Idi na sadržaj

ako_odem

Član
  • Broj poruka

    2105
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    4

Član Poruke pisao u ako_odem

  1. Evo slušam Brejkerse, i rekoh da izvršim uobičajeni jednomudvameseca pregled foruma. I ovog i onog drugog, Nekad su forumi bili ql mesto, u stvari su ih posećivali ql ljudi. A i ja sam bio mlađi, original jelen koji mnogo može...dok sam danas nešto poput ofucanog losa sa mahovinom na rogovima, uglavnom tako nešto matoro i močvarno . Nego, imal kakvog pipanja i vatanja na forumu ili ste i dalje svi u "mi se samo zezamo" fazonu? Mislim, sad samo mogu da živim tuđe živote s obzirom da sam potpisao ugovor da se odričem svog. Bračni ugovor, dabome :laugh: .

  2. Kad mi noću prazan krevet jer nije tu, a ja ne mogu da ni da zaspim ni da spavam...jer mi sve "nešto fali"....

    ...a onda dođeš na forum, ispitaš lokalne omladinke koja im je poza u sexu omiljena pa zaspiš snom pravednika. :andjeo:

    Nego, znaš da je voliš kad se oženiš njome i podariš joj svoje slavno prezime. :lazy:

  3. To da sam šaban, to svi znamo :lazy: . Nego, šta znači "skretanje pažnje"? Zar svako od nas samim tim što ostavlja postove na forumu ne skreće pažnju na sebe? Sad, nisam ja kriv što moja blistava inteligencija, vrcavi smisao za humor i ekstatičnomegapulsirajući sexipil poput gejzira izbijaju kroz reči koje otkucam... :andjeo:

  4. Znaš kako, ja bih najiskrenije nekome rekao da je magarčina, i to bi bilo krajnje tolerantno, veruj mi :lol:. Ali to naravno kad donesem konačan sud o njemu-njoj i kad se to potvrđuje barem godinu dana, non-stop. Nema to veze sa mišljenjima, odavno sam prestao da ubeđujem bilo koga u bilo šta, ima veze sa kompletno izvrnutom slikom koju neko daje o sebi a ja mogu da to nanjušim poput iskusnog moravskog goniča :lol: . Elem, vrlo sam iskreno-tolerantno čeljade. :andjeo:

  5. Ne mogu da budem sto posto iskren jer pravila foruma to zabranjuju, pošto smo svi fini, lepi, pametni, duhoviti i nadasve sexy, jelte, i nikome ne možeš reći da je magarčina na primer. S druge strane, to je možda i ok jer treniraš živce da budeš umereniji i uživo. :cesces:

  6. Цврчци су крилати инсекти из фамилије Cicadidae. Цврчци могу бити различите величине. Имају мембранозна крила, уста су им подешена за бодење и сисање, а хране се биљним соковима. Многе врсте имају апарат за цврку на првом трбушном пршљену (зато су и добили назив цврчци). Неке врсте скачу, а велики број живи у шуми. Познатије крупне форме су: Cicada plebeja L. и Tettigia orni L. које средином лета производе познату монотону цврку.

    Ovde kod mene ih zovu popci. Kad sam bio klinac i imao svoje pile (bio sam mu mama koka, svuda smo išli zajedno dok nije postala odrasla koka i šutnula me zbog pevca :(), lovio sam ih i hranio ga, ono - iz prsta u kljun. To je moje prvo zaozbiljno sečanje na cvrčke. Šta su oni danas? Muzika koja je obeležila moje detinjstvo, obeležava moj život i najiskrenije se nadam da će me taj saundtrek jednoga dana i ispratiti u večna lovišta, jelte.

    Cvrčci su leto, i toplina, i život. Uspavanka. Za sve one koji umeju da ih čuju.

  7. Juce idem na trening, iza mene dva cigancica..koskaju se, smeju, guraju i posle desetak minuta rese da me obidju..i onda kaze jedan od njih- teto, teto, ala imas dobrooo dupeeee..:smeh:

    Dodjem do teretane, ispred stoje tri devojke i cudno me zagledaju...pridje jedna i pita me- da li smem da ti pipnem guzu..deluje mi taaaako tvrdooo..inace, ti si nas idol..:lol:

    Ulazim u svlacionicu, presvlacim se, upada instruktorka- ej V ala ti je guzaaaaaaaaa..i pljus po njojzi..

    Krenem u napad na tegove, a dva tipa sto su vezbala pored prekinu i merkaju mi pozadinu..i samo vidim u ogledalu ovo :astasad: i ovo :ok:...a ja im pokazem ovo :srednji:

    Bilo mi dosta komplimenata za jedan dan..:kez:

    Guzaaaaaa.... :balavi:

×
×
  • Create New...