Idi na sadržaj

Karudijan

Član
  • Broj poruka

    169
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Član Komentari u profilu pisao u Karudijan

  1. Na moju žalost,nema.:jok:

  2. To naiđe takav dan.A uglavnom gledam optimistički na svet.Doći će sve na svoje. Evo već sa sad malo ON a ne OFF. Sad još treba raditi celu noć.Glava gore i laganica.

  3. Caos Gogice Hvala ti na reputacijama.Ponekad me oraspoloćiš sa njima. A pitala si što sam u off varijanti?Ma nemam pojma.Nešto mi tako danas dan.Mada sam,inače,retko u off varijantama

  4. Dobro jutro i tebi.Kod mene je danas dan za noćnu smenu :zeva:

  5. Nisam više Mrgud :plaz:.Prođe i ovaj ponedeljak.:fijuk:

  6. Nisam više Mrgud :plaz:.Prođe i ovaj ponedeljak.:fijuk:

  7. Ja mislim da će i moj vrlo brzo otići u istoriju sada kad mi ćerka počne gledati crtane pošto klinac više ne gleda.

  8. Pozdrav druže.Ja zaboravih da ti odgovorim za ono pitanje oko DVD Playera.Moj ti je savet da kupiš neki sa USB izlazom.Samsung i Philips su se pokazali dobri.Mada kažu da ni LG nije loš.Mogu se dobri naći za 40-50 evra. Ja imam neki šklj "Vivax" već 5 godina i isplatio mi se koliko su klinci odgledali crtanih filmova.I još šljaka kao lud.Sve čita bez problema.

  9. Da.Primetio sam da je društvance suviše blisko i da su duga poznanstva.Veoma mi se dopada što većina njih prihvataju šalu na svoj račun.Poznajem mnoštvo osoba koji vole da podbadaju druge a šalu na svoj račun ne podnose.Njih sam davno zaobišao. Pokušaću nekako da se uklopim u ovu zajednicu.:) Ako uspem :fijuk:

  10. Ovde su dosta članovi specifični i originalniji.Iskreni,neisfolirani,bez cenzure...Malo ali društvo odabrano i za svaku pohvalu.Naravno,kako ko.:)

  11. Odlična koncepcija i sadržaj foruma a još bolji i neki članovi foruma :)

  12. Ti si moj čovek.Oraspoloži me totalno proteklih dana :uredu: :)

×
×
  • Create New...