Idi na sadržaj

BalPodMaskama

Član
  • Broj poruka

    12
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

2 pratilaca

O članu BalPodMaskama

  • Nivo
    Član

Converted

  • Interests
    Siroka
  1. BalPodMaskama

    Najtužnija pesma

    http://www.youtube.com/watch?v=kw9zRpTzoAE
  2. BalPodMaskama

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=_QAL8XkDkpg
  3. http://www.youtube.com/watch?v=sgE0fDNtvqY
  4. Radio S, pa jedino njega i slusam, mada je i on dosta komercijalan ali sta je tu je:roll:
  5. Novosadjani, vozite se SUPER taxijem - najbolji je u gradu :)
  6. Kako je rekao Teofil Pancic, nekako ovako je isao govor: ''Ja necu da potpisem peticiju za Plato. Na Platou niko ne zivi, koji je znacaj Platoa? Ja hocu ulicu Milana Mladenovica! '' Sjajan umetnik, vrhunski. Izuzetno mi je zao sto sam se prekasno rodila i nisam imala prilike da ga cujem uzivo.
  7. BalPodMaskama

    GSP u NS

    Nezadovoljna sam pojedinim brojevima buseva, na primer 5icom. Umem da je cekam i po 20 minuta, dodje prepuna i redovno pruza neprijatne mirise, susretala sam se sa nadrogiranim Romima koji dzepare i zaudaraju (ne sirim nikakav govor mrznje ni nista slicno,samo kazem kako jeste) i naravno, oni ne placaju karte u gradskom prevozu. Ostale linije u gradu su manje-vise ok, samo mislim da bi na primer Grbavica mogla biti malo vise pokrivenija autobusima.
  8. Smeta mi sto se svakog vikenda,a sada i radnih dana,unistava Porta. Sto se urinira po Katolickoj crkvi i ostalim gradjevinama unutar Porte, sto se unistava fontana. Smetaju mi zgrade na Grbavici koje su svaka za sebe u svojim sarenim bojama i ne lice ninasta. Smeta mi sto se ne cuvaju stare kuce nego propadaju, na primer na Podbari. Grade se zgrade koje se ne dovrse ili se dovrse posle dosta vremena, budu ruzne i uopste se ne uklapaju u okolnu. Smeta mi nemar gradjana prema ovom gradu jer smeca svuda mozemo naci. Smeta mi to prekopavanje vise ni ne znam cega i poremecaj saobracaja ili prol
  9. BalPodMaskama

    Opisi sebe pesmom

    http://www.youtube.com/watch?v=LNZzoJ3t_pE
×
×
  • Create New...