Idi na sadržaj

Istina ili izazov!


Preporučene poruke

  • Odgovori 6,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...krenucu od tebe...posto cesto dolazim u tvoj grad, pozvao bih te na kafu...naravno,ti bi oberuchke prihvatila... ...dok bi sedeli u nekome kaficu...ti bi se smejala izvaljivanju mojih gluposti...o

Evo da ne bude posle kako neću da se igram   Mesto gde će biti Sneško.. http://nsportal.info/forum/uploads/monthly_02_2015/post-25-0-65985000-1423317593.jpg  Telo Sneška... http://nsportal.info/fo

Evo mene sa fotografijama... @Morpheus hvala na poverenju, nisam zaboravila zadatak... Prvo, kad stignem do teretane, obavezno je prezuvanje Potom, ponesem sa sobom ono što mi je potrebno: limunada,

Zakačene slike

E ovako... Približava se Nova godina. Pošto je 100 godina nisam dobio, želim da mi svojeručno napraviš čestitku za Novu godinu. Pusti mašti na volju, crtaj, seckaj, lepi, piši... Pa je uslikaj, okači ovde, a onda adresuj, nalepi markicu i pošalji mi. 

 

 

 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

:stid:  al' me nahvali :kiss: iako je to bilo u opštoj žurbi i gužvi...Mislim da se posle Adrijana najviše obradovala devojka na šalteru u PTT. Sva je bila od šljokica dok je lepila marke!! Zaista se obradovala! 
"Jaooooo hvala Vam na ovim šljokicama!! Baš ste me obradovali.  Uneli ste mi malo novogodišnje atmosfere!" 
:hhh: 

SLedeći za igru molim!!!

 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Pre više od 20 godina imao sam odgaivačnicu nemačkih boksera. Psi II FCI grupe, službeni psi, radni ...Moja deca ali i deca moje sestre odrasle su sa psima i tako zavolele ove divne životinje. 

Sada kada su deca odrasla i kada žive u stanu u NS odlučile su da imaju psa koji će biti sa njima. I one, na moje veliko oduševljenje izaberu mopsa ili ti paga. U suštini sam odmah prihvatio i podržao njihov izbor jer je pas mala kopija nemačkog boksera sa tom razlikom u repu. Naravno, to je tako nebitno... 

I tako jednog lepog popodneva u mesecu septembru 2015 odemo u jednu odgaivalnicu i kupimo najlepše muško štene za nekoliko stotina evra (tako je kako je)! Tako je Charlie James Tacker došao kod nas. 

Nemam šta posebno reći osim da je pametan pas da pametnijeg nisam video. Video sam ga i večeras, a dilema još uvek ostaje u meni. Ni sam ne znam još uvek da li taj pas misli da je čovek kao mi ili smo mi svi članovi njegovog čopora ... Zaista ne znam šta da mislim o njemu.

 

Charlie i jabuka.jpg

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Grešiš, Zdravko Čolić ima novi album "Vatra i barut"-2013  (neobavešten si :bek: ) Druga stvar, čovek ima godina-ne sporim, ali isto tako nijedan njegov konvert ne traje manje od 3 sata. Uglavnom je to 3.5 sata. Kada kažem koliko traje koncert onda je to zaista njegovo pevanje od prvog do poslednjeg minuta, za razliku od mnogih koji otaljavaju koncerte a mnogo su mlađi od njega. Ja volim njegove pesme. Volim i Olivera Dragojevića i išla sam u Sloveniju na koncert (da mu čujem glas uživo pa da 'mrem :fijuk: ). Ni on nema nekih novih pesama..ali ja kad volim onda volim bez obzira na godine. 

Priznajem i ja ima godina...i možda mi nije mesto na koncertima ali voooooooooooolimmmmmmmmmmmm....i uživam! 

SLedeći? 

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...