Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08.04.2013. u svim oblastima

  1. Evilka

    Keksići razni...krckavi i slasni....

    Banini 2 cela jaja 180g secera 1 vanil secer 225ml ulja 360g brasna 1 kasikica sode bikarbone Secer i jaja izmiksati, dodati ostale sastojke i izmesiti masu. Ne treba da bude pretvrda tako da vam preporucujem da ne skrkate odmah svu kolicinu brasna. Napraviti kuglice velicine oraha. Prstom ili cime vam zgodno napraviti udubljenje za pekmez. Poredjati na pleh, staviti pre pecenja pekmez i peci u zagrejanoj rerni (190-200) 10-12min ili kako to kazu, dok ne porumeni. Ove sam ja valjala u KanadU
    2 poena
  2. Smucalica

    Istina ili izazov!

    :kiss: Pitanjce jedno... zašto si ovde na forumu: to ti je mesto da se igraš, upoznaš nekog, razmenjuješ mišljenja, antistres, oaza.... šta?
    2 poena
  3. vesticara

    Pitam te, pitam...

    KUMA!! I onda uredno sklanja kad ja dođem!! aHa! Igrate li se pljuckanja koštica u dalj?
    1 poen
  4. gresan

    Pitam te, pitam...

    Trešanja...ali da se popnem! Di smem sam da ih berem! Znaš li nekoga ko drži šustiklu na televizoru i ko?
    1 poen
  5. gresan

    Sta biste radili sa osobom iznad?

    Drvoseča stigao! :roll:
    1 poen
  6. Jeca

    Današnji vic

    kako ciga psuje posao? -Jebem te POSLE!
    1 poen
  7. Orion Lady

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    Diskretno: Ugledajte se na Jecu. Fala i doviĐenja. :lazy:
    1 poen
  8. Jeca

    Asocijacije

    Koncerat krajem meseca!:uzbud:
    1 poen
  9. vesticara

    Današnji vic

    Pita uciteljica đake: - Znate li kako ste dosli na svet? - Donela me roda - kaže jedna devojčica - Mene je tetka poslala iz Amerike - kaže druga... ...i tako svi redom, te u kupusu, te roda a na kraju dođe red i na malog cigu: - 'Bem li ga učiteljice, mi smo siromašni.. Nas tata pravi sam!
    1 poen
  10. Jeca

    Jehovini svedoci!

    Šalu na stranu,treba poznavati druge religije,ali poštovati svoje.Kod Jehovinih svedoka se divim njihovoj istrajnosti,ali mi ide na živce nasrtljivost i upornost,čak i kada otvoreno kažete da niste zainteresovani.Nekada su poput prodavaca kirbija,ne mož ih se otarasiti.
    1 poen
  11. Turkmenbashi

    Jehovini svedoci!

    Mogu ali složićeš se da će ovakvo propitivanje mene i tebe biti gubljenje i tvog i mog vremena, čak i ko nije pročitao Bibliju može da izgugla sve što ga zanima. OK, sada si malo kontradiktoran. Znači Hrist je vaskrsnuo i sedi pored oca, a u postu ranije si tvrdio da nakon smrti nema ničega. Ukoliko je tako, zbog čega se onda za života pripremamo za novi Hristov dolazak, zašto postimo, pričešćujemo se, itd. Za šta se pripremamo ako ne za ono što sledi nakon smrti? Ako je Bog prahu udahnuo život, tj duh, šta nakon onoga kada se u prah vraćamo? A i Solomon koga si pominjao, šta je rekao
    1 poen
  12. ELA

    Istina ili izazov!

    Bi li mogla da svoj forumaski (net) staz podelis u neke razvojne faze? Jesi li uz njega `porasla`? Goga `SAD i NEKAD` po cemu se razlikuje...ili je ostala skroz ista? :)
    1 poen
  13. Adrijan

    Istina ili izazov!

    Ja sam kafanski čovek. Odmomčio sam se u kafani, praktično sam imao svoju stolicu kod Ilonke. Nikada se nisam prijatno i opušteno osećao u diskotekama, kafićima, klubovima... Meni je potrebno da čujem šta mi sagovornik govori, da manje više poznajem ljude sa kojima se družim. Ne moramo sve isto da volimo, ali moramo da budemo dobri ljudi. Već decenijama nema Ilonke, a i desile su mi se neke bitne promene u životu (posao, brak, deca) pa bi onoliko žuljanje stolice u pravoj kafani donelo mnogo više problema, no dobrobiti. A nedostaje mi takva vrsta druženja. Zato ovaj forum i vidim kao moju
    1 poen
  14. DzeS

    Sta biste radili sa osobom iznad?

    Odvukla bih ga u neki manastir i naterala ga da ljubi popu u ruke i okaje svoje grehe..te ne bi vise bio gresan no bezgresan :roll:
    1 poen
  15. gresan

    Sta biste radili sa osobom iznad?

    Jeli sladoled.... :roll:
    1 poen
  16. Turkmenbashi

    Ovo je moj mobilni telefon

    novo službeno sokoćalo, ovu privatnu što sada koristim ebem li ga koja je nokia :kez:
    1 poen
  17. Jeca

    Sta biste radili sa osobom iznad?

    davili bi cverglane Đorđa Ćvarkova na Pejićevim salašima!:hahaha:
    1 poen
  18. Jeca

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    Niko se nije sexao od 21.januara! Katastrofa!Gde li ide ovaj svet?!?!:(
    1 poen
  19. Adrijan

    Istina ili izazov!

    Istina. :liza:
    1 poen
  20. Morpheus

    Romanian music

    S ovakvim spotom može da otpeva šta god hoće, I don't care: Šalu na stranu, ona je izbacila zaista mnogo odličnih pesama, gotovo svaka postane hit čim se pojavi.
    1 poen
  21. gOOzatEE

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  22. Pinkerton

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  23. Iskreno, mislim da nece biti filma i pomalo se nadam tome da ga ne bude jer bi sve pokvario/pokvarili, i da budu 3 djela, nece moc prikazat i pokazat sve + brinem se ko bi igrao, ako ne bi ovaj moj Ian lijepi preljepi, neb ni gledala.. Al opet... :treptrep:
    1 poen
  24. Orion Lady

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Prije kad bi mi neko reko ''Dobices po guzi..'', rekla bi mu mUrs! Dobices ti saku! A sad kad neko kaze, sve mi neke, d r u g a c i j e asociacije dolaze na um.. Proklet bio, Grey! :stid2:
    1 poen
×
×
  • Create New...