Idi na sadržaj

tinki

Član
  • Broj poruka

    16
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

1 pratilac

O članu tinki

  • Nivo
    Član
  • Rođendan 21.04.1976.

Converted

  • Location
    herceg novi
  • Interests
    druzenje i zezanje,smeh,citanje
  1. tinki

    Današnji vic

    u prvom razredu uciteljiva uci decu o trudnoci.Na kraju objasnjavanja javlja se perica. P:uciteljice jel moze moja baba da ostane trudna: U:"Ne perice oa je stara" P:"a jel moze moja mama da ostane trudna:" U:"moze perice:" P:"a jel moze marica iza mene da ostane trudna:" U:"nemoze ona je suvise mlada:" Perica se okrene marici i kaze joj :"Jel vidis glupaco da nemas cega da se bojis:"
  2. meni je ime dala baba(sa oceve strane)i ponosna sam na njega.Naime u ono vreme baba je rodila jednu cerku koja se zvala Vinka al je umrla kad je imala dve godine.Posle nje su se samo redjali sinovi i na tome je ostalo.Kad se moj tata ozenio i mama ostala trudna svi su se potajno nadali devojcici i dobili su je.Od svih imena poput Snezana,Koviljka,Zorica...itd,moja baba je dala predlog da se zovem Vinka sto su svi prihvatili i tako je ostalo.Volim svoje ime bas zato sto je retko i staro a i zato sto mi ga je dala baba koje vise nema.
  3. tinki

    Vreme leti...

    moja cerka ce sledece godine napuniti 18....Kad je pogledam ovako vitku,lepu sa prelepim osmehom i biserno belim zubima setim se svakog trenutka dok je odrastala i pola zubica nije imala.:kez:Setim se prvih reci i prvih nespretnih koraka kada je svaki treci korak padalana guzu i govorila"ju ja paja".Sada je savrsena plesacica latino plesova,devojka koja obecava,a kojoj ja nisam potrebna da je podignem ako padne ali cu uvek biti tu pored nje kao njen oslonac i jak vetar u ledja.:andja:Stvarno vreme leti a sve mi se cini kao da je juce bilo!!!
  4. ja bi sad bila na nekom pustom ostrvu da se malo odmorim od svega!!!!
  5. tinki

    Brak i ljubav

    upravo tako,treba nastaviti davati sebe partneru maksimalno i traziti paznju zauzvrat.I pored dece i svih obaveza treba naci vremena samo za vas dvoje.Mada iskreno danas se sve raspada i pre nego sto pocne pa tako i brak.Za sve se trazi drugi krivac a krivi smo ustvari mi sami.Netreba dozvoliti monotoniji i svakodnevnoj kolotecini da nam pokuca na vrata.
  6. tinki

    Dokazi ljubavi

    eee draga i ja stalno trazim neke dokaze ljubavi,al za razliku od tebe ja dokazujem.Cak i kada vidim dokaz trazim jos.Mozda trazim previse,neznam!!! Al takva sam.
  7. neplasim se nijedne zivotinje,jedino sto nevolim da vidim je zaba i to ona krastaca,fuuuuuuj:jok:A inace stvarno sene bojim nijedne.Nediram ih nediraju me :lol:
  8. mara je time opterecena.hahahaha:plaz:

  9. Ne nikad. Bila sam prevarena i iz licnog iskustva znam da tu posle nista nije kao pre.Naravno i pre toga da je valjalo do prevare nebi ni doslo:plaz:
  10. Ovaj avatar je vec bolji :lazy:

  11. Mara bi samo seksi tete na slikama. :lol:

  12. Jebo te avatar :lol: turi neku sexi tetu :kez:

  13. sta kolutas ocima.hahahaahah

×
×
  • Create New...