Idi na sadržaj

kompaj

Član
  • Broj poruka

    412
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    2

Sve što je napisao član kompaj

  1. Zdravo Smuco :zagrljaj:

  2. Draga Smuco čestitam ti rođendan i želim ti sve najbolje:kiss:

  3. Tu sam ja imenjače, svratim povremeno da vidim kako ste... Dobro ti ono sa arendom :lol:

  4. Zdravo Smuco :kiss: Nadam se da si dobro:smile:

  5. kompaj

    Pozdrav draga kolegin'ce.Tu sam ja, svratim i tako...:zagrljaj:

  6. 'Nači brate, vaistinu se rodi :lol:

  7. Bojim se, draga Maro, da će bilo kakav nastavak rasprave ko je koga prozvao, samo produbiti sukobe. Zato je bolje u tome više ne učestvovati.

  8. Vidi Maro dušo: lako ču se ja pokupiti sa sve svojim krpicama sa foruma... Ali seti se da je onaj forum počeo da puca kad su se počele dešavati ovakve stvari (oko netrpeljivosti). A neki moderatori se nišu snašli. PS. Ja sam u vreme rasula foruma bio odavno bio prestao učestvovati na VCF

  9. Ne volim kad 'ovlaštenim licima' nije važno da budu iole realni u sagledavanju uzroka i posledica. Ako se na glupo pitanje uzvrati glupim odgovorom ko treba da trpi kritiku? Onaj ko glupo pita ili onaj koji ti je manje simpatičan?
  10. Kak'o prozivanje-taki i odgovor.

  11. Bane kaže: A je l' možeš da mi kažeš koji ti je izvor informacija za ove tvrdnje?
  12. Kad bi mu sudio ovaj forum čini mi se da bi osim pomilovanja dobio i vilu na Dedinju, uloge u svim serijama i filmovima i 500-600 miliona obeštećenja (naravno dolara, navikao na tu valutu živeći i USA). Šta bi tek bilo da je,nedajbože, onaj što glumi u 'Ranjenom orlu', napravio neko sranje? popularan čovek doyaya.Ne bi se ni sudilo. Sud je ustanovio da je posle tuče otišao po pištolj. Pa se vratio da ubije one momke. Koji nisu pucali u njega. Pa iz ovog sledi: opet Tadić napravio dlupost. opet 'rat' sa crnogorcima. Pa kad ne budu Crnogorci hteli da izruče nekog Šarića...
  13. Malopre čitam na sajtu Blica da je Tadić pomilovao glumca Žarka Lauševića. E sad: Lauševića je osudio sud Crne Gore. I presuda je prošla sve instance i postala je pravosnažna.Nema nikakvih mogućnosti žalbi. Ne znam da li predsednik države jedne zemlje može doneti odluku o pomilovanju po odluci suda druge države:blink: Ako može, što se ovi optuženi u Hagu njakaju? Lepo priznaju sve za čega su optuženi, odu na odsluženje a onda ih predsednik Srbije (Hrvatske, BiH ...) pomiluje i mirna Bačka...:uredu:
  14. kompaj

    Video zapis dana

    Pažljivo gledati u kocku:uzbud:
  15. Interesantno da zadnje dve vrste gripa nastaju u državi koja ima kapacitete da baš ona pravi vakcine, ali i najbeskrupulozniju farmaceutsku industriju:blink:
  16. JA, kao takav, a i šire, nisam novosadista:jok:

  17. Čini mi se da na NS portalu nema nijednog aktivnog novosađanina (garija):blink:
  18. kompaj

    Ah, ti Rusi.. Ah

    Od dogovora Rusije i Ukrajine zavisi gradnja Južnog toka Autor: Novosti MOSKVA - - Prvi čovek Gasproma Aleksej Miler u ponedeljak je prvi put izjavio da Rusija može da odustane od gradnje gasovoda Južni tok. Ako se Rusija dogovori sa Ukrajinom oko kupovine ukrajinskog gasovoda onda joj više neće trebati južni gasovod... Mogu oni da pričaju šta hoće. Kod nas će pred izbore svečano biti otvoren ''Južni tok''. I to nekoliko puta...:uredu:
  19. Čestitam Božić svima koji ga slave sutra:uredu: (Nadam se da nisam duplirao temu)
  20. Luna i Saša, Suljo i Mile Prije četiri dana su Luna Kalaš, građanka Bosne i Hercegovine, i Saša Madacki, građanin iste države, uputili proglas hrvatskom korpusu u kojemu su "svim strankama, vjerskim zajednicama i njihovim poglavarima, te svim nacionalnim kulturno-prosvjetnim i dobrotvornim društvima, i njihovim članovima, kao i onima koji obnašaju rukovodeće funkcije" zabranili da "u svojim obraćanjima (počevši od 15. 12. 2011.) neovlašteno koriste kolektivitete, poput: Hrvati, svi Hrvati, Hrvati u BiH, hrvatski narod, treći entitet, Herceg-Bosna, majorizacija Hrvata i slične sintagme koje im
  21. Da bih možda i ja trebao da se hvalim šta sam doprineo dobrovoljnim radom na izgradnji lokalne crkve. Da se malo omilim ljudima pa da ne misle da imam nešto protivu vernika:cesces: Kad je već običaj da se navodi kako npr:''ja imam prijatelja homoseksualca, ali šta ima da mi se te pederčine šetaju po Beogradu...'' Ili:'' ...ja imam prijatelje od raznih vera...'' Možda grešim što mislim da se o tim stvarima ne busa u grudi junačke, nego je to normalno:cesces: Vrag će ga znati...:neznam:
  22. kompaj

    Ah, ti Rusi.. Ah

    Član JR: Jedinstvena Rusija falsifikovala izbore 22. decembar 2011. | 14:16 | Izvor: Beta izbori glasanje MOSKVA - Funkcioner vladajuće Jedinstvene Rusije (JR) Vladimir Semago optužio je danas svoju stranku za falsifikovanje rezultata parlamentarnih izbora, održanih 4. decembra. U tekstu u listu Novaja gazeta, Semago, član regionalnog političkog saveta JR, ocenio je da su izbori "pokazali čudovišno slabljenje uticaja i autoriteta" JR i njenog rukovodstva. "Ako je poverovati onome što govore učesnici izborne kampanje JR u kuloarima, postaje očigledno: u najmanju ruku u Moskvi, Sankt
  23. Đilas: "Beograd menja Srbiju" Izvor: Tanjug Jooj nemoj ĐilasE da Beograd više menja Srbiju, ako Boga znaš Evo zadnjih 20-ak godina nas sve menja pa vidi gde smo došli. Otišli smo u 3 LPM sa beogradskim vođstvom. Nećemo izdržati još par godina:utoka:
×
×
  • Create New...