Idi na sadržaj

Karudijan

Član
  • Broj poruka

    169
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

2 pratilaca

O članu Karudijan

  • Nivo
    Član
  • Rođendan 26.11.1974.

Converted

  • Location
    Detelinara,N.Sad
  • Interests
    Sve volem
  1. Karudijan

    Izbori

    Ne verujem da će LDP ući u Vladu.Pogotovo ne verujem da bi Dačić i Palma dozvolili da Čeda bude ministar inostranih poslova.A zna se i zbog čega kad je rekao da je Republika Srpska genocidna tvorevina. Mada, ko zna.Nikad se ne zna.Da me je neko pre deset godina pitao o mogućoj koaliciji DS-SPS rekao bih mu da nije normalan.Tako da je sve moguće. Ja mislim da će pre biti DS-SPS-URS-manjine.Ipak Dinkić i dalje vapi za parama, a ovo mu je ponovo prilika da se nađe u Vladi i uzme po koje Ministarstvo gde leži lova.
  2. Jedem picu od sinoć.Najbolje su te od sinoć.:kez:
  3. Karudijan

    Izbori

    Jedva čekam ponoć i izbornu tišinu.Da ovih narednih dana zaneme.Već su mi se zgadili sa kampanjom.Svi.
  4. The Girl with the Dragon Tattoo (2011) http://www.imdb.com/title/tt1568346/ Opis Filma Pre četrdeset godina, Harijet Vanger nestala je sa porodičnog okupljanja na ostrvu koje poseduje moćni klan Vanger. Bogati Vanger unajmljuje novinara kome je karijera krenula nizbrdo, Mikaela Blumkvista, i neobičnu i veštu hakerku Lizbet Salander, da istraže slučaj. Kada ovaj istraživački par poveže Harijetin nestanak sa brojnim ubistvima koja su se dešavala pre skoro 40 godina, počinju i da otkrivaju mračnu i jezivu porodičnu istoriju.Film "The Girl With The Dragon Tattoo" igrana je adapt
  5. Super sam kao ovaj dan :)
  6. Prošli vikend vodio sina prvi put na Marakanu.Oduševio se sin u potpunosti Marakanom.
  7. Da poslednjih dana šljakam kao konj.Jedva čekam na godišnji 8.maja.Onaj stari,a na novi već u avgustu. Pozdrav za sve :)
  8. War Horse (2011) http://www.imdb.com/title/tt1568911/ Lep film.Možda mi je u tom trenutku "legao" kada sam ga gledao.Zanimljiva priča. Morf,čuo sam da je "Intouchables" - "Nedodirljivi" (2012) dobar film.Dosta njih mi je preporučilo.Kakvi su tvoji ustisci?
  9. Biće to zanimljiva utakmica večeras.Bar se nadam.Mislim da će biti nerešeno.Mada Čelzi ima mnogo motiva nakon prošle utakmice kad su neslavno i nezasluženo ispali. Što se jučerašnje utakmice tiče...Nemci su to.Oni igraju fudbal do poslednjeg zvižduka.
  10. Karudijan

    Istina ili izazov!

    Lažeš li ponekad i ako lažeš,u kakvim situacijama?
  11. Kako ima glupih i tvrdoglavih ljudi danas...Auuuuuuuuuuu :fijuk:
  12. Karudijan

    Angry Birds

    Moj klinac igra tu igricu.Sad kažu da je izašla neka nova "Angry Birds-Space" .U svemiru.
×
×
  • Create New...