Idi na sadržaj

Moon_Shadow

Član
  • Broj poruka

    29
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Reputation Activity

  1. Love
    Moon_Shadow got a reaction from Sanjallica in Omiljeni stihovi   
    Krila slobde

    Hodala sam po krilima slobode.
    Tražila, lutala, trčala, našla.
    Osetila čar ovoga sveta,
    videla deljat svakog cveta.

    Govorila sam ljudima da nada postoji.
    Prestala da biram, prestala da brojim.
    Nadala se da živeću svoj san.
    Da zauvek biću slobodna.

    Ispitala sve staze.
    Nailazila na ljude razne.
    Pratila sam putokaze,
    i kad je bolelo nisam pustila ni suze.

    Volela sam tu slobodu,
    tu lepotu življenja.
    U njoj je bilo
    svakakvih zbivanja.

    Krila slobode nosila su me svuda.
    Prošla sam sve, gde god je bilo vredno truda.

    P.s.Trenutno ovaj jer je to tekst prve autorske pesme mog benda koji sam ja napisala :)
  2. Love
    Moon_Shadow reagovao u Morpheus u Evolucija ili kreacija   
    Pa... kreaciju odbacujem u startu. To je ogromna kolekcija gluposti, tvrdnji koje nije moguće dokazati niti zdravorazumski prihvatiti.

    Što se tiče evolucije, teorija deluje prihvatljivo. Pronađen je veliki broj fosilnih ostataka, utvrđeni načini procenjivanja starosti slojeva zemljišta i ledenog pokrivača na Antarktiku... Mnogo je ozbiljnog posla urađeno, a nijedan dokaz ne odbacuje je, bar ne u potpunosti. Mi još uvek mnogo toga ne znamo, i mnogo toga je u domenu teorije, ali ako bih morao odabrati, definitivno bih pre podržao teoriju evolucije. Uz dozu rezerve.
  3. Love
    Moon_Shadow got a reaction from Mia in Pričam ti priču, iz života, o životu...   
    Svasta bi mogla da izdvojim na ovu temu,ali izdvojicu jednu laganu temu koja me je bas iznenadila...
    U srednjoj skoli imali smo jedan stek.To su bile stepenice od neke drzavne male firme,ne znam ni ja sta je to bilo tacnije....U svakom slucaju kad smo bezali sa casova dosli smo tu...Tu smo pili,zezali se,kako mi kazemo ,,blejali'' jednostavno uzivali...I nikada nikoga nismo videli da ulazi ili izlazi iz te prostorije gde su bile te stepenice...Onda jednom smo tako seli i ja sam motala bleju...I iz te prostorije,kucice,sta je vec,je izasla zena i rekla...Dajte i meni malo...Pricala nam je najludje stvari,njena zivotna iskustva,sta joj se desavalo u zivotu,a mi smo je cas gledali sa osmehom,cas zadivljeno,bila je puna prica,ili je jednostavno dobro tripovala nas,ne znam ali bilo je super :)
  4. Love
    Moon_Shadow got a reaction from lenjivica in Ljubav je...   
    Previse vremena provodimo u trazenju prave osobe koju bi voleli ili u nalazenju mana onima koje vec volimo, kada bi ustvari trebali usavrsavati ljubav koju dajemo.Ljubav nije savrsena kada volimo savrsenu osobu, vec kada savrseno volimo nesavrsenu osobu.Ljubav je borba. Ljubav ce se uvek javljati u nama i terati nas da cinimo razne gluposti, da gresimo i uspevamo u zivotu. Terace nas da je proklinjemo ili da je dizemo u nebesa. I na kraju ćemo se uvek zapitati:,,Sta je to ljubav? ".
  5. Love
    Moon_Shadow got a reaction from Smucalica in Da li baš svako može da mrzi?   
    Nikada nikog nisam mrzela,i ne znam kako uopste doziveti mrznju...Ne znam ni da je objasnim,jer mislim da je mrzeti nekog ili nesto ima jako veliku tezinu...Kakvi mi moramo biti da bi mrzeli nekog,i kakav taj neko mora da bude da bi imali razloga da ga mrzimo!? Ne znam...Ne mrzim,vec cenim ili ne...Volim ili ne volim...Ili jednostavno ne obracam paznju...
  6. Love
    Moon_Shadow reagovao u Mia u Današnji vic   
    ‎- Daćete mi kilogram mandarina..
    - Hoćete kesu??
    - Jok, šutiraću ih do kuće!!

    :hahaha:
  7. Love
    Moon_Shadow reagovao u Mrak u Šta Vam je vreme donelo, il' bolje, šta je odnelo?   
    Na ovo pitanje bi mogao da odgovorim sa jednom knjigom koju nameravam da napisem u bliskoj buducnosti ali sad cu pokusati malo krace

    Vreme kao nesto sto konstantno tece ili prolazi nije moglo nista da mi donese/odnese, ono me je samo podsecalo da bi trebao nesto da uradim od svog suvise jednostavnog zivota..tako da sam svojim trudom i uz veliku pomoc drage osobe za jako kratko vreme dosta toga postigao, dosta toga saznao i naucio jer vremenom se sve uci..ponekad pomislim da je vreme sve i stvorilo ali da ne skrecem sad sa teme..eto..vreme mi je donelo ljubav, bend u kom pocinjem da sviram, volju za zivotom i stvaranjem..

    A sta mi je vreme odnelo...Pa odnelo je dosta dragih ljudi, pre svega odnelo je dosta toga pre vremena, tj. dosta ranije..sto se tice materijalnih stvari odnelo je dosta toga i neka nosi sta god hoce..
  8. Downvote
    Moon_Shadow got a reaction from Mrak in Da li baš svako može da mrzi?   
    Nikada nikog nisam mrzela,i ne znam kako uopste doziveti mrznju...Ne znam ni da je objasnim,jer mislim da je mrzeti nekog ili nesto ima jako veliku tezinu...Kakvi mi moramo biti da bi mrzeli nekog,i kakav taj neko mora da bude da bi imali razloga da ga mrzimo!? Ne znam...Ne mrzim,vec cenim ili ne...Volim ili ne volim...Ili jednostavno ne obracam paznju...
×
×
  • Create New...