omogucis sigurnu
  3. Jeli Smucalice, objasni ti meni na cega smo mi "Srbi" ponosni i odakle uzimamo mi tu snagu da budemo na nista i ponovo nista ponosni. Nakon te Jugoslavije mi Srbi nista nismo sredili pristojno kako je trebalo da bude dobro za narod, za nas i nasu decu. Dozvolili smo da ubiju jedinog coveka koji je imao profil za pozitivnu buducnost Srbije. Ponos je pozitivna stvar, zadnjih 5 decenija se nista nije dogodilo gde su Srbi bili umesani sto ce Covecanstvu ostati pozitivno u secanju. Nemoj molimte da me pogresno razumes, ja nisam "antisrb" ali meni zvuci to stvarno smesno i pomalo naivno kad takve ba
  4. Ama, mi srbi smo kao i svi drugi. Jedino sto zadnjih 450 Godina nismo cesto stojali na SUNCANOJ strani Istorije i retko ko od nas je licno stajao duze vreme na toj suncanoj strani. Samo! meni se ponekad ucini da smo mi brzi kad se radi o tome da su drugi krivi. Neznam, ali tu je neki SISTEMERROR u nasem Srpskim Program-u
  5. Ja isto volim Piace, ponekad odem samo zbog guzve i atmosvere. Narocito kad pomislim na velike Market-e, tamo je sve nekako namesteno, ne- prirodno. svi su ljubazni, ali onako namesteno, sama maskerada. na piaci je nekako prirodno, jednostavno na neki fazo "iskreno"
  6. Moj predlog, postavite "licni kontakt" gde bi mogli da se muvamo i upoznamo, srecni i zadovoljni ljudi su miroljubivi, aktivni, krativni i pozitivni.
  7. Morpheus ja se potpuno stobom slazem. Ja sam to govorijo sredinom 80-tih. U to vreme su se svi ljutili i slali me u onu stvar, i srbi, i hrvati, i bosanci. samo jugosloveni nisu.
  8. Cinjenica je: Kriminal oko toga svega je ogroman, te Zene nemaju nikakva prava, nemogu se javititi Policij u slucaju nasilje i td. Javne kuce nemoraju biti u centru grada, ali mogu biti negde gde je za gradjane ok i gde te zene imaju sigurno mesto, i gde taj sakriveni kriminal (makroji i td.) moraju da se boje murije. Ko je imao priliku da tako nesto vidi u zivo, recimo u Amsterdam-u ili Hamburg-u mora da prizna da je moguce Prostituciju izvesti iz te prljavstine. I to bez ugrozaja ostalog Stanovnistva. A sto se tice Gay- Parade, i meni se to nesvidja, ali ja sam Lesbejac, ja volim samo Zene.
  9. Ama Ljudi, da budemo iskreni! Gde ima potraznje tu ima i ponude. To je realitet svuda na svetu i ovde. Kod nas se to zove "Masaza" ali je isto ono. Ja mislim da je bolje da te zene ne zive kao "ilegalne" osobe. A u ostalom sta bih mi svi izgubili kroz tu legalizaciju. nista.... Cinjenica je da prostitucija postoji i da se nemoze spreciti, ni jedna zemlja u Evropi nije uspela to da spreci, to je realitet. A u ostalom, u Srbij ima niz drugih problema koji bi trebalo da se rese.
  10. Ja sam za legalizaciju. Moral je rec koju treba ZABRANITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dali je moralno biti Bogat, dali je moralno biti Bolestan, dali je moralno biti gadan. Moral je neka prica koja se prica kad pase i kad oni koji je pricaju nemaju argumente. U Ime "MORAL-A" se laze, svadja i ubija, vodi rat i tera mrz. To nikome netreba (imali smo mi toga dosta u blizoj proslosti). Zene koje nude svoje telo za novac tacno znuju sta rade, a mi muskarci nemamo pravo da uz tu temu budemo izuzetno MORALNI.
×
×
  • Create New...