Idi na sadržaj

Maristela

Član
  • Broj poruka

    27
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  1. Da jos jedna jesen stize a on se ne ozeni...a ka' ce...ne zna se.
  2. Grebalicu za macora...jbt...2600 dindzi...jos kada krene da grebe u 6 ujutru a zvoncici i praporci se ore...ojha :(
  3. Ne volim....kraj...mada je tu....
  4. Znam da se jedna forumasica muvala sa...jednim...forumasem...mozda ona i nije tako ozbiljno shvatila...ali on jeste.... E ta ista je htela da se ljubi sa drugim jednim forumasem...(ne znam..mozda i u usta)...ali je on nju (tada) otkacio e samo da skapiram koga li sada ona zavlaci, muva...mada sta me brriga...ko god da je...ne pise mu se dobro p.s tipujem na grsnom/gresni/gresan....ko ga/je ne zna....skupo (mozda) bi ih platio.... p.s.s. sto je lepo biti obavesten...ili imati kefalo...milinica...:kez:
  5. E, vidis...priznati da si pogresila je veoma dobro...pola posla..i to... A kada tome dodas da si spremna i da se korigujes....paaaaa....ti si idealna....:ok:
  6. Ma neka sVe ti znas....drago mi je :kez:
  7. Gladna plima Amitava Gosha...svidja mi se i stil i nacin...i ne davi previse "Indijom" i sve ok...ali...je stalno presecam nekom drugom...tako da sam proctala, dok sam nju citala...Kobenovu...Nikome ni rec...a sve vreme me Nevin "mami" sa police....
  8. I mene je to pitala...'esi to ti? Mislim...jesam ja...ali ne znam da li ja odgovara njenom ti....ili su moje ja i njena pretpostavka da sam to ja dva razlicita pojma....ali...ja jesam ja...ma ko god...:kez:
  9. Cuvenu bockalicu MAC-ovu...187...nikada vise tecni puder prstima...a-a... Neka je kostala 50 eura...vredi svaki cent... A kupila i puder Lancome teint miracle...savrsenstvo u bocici :)
  10. Koliko sam skapirala ovde si obuhvatila dve teme... Jedna je...tvoji poznanici naprasno ostali bez posla...gle...polusvrsenih diploma...sta god to znacilo Kazes ostali bez posla, za koji, kako sam razumela nisu ni bili kvalifikovani da ga izvrsavaju...a ...pretpostavljam, zaposlili se "po babu i stricevima"... Drugo pitanje je...da li bih menjala zanimanje kojim se bavim? Ne, ne bih...ali bih promenila drzavu... Ako sam omasila temu...prastajte...a postavljacu teme bih, ipak, posavetovala da nije (taj) fakultet bezveze...jer ako radis sa decom na njihovoj edukaciji onda bi recenica "možd
  11. Za video KMPlayer, za muziku Media Monkey...amin!:)
  12. 'ebem radoznale :kez:
×
×
  • Create New...