Idi na sadržaj

Karudijan

Član
  • Broj poruka

    169
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Član Poruke pisao u Karudijan

  1. Ne verujem da će LDP ući u Vladu.Pogotovo ne verujem da bi Dačić i Palma dozvolili da Čeda bude ministar inostranih poslova.A zna se i zbog čega kad je rekao da je Republika Srpska genocidna tvorevina.

    Mada, ko zna.Nikad se ne zna.Da me je neko pre deset godina pitao o mogućoj koaliciji DS-SPS rekao bih mu da nije normalan.Tako da je sve moguće.

    Ja mislim da će pre biti DS-SPS-URS-manjine.Ipak Dinkić i dalje vapi za parama, a ovo mu je ponovo prilika da se nađe u Vladi i uzme po koje Ministarstvo gde leži lova.

  2. The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

    mv5bmtczndk4ntq0ov5bml5b.jpg

    http://www.imdb.com/title/tt1568346/

    Opis Filma

    Pre četrdeset godina, Harijet Vanger nestala je sa porodičnog okupljanja na ostrvu koje poseduje moćni klan Vanger. Bogati Vanger unajmljuje novinara kome je karijera krenula nizbrdo, Mikaela Blumkvista, i neobičnu i veštu hakerku Lizbet Salander, da istraže slučaj. Kada ovaj istraživački par poveže Harijetin nestanak sa brojnim ubistvima koja su se dešavala pre skoro 40 godina, počinju i da otkrivaju mračnu i jezivu porodičnu istoriju.Film "The Girl With The Dragon Tattoo" igrana je adaptacija književnog blokbastera „Trilogija Milenijum“. Radnja filma bazirana je na prvoj knjizi, u originalu na švedskom "Män som hatar kvinnor" - Muškarci koji mrze žene, koja je širom sveta prodata u preko 50 miliona primeraka i postala svetski fenomen

    Na kraju,kad sumiram,mogu reći da jejedan od boljih trilera i zanimljiva priča koju sam pogledao.Neka moja ocena između 1 i 10 je 7,5. :)

  3. Biće to zanimljiva utakmica večeras.Bar se nadam.Mislim da će biti nerešeno.Mada Čelzi ima mnogo motiva nakon prošle utakmice kad su neslavno i nezasluženo ispali.

    Što se jučerašnje utakmice tiče...Nemci su to.Oni igraju fudbal do poslednjeg zvižduka.

  4. Fale joj siske?!? Duze :hmm: ........ Ae priznaj da si zamislio Elizabeth Tejlor u ulozi Kleopatre (jer cisto sumnjam da si je gledao u Egiptu, na papirusu, piramidi, etc?) :roll: ........ OT. Nista gore - kad treba da cekas mesec dana za jedan santim :uzdise:

    Čitaš mi misli :uredu:

    A i pre sam se jako ložio na neku koja je imala takvu frizuru kao Kleopatra.Doduše,ona je bila crvenokosa.A i ona mi sad nešto padne na pamet.

  5. Kada frizerki kazes da hoces da ti samo m a l o skrati siske ...a ona od tebe napravi drugu Kleopatru :dry: ...btw, bas mu ga dala po makazama, msm, po siskama :grr:

    Pa dobra je bila Kleopatra.Šta joj fali?:kez:

    P.S.

    A da.Nema ništa gore od nekvalitetne rakije.:hahaha:

×
×
  • Create New...