Idi na sadržaj

Seks u kutiji - novi šou program


Preporučene poruke

Do sada je kablovski kanal WE tv bio poznat po “kvalitetnim” tv programima kao što su ”Marriage Boot Camp: Bridezillas” i “Kendra on Top”, a sada je rešio da se uzdigne na još nedostignute visine.

 

 

WE.tv je deo velike američke AMC mreže, a tokom 2015. godine gledaoci ovog kanala moći će da gledaju njihovo novo rijaliti tv čedo “Sex Box” iliti “Seks u kutiji”, piše portal Mic.com. I ako neko sumnja – u njemu se dešava baš to što ste pomislili: učesnici imaju seks. U kutiji. Na televiziji.

 

“Sex Box”, na osnovu zvanične najave WE tv od četvrtka, nije rodonačelnik ovakve vrste programa. U Velikoj Britaniji se verzija “Seksa u kutiji” emitovala prošle jeseni, sa zapaženim uspehom, a emisija je bila, pa, kao što se i očekivalo.

 

O čemu se tu u stvari radi? Ukratko, par ulazi u veliku kutiju i onda ima seks. I onda kada završe, pričaju o tome. A isto to rade i brojni eksperti i seks laici u studiju. Da li nekoga ovakva ideja o tv programu iznenađuje? Da li ima neko ko sumnja da “Seks u kutiji” jednom kada dođe u Srbiju neće biti apsolutni kralj rejtinga?

 

WE.tv “brani” produkciju “Seksa u kutiji” rečima predsednika kompanije Mark Jurisa, koje prenosi Hollywood Reporter: "Sex Box je jedna od najjedinstvenijih i uzbudljivijih emisija ikada prikazanih i jedva čekamo da počne da se emituje na WE tv. Naši izabrani parovi imaće jedinstvenu životnu priliku, dok će naši gledaoci moći da gledaju program koji ruši tabue."

Kada je rijaliti bio prikazivan u Velikoj Britaniji producenti su svoju programsku odluku branili time da “pitanjima seksa prilaze na moderan način koji nije pornografski i da je njihov pogled sveobuhvatan i da će odgovoriti na neka bitna pitanja.”

 

 

----------------

Šta mislite o ovom "napretku televizije"? Jesmo li do kraja skrenuli ili ima još prostora? :lol:

 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...