Idi na sadržaj

paparaCica

Član
  • Broj poruka

    270
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    7

Sve što je napisao član paparaCica

  1. Kod mene numero 6. Jesmo mi sad oni lepsi ili ruzniji?
  2. paparaCica

    Dečiji biseri

    Ćerkica mojih drugara, koja ima 5 godina, sedi na nekoj komodici naslonjena na zid. I otac joj kaže da ako hoće tu da sedi stavi neko jastuče jer je zid hladan, a ako neće da sedne na krevet. Silazi ona sa komodice onako sva usporena, seda na krevet i komentariše: Kako vreme više prolazi, sve je teže i teže.
  3. Danas jedna koleginica davi nesto o testu i tako nekim kulinarskim djakonijama, nas tri je slusamo. Ja kao najmladja, a pritom i ne volim tu tematiku, se ne izjasnjavam, a ove dve, koje su, po godinama mogle da me rode, vec se smaraju oko toga i komentarisu: Necu, bre da pravim burek, da razvijam kore, da mesim testo. Kad mi dodje, odem i kupim. Ova govornica sablaznuta. Pita je: Pa jel mesis ti burek? Ma, mesim qrac...Tek je onda skontala sta je rekla. A ova druga je dodala: To valjda koristis ko oklagiju. Kad matore zene polude, pa to je da places...
  4. Mislim da je pisanje knjige u kojoj je glava tematika krevetska biografija potpuna baljezgarija, ali, silom prilika, juce sam razgovarala sa zenom koja je bas u tom fazonu i problem joj je bio adekvatno, zvucni naslov. Sudeci po onome sto mi je rekla o knjizi ukratko i, ujedno, u naletu moja najbolje inspiracije rekla sam da za nju imam savrsen naslov: KITOLOVAC!!! NIje razumela ironiju
  5. paparaCica

    Dečiji biseri

    Ćerkica mog drugara nosi rimljanke i mnogo su mi slatke. (ja se potajno nadam da ću za sebe naći iste takve). Elem, šeta ona sa nama danas i u jednom trenutku pita: Tata, a jel mogu ja da skinem ove žuljke? Jer žuljevi...
  6. ja sam totalni retard ali evo bezuspesno pokusavam da se snadjem ovde. srecom je ova tema aktivna pa sam je nasla e da, i kako da vidim ko je na forumu?
  7. paparaCica

    Dečiji biseri

    Moja kumica 3 god mi pokazuje sliku iz vrtića i priča mi kako se koje dete zove Ovo je Milan, ovo je Aleksa, ovo je Jovan, ovo je Todora, ovo sam ja, ovo je Teodora... A kako se zove ovaj dečak? pitam i pokažem joj. On se zove Vuče!!!! :ggg:
  8. Sa svog spiska želja sam precrtala još jednu stvar kao obavljenu. Dodala jednu novu. Jako važnu. Od koje istovremeno i strepim i drhtim od iščekivanja. Nekako mi deluje nedostižno. Ali i za mnoge pre nje sam tako rekla. Sada su ispunjeno precrtane. Prvi korak i jeste reći sebi: Ja ču to da uradim!!!
  9. Maleficient. NIsam očekivala ništa, dobila još manje od toga. Skoro nisam videla nešto toliko glupo. Imalo mi popodne prazan hod, al sad mislim da sam i pametnije mogla da ga potrošim.
  10. Jbt, al sam moćna! Da pojasnim: Prošlog vikenda sam išla na proslavu 15god mature. Bilo je sjajno. Pošto nisu mogli svi da se pojave, nekako ekipi došlo da pozovu mog bivšeg, isto smo odeljenje bili, i da ga nabeđuju da obavezno svrati. I kad to nije upalilo, neko se doseti i kaže meni Ajde ti sigurno znaš čime da ga ucenimo. Ako vam je zapelo da ga dovučete recite mu da će mu Zvezda sve utakmice izgubiti ako ne dođe. I prošla ta zajebancija. Kad sam videla da je Zvezdi zabranjeno da se takmici u Evropi ove godine, kad nisam umrla od smeha. I kontam, ako me do sada nije mrzeo , sad s
  11. Pomodarstvo udarilo i na voće. Paziš dal ti se slaže uz pantalone. Kanda bi trebalo da se slaže u želudac, al ja nisam IN :)
  12. U moje vreme su bile crvene, zelene i žute. I više nego dovoljno :kez:
  13. Što, nema ništa drugo za grickanje?
  14. paparaCica

    Dečiji biseri

    Da se nadovežem Tema je takođe bila svinjska i jel te ko je vepar, ko krmaća, a ko prase? Tata je vepar, mama je krmača (ju što je to meni odvratna reč) i mali su prasići. I lepo dete pita A ko je onda tu svinja?
  15. Izuzetno mi prija australijska klima. Tamo i onako žive najveće otrovnice. To objašnjava mnogo toga.
  16. Viš, reko bi da sam u prošlom životu bila jebač presretač :fijuk:
  17. Nešto kontam...apropo ovih poplava i velike nesreće koja je zadesila sav onaj narod siroti...pojaviće se kod dece nova vrsta fobije kad počnu na jesen da padaju kiše. :(
  18. paparaCica

    Istina ili izazov!

    Daj tri stvari koje su ti kod mene ok i tri koje nisu. I tvoje razloge za to. Raspali :)
  19. paparaCica

    Istina ili izazov!

    Nisam vicna psihologiziranju drugih, al dacu sve od sebe. Drzis se sadasnjosti, dobro cuvas ono sto imas, jer si nekada u proslosti bila jako povredjena. Veliki ego, velika sujeta, i veliki laf. Kako za koga i kad sta preovlada. Imas jako vcisoko misljenje o sebi, zelis da te i dtuhi tako dozive. Nekad kroz humor ublazis lose stvari. Ono sto ne valja krijes. Od sebe na prvom mestu, ali sebi jedino priznajes. Devojcica, a ipak zena. Kako ti se cini? Next one pls Edit: Nisam te bas nesto gotivila u pocetku. :)
  20. paparaCica

    Istina ili izazov!

    daj neku istinu :)
  21. Cekam zeleno na semaforu. Kisa mi siba sa svih strana. Vetar uporno pokusava da mi slomi kisobran. Zvucni signal, menja se svetlo na semaforu, i teta pocinje svojim sladunjavim glasicem: Mozete preci ulicu tu i tu, mozete preci ulicu tu i tu... dok se ja bezuspesno borim sa kisom i vetrom. ...mozete preci ulicu tu i tu... Budalo bre vidis da ne mogu, odnece me vetar ko da sam Meri Popins!!! Zakljucak: Debljima je mnogo lakse po kijametu
  22. E kad ne poludeh do sad od ove kise, kazem sebi, necu ni danas. I necu joj dati da mi pokvari dan. I nisam. Obukla sam lepsu kosulju, onu punu veselih boja, da razbijem sivilo. I nisam htela da spavam posle posla. Jes vreme samo za spavanje al bas u inat njemu..necu. A nisam htela da idem na trening jer sam dobila. Pa sam u inat kisi (jebenoj) otisla. I ako sam. Sta sam ono htela...a da, osecam se super. A kisa? Boli me bas dupence...ovo moje sto sam ga utegla. E tako :guza:
  23. http://www.index.hr/lajk/poster/37862/sretnica-nikad-nije-zatrudnila-sa-psom- OMG
×
×
  • Create New...