Idi na sadržaj

ako_odem

Član
  • Broj poruka

    2105
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    4

ako_odem last won the day on January 7 2012

ako_odem had the most liked content!

O članu ako_odem

  • Nivo
    Senior

Skorašnji posetioci

Blok sa poslednjim posetama je onemogućen i nije vidljiv ostalim članovima.

  1. Evo slušam Brejkerse, i rekoh da izvršim uobičajeni jednomudvameseca pregled foruma. I ovog i onog drugog, Nekad su forumi bili ql mesto, u stvari su ih posećivali ql ljudi. A i ja sam bio mlađi, original jelen koji mnogo može...dok sam danas nešto poput ofucanog losa sa mahovinom na rogovima, uglavnom tako nešto matoro i močvarno . Nego, imal kakvog pipanja i vatanja na forumu ili ste i dalje svi u "mi se samo zezamo" fazonu? Mislim, sad samo mogu da živim tuđe živote s obzirom da sam potpisao ugovor da se odričem svog. Bračni ugovor, dabome .
  2. Zato što je dosadan, zato što je pun ispričanih priča ponovo ispričanih na nezanimljiv način. Bilo bi super da nije tako.
  3. Pročitao sam poslednju stranu teme Forumski biseri i ukapirao da ovo stvarno više nije za mene. Ni mesto, ni vreme. Verovatno sam omatorio.
  4. Jok ti ćeš. Al' da bude i sadomazobizarština. :sunce:
  5. Oćelbiti nekog sexa? :sunce:
  6. ako_odem

    Ljubavne...

    Vidim da je Ćola baš popularan. I ja ga mnogo volim. Evo jednog od njegovih ljubavnih bisera: http://www.youtube.com/watch?v=W-q0NNmBhOo Baš su carevi. :srce:
  7. Na sadomazobizar pohotnicu. :lazy:
  8. ...a onda dođeš na forum, ispitaš lokalne omladinke koja im je poza u sexu omiljena pa zaspiš snom pravednika. Nego, znaš da je voliš kad se oženiš njome i podariš joj svoje slavno prezime. :lazy:
  9. To da sam šaban, to svi znamo . Nego, šta znači "skretanje pažnje"? Zar svako od nas samim tim što ostavlja postove na forumu ne skreće pažnju na sebe? Sad, nisam ja kriv što moja blistava inteligencija, vrcavi smisao za humor i ekstatičnomegapulsirajući sexipil poput gejzira izbijaju kroz reči koje otkucam... :andjeo:
  10. Znaš kako, ja bih najiskrenije nekome rekao da je magarčina, i to bi bilo krajnje tolerantno, veruj mi . Ali to naravno kad donesem konačan sud o njemu-njoj i kad se to potvrđuje barem godinu dana, non-stop. Nema to veze sa mišljenjima, odavno sam prestao da ubeđujem bilo koga u bilo šta, ima veze sa kompletno izvrnutom slikom koju neko daje o sebi a ja mogu da to nanjušim poput iskusnog moravskog goniča . Elem, vrlo sam iskreno-tolerantno čeljade. :andjeo:
  11. Ne mogu da budem sto posto iskren jer pravila foruma to zabranjuju, pošto smo svi fini, lepi, pametni, duhoviti i nadasve sexy, jelte, i nikome ne možeš reći da je magarčina na primer. S druge strane, to je možda i ok jer treniraš živce da budeš umereniji i uživo. :cesces:
  12. Pa eto, skinuo sve 3 sezone Game of thrones, odgledao prvu, popizdeo prilično jer nisam navikao da pozitivci ginu u onolikom broju, saću da odgledam i ove dve sezone i to je to. Nisam ni trebao da počnem kad nije snimljeno do kraja. :pljuc:
×
×
  • Create New...