Idi na sadržaj

georgija

Član
  • Broj poruka

    71
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    1

Sve što je napisao član georgija

  1. georgija

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?v=lAfIiYQoJho
  2. pomisao na sinoćnji odlazak u pozorište.... drug sa kojim sam išla je pogrešio vreme i došao sat vremena ranije a ja sam pogrešila pozorište :hahaha::hahaha:
  3. da neki ljudi u tvom životu su ti prosto ostavljeni u nasjedje i ti ih volišššš a pojma nemaš što :hahaha: dmn, sestra je bolje prošla, nasledila je mačku a ja svog najboljeg druga :lol:
  4. ...gledam kroz prozor kako veje i mislim se dokle li će?????...nema duše :jok:
  5. georgija

    Istina ili izazov!

    goddess....pitanje....zašto si odabrala takav nick? neki čudan dogadjaj u životu....pesma....mišljenje o sebi....guranje prsta u oko....reci tačan razlog, ideju, uzrok, povod...:lol:
  6. georgija

    Istina ili izazov!

    ....suviše kratko vreme da bih imala formirano mišljenje ali mogu izneti šta sam primetila... -veoma analitičan, matematički tip -voliš tačnije uživaš da posmatraš razvoje situacija bez mešanja osim ako baš ne moraš -sklon šali samo na poznatom terenu -ljubitelj sf-a -stil pisanja je novinarski, kratak, sažet, gadja pontu bez mnogo bla bla truć eto to je neka moja obzervacija, i ne znam koliko je tačna.... istina ili izazov? :)
  7. georgija

    Istina ili izazov!

    istina :)
  8. .....pokušavam da se razbudim.....:zeva:
  9. ....recimo da je evolucijom nastalo a kreiranjem dizajnirano.....:cesces:
  10. ...da neke stvari menjaju poentu.... počelo je kao slučajna opklada u pizzu....a onda se prožderavanje pizze pretvorilo u opklade... zaključila sam da se sa svojim drugom kladim u sve i svašta samo da bih jela pizzu :hahaha::hahaha:
  11. ....napu**vam se sa likom preko neta....i seo mi je za deset :hahaha::hahaha:
  12. ....da sam se navukla na čaj....:aaa:
  13. georgija

    Pitam te, pitam...

    kinder da li je bolja polu prazna čaša ili polu puna? :lol:
  14. ...ako je nečije mišljenje drugačije od mog, ne znači da je taj neko budala, iz njegovog ugla budala sam ja...devize sam živi i pusti druge da žive... često puta sam i sama bila akter pokušaja da me ubede u "ispravnost" njihovog mišljenja ili "neispravnost" mog ličnog, i ne kapiram čemu to ubedjivanje???? osim da možda isti ,ubedjujući mene, zapravo ubedjuju sebe...pa i ako nisam upravu, imam svako pravo na to i ne volim da ispravljam "krive drine" i čvrsto verujem da tamo gde svi isto misle zapravo niko ništa ne misli.....svi smo mi različiti i na to imamo pravo!!!
  15. georgija

    Zasto - Zato

    nije imao vremena putovao je na egzotično mesto zašto B ide posle A?
  16. georgija

    Zasto - Zato

    jer je još mali, da je odrastao frke ne bi bilo zašto kad odeš tamo bude medjutim?
  17. ...gledam kroz prozor :)
  18. ....al nedam svoje ja ideale i ješću snove umesto hleba ja svoju reću nosim sa sobom a one parče slobodnog neba ... :girldance:
  19. georgija

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?v=eG0agyqgiL4&feature=related
  20. ...daje ovo vreme mnogo pokvareno i da laže ko pas.... juče bilo sunce i ja mu poverovala, obradovala, nasmešila se a uveče sneg.....zamislite gada prevrtljivog??????????
  21. dokono sedim...... čekam da istekne vreme i krenem na posao........:smor:
  22. ah kako lep osećaj žrtvovati nekog posle biti žrtvovan elem....red je da to sad bude neko ko je došao posle mene.....zato "next victum" is...... Zoran pitanjce.....kapiraš li ti ovde ko koga sa kim protiv koga i zašto? :lol:
×
×
  • Create New...