Idi na sadržaj

Зорица

Član
  • Broj poruka

    10
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Sve što je napisao član Зорица

  1. bez "male":uzbud:
  2. "Treba li nesto da ti kupim!?" pita me danas moj dragi "lubenicu" kazem ja "koliku" on "veliku,najvecu" ja............ I tako moj dragi kupio lubenicu 25 kg. kaze vece nije bilo.........:new: joj sto volim ovog mog bukvalistu , samo se plasim da mi sad ne pukne polica u frizideru:blink:
  3. Da se ne vracam stalno ona tri koraka u nazad, moze po jedan u napred za pocetak....
  4. Vec drugi dan me boli glava :(
  5. Зорица

    Dečiji biseri

    Juce ispijam kafu sa mojim batom uz neizbezno tracarenje:andjeo: (stucala je cela familija) Bratanica nas u jednom momentu prekine sa pitanjem o nekoj "zubnoj vili", kada ona donosi poklone ujutru ili uvece Posto nismo znali odgovor na pitanje ona nas napusti i ode u svoju sobu......Prodjose tako minuti, mozda nekih pola sata....... Izlece nasa N. iz sobe sva krvava *Tata sad moze da dodje kad oce, evo ga zub.....stavicu ga ispod jastuka...... Zubarka nas je uveravala da je sve ok, rekla joj da mogu da budu koleginice ......da to vise ne radi, da te vile samo jednom donose poklo
  6. Srecan rodjendan............899588.gif:trep::kiss:

  7. Зорица

    Pitam te, pitam...

    Presla Postoji li nesto zbog cega bi se vratili u detinjstvo ? I sta je to? :blabla:
  8. Mislim sta reci ostadose samo muski velika je steta sto se bas sada sastaju Nole i Viktor. Sve jedno mi je ko ce pobediti, mada mozda je bolje da pobedi Nole.......cini mi se da ce on dogurati malo dalje od Viktora.....:fijuk:
  9. Зорица

    ATP turniri 2011.

    Bas mi je zao mada Viktor igra sve bolje i bolje :srpko:
  10. Hvala vam drugari.....na dobrodoslici.......:zagrljaj:
×
×
  • Create New...