Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 27.11.2012. u svim oblastima

  1. gresan

    Istina ili izazov!

    U narednim danima napravi dragom kolače koje najviše voli...i poslužu mu ih na svom stomaku...bez pribora!!!! Očekujem izveštaj! Ovde!
    2 poena
  2. ELA

    Istina ili izazov!

    Š'a si obesio nos? Možda trčim pred rudu, te ces lepo na svojoj temi da izobjasnjavas, no, zanima me da li (izokola) mislis da te "kriza srednjih godina udara po testosteronima"? Kao, ne treba mi crveni porše ...ali bi vatrena crvenokosa bila poželjna? :treptrep:
    1 poen
  3. Adrijan

    Kriza srednjih godina

    Moram i ja napisati nešto na temu. Kao što rekoh, po mom mišljenju u krizi srednjih godina ljudi se transformišu u nešto što do sada nisu mogli biti ili što više nisu. Obično se pri pomenu krize srednjih godina pomisli na muškarca kojem je kosa počela da beži, a koji u skladu sa finansijskim mogućnostima, časte sebe motociklom, kabrijoletom, provodima po splavovima i diskotekama... Nešto slično imam u blizini. I to dva komada. Ja lično ne mogu da kažem da ne osećam tu krizu, mada mislim da nisam još u srednjim godinama. Hajde dobro, mislim i nadam se da nisam prešao sredinu srednjih god
    1 poen
  4. Mia

    Istina ili izazov!

    Zabranjeno je za mladeŽ ispod 18 godina Uz malu pomoć prijatelja, 'vako bi to izgledalo. Palačinka na mom stomaku, dakleM ja sam statična. Elica je tu sa šampanjcem i dobrom pričom. (muzička podloga po izboru čitalaca, slušalaca i gledalaca) Ugođaj mora da bude potpun, ne? Moj dragi je iznenađen pojavom žena - zmAjova. Elica veštim prstićima izvlači sredinu palačinke, hrani moje drago biće, po sistemu: zini, pa mu onda izmakne zalogaj iz usta. (ala sam odvratna) Kao pasivni posmatrač, posmatram fabulu radnje, pijem šampanjac, a može i crno vino, smejem se i uživam.
    1 poen
  5. Smucalica

    Kriza srednjih godina

    Znači - nas dve smo u zakasnelom pubertetu Uf, dobro je već sam se zabrinula da sam stigla u te srednje godine.... :fijuk:
    1 poen
  6. Mia

    Istina ili izazov!

    Hoćemo sls, jedino ako nam se pridružiš :lol:
    1 poen
  7. ELA

    Istina ili izazov!

    Pa, video ...msm, video-izvestaj Plz, budite maštoviti :lol:
    1 poen
  8. Smucalica

    Kriza srednjih godina

    Znam na kome sam primetila krizu srednjih godina ili je to ''vađenje'' na takvo ponašanje, ne marim i ne pitam... A što se tiče maskenbala... jooooj, ne znam... kad god odem u apoteku po lekove, zagledam jedan beli mantilić za slatku sestru medicinsku... mislim da bih se maskirala u to... ček sad - ondaK sam i ja u toj krizi?!?
    1 poen
  9. Adrijan

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da bi neke što koriste mobilne baš volele da znaju ko koga lajkuje, baš kao što mi možemo da znamo što kuckamo sa računaljki. :P
    1 poen
  10. ELA

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Na'vatalo mi se 5 folowera za nedelju dana ...ovim tempom do Novaka, ihaHaj Nego: 1 žensko 2 muška i 2 unisexa :cica:
    1 poen
×
×
  • Create New...