Idi na sadržaj

Doktor Zo

Član
  • Broj poruka

    73
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    1

Sve što je napisao član Doktor Zo

  1. Hvala najlepše! :naklon: Srdačan pozdrav! :mahanje:

  2. http://www.youtube.com/watch?v=qIbW6KGdypU&feature=related
  3. Doktor Zo

    Trenutno slusam ...

    http://www.youtube.com/watch?v=1vxVyaYuGYE&feature=related
  4. Srdačan pozdrav!

  5. Doktor Zo

    Crnogorci

    Čudi se mladi Crnogorac: - Nikako ne mogu da shvatim, kako su naši djedovi mogli da žive bez svjetla, televizora, kola i deterdženta? Odgovara mu stariji: - Pa, i nijesu mogli. Vidiš li, avetinjo, da su svi pomrli?
  6. Muškarci 1. Muškarci su kao Godišnji odmori. Ne traju dovoljno. 2. Muškarci su kao Banane. Što stariji, sve mekši. 3. Muškarci su kao Vreme. Ne možeš ništa da uradiš, da ih promeniš. 4. Muškarci su kao Kafa. Najbolji su oni topli, jaki i koji te drže budnu celu noć. 5. Muškarci su kao Kompjuter. Teški za razumevanje i večito im fali memorije. 6. Muškarci su kao Reklame. Nikad im ne treba verovati, ni jednu jedinu reč. 7. Muškarci su kao Snežne padavine. Nikad ne znaš kad će doći, koliko centimetara će biti i koliko će trajati. 8. Muškarci s
  7. Dobro veče i tebi! Prvo, nisam mogao da se logujem više od mesec dana (neki kvar, valjda!?), a onda sam bio više zauzet oko nekih drugih foruma, pa pomagao drugarici oko novog foruma i za dve nedelje postavio dve hiljade tema/postova, a u poslednje vreme sam najviše zauzet oko svog bloga. No, sada sam opet tu. Pozdrav!

  8. Doktor Zo

    All about JAZZ

    --- Update --- --- Update ---
×
×
  • Create New...