Idi na sadržaj

Rosebud

Član
  • Broj poruka

    13
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  1. Ja kad se izrazim, ni recnik te nece spasiti :lol:

  2. Strane reči i izrazi te neće spasti, imam rečnik pri ruci! :girldance:

  3. S kim se ti to dopisuješ? A? A? A? :kez:

  4. Pocasno mesto zauzima American Beauty - to mi je all time favourite Zatim: - Dangerous Liaisons - Seven (kad smo kod ovog broja, volEm i "Seven Pounds" - i ne mogu da verujem da je preveden kao "Sedam grehova" ) - Unfaithful - The English Patient - The Reader - Changeling - Requiem for a Dream - Atonement - Primal Fear - American History X - The Pursuit of Happyness (ne, nije greska ) - Marley and Me - Monster's Ball - Bella Mafia - Slumdog Millionaire - Phone Booth - Sleepers - The Story of Us - Crash (2004) - Eyes Wide Shut - Borat - The Big Blue - Dead Poets'
  5. To I jos jedna stvar: zasto se to naziva paradom ponosa? Kako mozes biti ponosan na nesto sto su ti navodno default podesavanja? Ponosan mozes biti na neki uspeh, ne na cinjenicu da se kreses s ovim ili onim.
  6. Ja cesto pomislim da sam jedina koja prezire soping Kad samo pomislim kako sam se zajebala onomad kad sam u Budimpestu otisla sa deset zena koje vole da sopinguju vise neg' 'leba da jedu! Dosla sam do zakljucka da sutra i prekosutra ima d'umrem od posla :wacko:
  7. Upravo takva, intimna. Kao i kod svih ostalih, ne samo kod njih To nije nešto čime se maše po paradama. Ne zato sto su ta deca novi potencijalni pripadnici gay populacije, to jeste jedan potpuno nebulozan stav, vec zato sto bi se tom detetu podsmevalo 99% njegovih vrsnjaka, sto bi ono bilo potpuno izopsteno, a ako bi i onaj jedan procenat dece hteo da se druzi s njim, verujem da bi tu nameru njihovi roditelji osujetili. Generalno me ne tangira ko se s kim krese, ali nikad necu prihvatiti da gej parada ima neki smisao, osim da isprovocira jos ovo malo do sad neisprovociranih. I
  8. Takodje Obozavam sneg, narocito onako kad napada do krova (to jes' kad svi ostali pizde ) Volim zimu triput vise nego skrnavo vrelo leto, znojenje i sve sto ide s tim :jezik: I mrzim ovo prolece zbog ove proklete polenske alergije jos vise nego sto bih ga inace mrzela I za tri dana idem na skijanje, a vi uzivajte u prolecu
  9. Ali kod nas smrtna kazna nije na snazi Respekt se ne stice na paradama, vec se tako jos vise gubi Cim shvate da nikog nije briga s kim se oni kresu, zivot ce biti lepsi, i njima i nama.
  10. Jasta, ovo je do jaja opako Mis'im, kako da ne bude opak kad ima i bradu, a i zustrije mlati glavom nego Remi Mene, licno, mnogo vise zabavlja ova stvar, kad god sam neraspolozena dovede me u red A i ritam je nenadjebiv :lazy:
  11. Da sam opet pristavila vodu za kafu, a da nisam ukljucila sporet :pst:
  12. Detaljno i sa sve validnim argumentima :smoke:
  13. Rosebud

    Prvi poljubac

    Imala sam jedno 16 godina, a on je bio sladak kao secer (tad je to bilo vazno, jebiga ) Dopratio me kuci i onda me poljubio, a meni nije bilo dobro (od treme valjda, sta li ) i pocelo je da mi zuji u usima i da mi se vrti u glavi, pa sam izgrbavila nesto u fazonu da vec kasnim i da moram da palim, jer sam mislila da cu se onesvestiti ako ne sednem negde u roku od 2 sekunde Sad smo super ortaci :kez:
  14. OFFtopic: Sta fali Elemental pJesmicama, molicu lepo? ONtopic: Ja bih da se pohvalim da za nedelju dana krecem na skijanje, yippee!!!
×
×
  • Create New...