Idi na sadržaj

ELA

Član
  • Broj poruka

    3414
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    24

Sve što je napisao član ELA

  1. ELA

    P`daaaa....tojiko, da sam ti pevoooo :pocvrenela.gif :lol:

  2. ELA

    Twitter

    Metnem vas na krasni...tako lenje http://nsportal.info/showthread.php/2335-Tviter-rulz http://nsportal.info/showthread.php/1815-Zanimljivi-tvitovi?p=79624#post79624 ...ali, sto se mene tice...mozete i dalje ovde :andjeo:
  3. Hoces sad da se u-Obrazi-m crveno? :stid: ......ae, da necu :ljubac:

  4. ELA

    Muzika naše mladosti

    Ala se uz ovo mrdala guza u diskoteci Lun...KI
  5. ELA

    Twitter

    Wtf ``hipster, stalker i kras``? U rebusu sam sa tim slengom... ae, stalker i stalkovanje - tu zamislim stalak za cvece...ono, neka pasiva... Krash - slutim da je simpatija aliii hipster???? ....pride, mislim da nije vezano samo za Tw..... ali kojmoj su hipsteri?
  6. ELA

    :ljubac: velik ko kuca (lepI moJ :zagrljaj:)

  7. ELA

    Jubim i begam ..... citam sutra :ljubac: ...a mozda i pricekam?

  8. ELA

    Dakako, svakako, kakoGod ti odgovaralO :ljubac:

  9. ELA

    Istina ili izazov!

    Bi li mogla da svoj forumaski (net) staz podelis u neke razvojne faze? Jesi li uz njega `porasla`? Goga `SAD i NEKAD` po cemu se razlikuje...ili je ostala skroz ista? :)
  10. ELA

    Istina ili izazov!

    Da me ubijes, nisam ni sigurna sta se tacno desilo (ali, ima dosta onih koji bolje pamte od mene) Jbg, kolega...uzmi ili ostavi - socno neS dobiti
  11. ELA

    Istina ili izazov!

    Ahm ...``to davno bese, secam se ja..`` Najcrnje se iznervirala, jer sam to sebi dozvolila...ali sam i naucila lekciju. Jbg, sad kad vratim film, kazem sebi da sam bila idiJot na kvadrat, trebala sam da ih (je) samo mRsnem, `mesto sto sam se ispotresala emotivno za `trla baba lan`. Ma, dokone zenturace Zatooooo, Gad blesinG mobitel-AparatUr :lazygirl: Naucio me je rezervi, distanci, kuliranju i Qrcobolji... Istina ili izazov?
  12. ELA

    Istina ili izazov!

    Is :andjeo:
  13. Metite (by Voki K.) u keksice i 2 dcl ulja Jbg :roll:
  14. ELA

    paaaa....to bas i nije istina .....zivim od stare slave :ufrci: (nekad sam bila `prva varjaca familije`) da umem - umem.....bez lazne skromnosti :andjeo: :kiss:

  15. Zahvaljivam, kolega, na edukaciji :kiss:

  16. Znaci, ako je iz racunara, ni ne moze drukcije, nego kao atacment? Ne bih se ja zamarala sa postavljanjem na imgur i itd...

  17. P`da...ko me terO da se Qrcim Kiselo testo - klasika... kilo brasna, po litre mleka, 1 kvasac, malo secera, i dve kasicice soli Kad ga umesis i odmoris, rastanjis oklagijom, namazes kecapom, pospes sitno seckanom sunkaricom rendanim sirom, pospes origanom...pa urolas. Seces debljine 1 cm i redjas u pleh sa rastojanjem jer ce narasti (ako si bio dobar majstor). Naredjane na pleh, takodje ostavis da `odmaraju`, a onda u rernu. Mozes da ih filujes i sa sitnim sirom, i pospes susamom, kimom, itd
  18. Neo, a moze i drugOjacije? Msm, to kacenje fotki ... Di gresim?

  19. ELINI OMILJENI KEKSICI (jer ih pravi domacin ) E, ovo bi i moglo u temu ``jeftinoca recepT`` Elem, potrebno: 400 g brasna 4 kasike secera....obrati paznju: 4 kasike 1 prasak za pecivo 1 dcl vinA, i jos malo preko, ako zatreba......a koje, sasvim solidno, zamenjuje i voda i secer u prahu pomesan sa vanil secerom, u koje ce se keksici, dok su vruci, uvaljati. ~ Sastojci se umese, rastanji oklagijom, i vadi modlicama.....moji su srcasti, `naravno` :kez:
  20. Puzici Kiselo testo & nadev....vec po zelji, jelte (slatki ili slani) Ovo je sa ``pizza` varijantom: kecap, sunkarica, sir Ovo je iz moje rerne....da ne mislite da sam krala od Gugla :lazygirl:
×
×
  • Create New...