Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Koliko sam ja shvatio, ne može igrati ni u kom slučaju jer ne ispunjava uslov od 5.000 mesta u dvorani, a i banjalučki aerodrom je pod znakom pitanja, jer treba da ima X međunarodnih letova koje nema. E sad, zavisi samo od Evrolige da li će im progledati kroz prste, mada sumnjam da hoće.

Problem je u tumačenju pravila Evrolige od strane ABA lige, koje je bilo pogrešno. ABA liga je pogrešno pretpostavila da pravila Evrolige nalažu da pobednik ligaškog dela dobija B licencu za učešće u Evroligi. Klubovi su bili u zabludi do pred kraj takmičenja, kad je Evroliga zvanično protumačila svoja pravila ABA ligi.

Da se razumemo, Igokea ima pravo da se žali, ali samo Romanu Liscu koji ih je obmanuo, ne mogu nikako izboksovati učešće ako pravila Evrolige ne predviđaju da pobednik ligaškog dela ulazi u Evroligu. A ne predviđaju.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 71
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

U današnjim mečevima: 17:00 Radnički - Olimpija 65:71 20:00 Budućnost - Cedevita 74:78 20:30 Cibona - MZT 72:77 21:00 Split - Crvena Zvezda 87:81 Sutra igraju Krka i Solnok u Novom Mestu.

Debakl Zvezde u Zadru Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Zadra sa 98:81 u drugom kolu regionalne ABA lige i tako su zabeležili i drugi poraz u tom takmičenju. Hrvatski tim je meč prelomio u

Tri tehničke greške za deset minuta? More, nek' se nose tamo odakle su potekli sa svojim jebenim takmičenjima, kenja mi se više! Neka unapred proglase pobednika u svakom meču, da se više ne zamlaćujem

  • 4 sedmica kasnije...

Provuce se Zvezda...nisam grobar ali sam navijao za Radnicki...sta ljudi propustise...ono... volim uvijek za slabije...:)

A Muta se poslije tekme nije htjeo rukovati sa trenerom Zvezde...i samo je nesto psovao...bzvz...mada nisam uhvatio nekih 10-15 sekundi pred kraj ne znam sto je uopste ljut...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

uvek vam je tu sledeca sezona...samo trenirajte :kez:

@gresan

da ne bude zabune, ja se ovako radujem svakom Partizanovom trofeju...ovaj mi je drazi samo zato sto znam u kakvoj smo ga situaciji osvojili i kakva je atmosfera bila oko terena...na celu sa onim ljigavim idiotom, Covicem, ste usli sa ambicijama da sve zivo uzmete i da prekinete dominaciju, ali ste se kanda zaebunili :P svi znamo kako je Kup Srbije uzet...samo gospodo, tako nesto u ABA ligi ne moze da prodje...vidim svi kukate na sudije...e gospodo ovo vam je razlika izmedju Eurokupa i Eurolige...razlika je u odbrani...EC je banana takmicenje iliti divlja kosarka...EL je sasvim novi nivo i koliko god mi mladu ekipu imali, za vas smo pojam...ukoliko nesto ne promenite, a ne znam kako to mozete pored Covica koji se, da se ne zajebavamo, pita za sve, smesi vam se uloga topovske hrane sledece godine u EL...tako da, sta da vam kazem...jos vi imate dosta mleka da popijete :)

ajd' uzdravlje :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...