Idi na sadržaj

Adrijan

Moderator
  • Broj poruka

    3612
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    159

Član Komentari u profilu pisao u Adrijan

  1. Nema na čemu. Vidimo se ovih dana. :kiss:

  2. Pa da ponovim i ja... :kez:Molim komšinice lepa? :kafa:

  3. Molim komšinice lepa? :kafa:

  4. Da ti nisi opet u komšiluku? :kiss:

  5. Verujem ti u potpunosti. I meni fali malo mira i divljine. Nadam se da ćemo jednom uspeti da se organizujemo neki roštilj ili papras u divljini. Ako ne na malKo većoj gomili, a ono barem nas dvoje da ponovo posedimo na terasi motela. :)

  6. :kiss: Da mi nisi u blizini?

  7. Molim komšika. Da ti meni nisi došla blizu, pa bi mogli da se družimo!? :treptrep:

  8. U napred fala. :kez:

  9. Ma jok. Di bi ja!? :liza:

  10. Hvala na odgovoru. :kiss: Odlična tema. :ok:

  11. Misliš sebe? :treptrep: :kiss:

  12. A ovako jeste? :bek: :treptrep:

  13. Reko' ti ja, mali sve bolji kako sezona odmiče. Nego, moraćeš mi objasniti šta ti to, gde i kako igraš. Ništa mi nije jasno iz ovoga što znam. :kez: Posle noćas, opet smo izjednačeni. ;)

  14. Malo si zakukuljeno napisala, pa se zabrinuh. Al' u redu je ako nije to što sam ti pomisliJo. :aham Samo da nije nešto gore!? :guza2::hhh:

  15. Ah, proslava prve plate. Mašala, mašala. Valjan razlog! :ok: Samo neka se nastavi.

  16. Ma nije bitno zakašnjenje, bitna je namera. ;)

  17. A š'o? Da me nije neko ogovarao?!? :kez:

  18. No što, no jesi. :astasad: :ljubac:

  19. Fala. Pretpostavih, al' reko da pitam. :kez:

  20. Eh, izgovori, izgovori... :dry:

  21. ... Klasične poruke i intrigacija gledaoca se svakako mogu preneti i na suptilne, "umetničke" ne degutivne načine. A potreba za degutivnosti sama po sebi je, ne bih rekao bolest, no izopačenost. Ipak, ne osuđujem je. Svaka roba ima svoga kupca, a mešanje u asortiman je cenzura. Bitno je imati mogućnost izbora. Ja lično već godinama prebacujem kanal kad vidim eksplicitne scene nasilja. Zaista mi to više ne treba. Suviše je toga bilo u stvarnom životu, da bi mi sad neko morao dočaravati slikom takve gadosti. Čak i (nepotrebne) scene seksa prolaze na isti način, prebacivanjem programa. Daleko od toga da ne volim da vidim hopa-cupa, ali za takve potrebe radije izaberem neki tematski pornić. ;)

  22. Do kraja?! Ne znam odakle ti ideja da sam uopšte i počeo sa gledanjem. :kez: Nisam gledao taj film. Bajdvej, mnooooooooooooooogo filmova u protekle dve decenije sam propustio da pogledam, jer zaista volim da ih gledam u bioskopu, pa ne želim da kvarim užitak gledanjem na malim i maleckim ekranima u neadekvatnom okruženju. A što se tiče tvog pitanja, odgovoriću ti. Ali ne mogu a da ne filozofiram , kad mi je već pružena mogućnost. Pitaš, "da li je opravdano to i to u filmu da bi dočarao ono što ima da kaže". Pa odgovor je u principu da. Siguran sam da je autor pored vizuelnog prenosa sadržaja, scenarija, hteo da postigne i još ponešto. A pitanje je šta je to. ...

×
×
  • Create New...